Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Arbejds hunde og FitPAWS

Vores arbejds hunde og FitPAWS

FitPAWS® Canine Conditions redskaber kan bruges af vores firbenede venner til kerne- og muskel styrkelse, en øget bevægelses- og fleksibilitet, neuro muskulær tilrettelæggelse, sensorisk og perceptuel stimulering, og især balancekontrol. Uanset om din hund er involveret i Udstilling, Agility  Hyrdning, IPO, LP eller Politi arbejds hund er muskelkernestyrke altafgørende og et af de grundlæggende elementer, som skal være til stede for, at din hund kan bruge sin krop, når den skal lave en hurtig vending, hoppe, dreje, løbe, og ikke mindst forebygge, og forhindre at der sker sports relaterede skader.

Udstillings hunden

Hvis din hund konkurrerer i Udstilling vil du sørge for, at din hund har en god toplinje, har en afbalanceret muskeldefinition og er i top form. Du vil gerne skille dig ud fra dine konkurrenter i ringen. En stærk muskelkerne er fundamentet for al bevægelse, og herunder den bedste fremvisning i ringen. Træning med FitPAWS Canine Conditioning redskaberne har mange fordele for Udstillings hunden, herunder: Forbedret toplinje, Øget bevægelses område i led og forlængelse af musklerne samt overordnet udholdenhedsstyrke. Træn 3 til 4 gange om ugen med din hund med styrkende aktivitet på redskaberne:

PEANUT – AGILITY KIT og PAW PODS. Besøg også Udstillings hunden på siden her

Den sportslige og arbejdende hund

Har brug for en forbedret reaktion og kontrol – Politi hunden der skal opsnappe, og reagerer på en fært for derefter, at eftersætte en eftersøgt. Stabilisering af svage områder for, at undgå skader. Forbedret balance og Proprioception (Ledsans, sans, der informerer hjernen om de enkelte krops deles stilling i rummet. Signaler fra sanselegemer i sener, led, muskler og hud analyseres i lille- og storhjernen til et bevidst billede af kroppens rumlige position). Vigtigt, at leddene har et øget bevægelses område, og en forlængelse af musklerne. Arbejdet med redskaberne giver en forbedret sensorisk fornemmelse samt god kropsbevidsthed.

HYRDE hunden:

Hyrde hunde har brug for en stærk muskelkerne – Core. Koordinering og kropsbevidsthed på området for, at udføre deres bedste når de hyrder får på marken.

Hyrde hunde elsker at arbejde, så lad også din hund arbejde med FitPAWS cross træning, når de ikke arbejder med, at flytte fårene. Hvorvidt din hund er involveret i arbejdet med fårene eller core træningen, så bruger de hele deres core, da de vender omkring og drejer både til højre og venstre, og ofte med høj fart. Din hund bør også altid været varmet op, inden den begynder at arbejde med, at flytte fårene eller med arbejdet på redskaberne. Så du bør sørge for, at din hund er i en god form og har en stærk core. At indarbejde FitPAWS Canine Conditionering Equipment i deres trænings rutine er fantastisk, og sjovt for din hund, at opnå dette på.

Balance træning på redskaberne: BALANCE SKIVE, PEANUT OG DONUT er givende for hundes core. Er din hund ny med redskaberne, så begynd med BALANCE SKIVE 55 cm, hvis din hund er en mellemstørrelse hund. Har du en stor hund vil FITbone GIANT være det rigtige redskab. Besøg GIANT  her