Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Arbejds hunde og FitPAWS

Alle racer af arbejds hunde og FitPAWS

Arbejds hunde og FitPAWS – Fit For Core Hundeudstyr til arbejdende Hyrde IPO LP Politi Muskelkernestyrke i forpart krop toplinje er altafgørende i en sund krop. FitPAWS® Canine Conditions redskaber kan bruges af vores firbenede venner til kerne- og muskel styrkelse. En øget bevægelses- og fleksibilitet, neuro muskulær tilrettelæggelse, sensorisk og perceptuel stimulering, ikke mindst balancekontrol.

Uanset om din hund er involveret i Udstilling, Agility  Hyrdning, IPO, LP eller Politi arbejds hund. Er muskel kernestyrke altafgørende, og et af de grundlæggende elementer, som skal være til stede for, at din hund kan bruge sin krop, når den skal lave en hurtig vending, hoppe, dreje, løbe, og ikke mindst forebygge, og forhindre at der sker sports relaterede skader. Din arbejds hund belønnes ved, at være sund i kroppen, og du forebygger skader.

Udstillings hunden

Hvis din hund konkurrerer i Udstilling vil du gerne sikre dig, at din hund har en god toplinje. Har en afbalanceret muskeldefinition. Er i top form. Du vil gerne skille dig ud fra dine konkurrenter i ringen. En stærk muskelkerne er fundamentet for al bevægelse, herunder den bedste fremvisning i ringen. Træning med FitPAWS Canine Conditioning redskaberne har mange fordele for Udstillings hunden, herunder: Forbedret toplinje, Øget bevægelses område i led samt forlængelse af musklerne samt overordnet udholdenhedsstyrke. Træn 3 til 4 gange om ugen med din hund med styrkende aktivitet på redskaberne:

PEANUT – AGILITY KIT og PAW PODS. Besøg også Udstillings hunden på siden her

Den sportslige og arbejdende hund

Har brug for en forbedret reaktion og kontrol – Politi hunden der skal opsnappe, og reagerer på en fært for derefter, at eftersætte en eftersøgt. Stabilisering af svage områder for, at undgå skader. Front og skulder hos hunden der arbejder skal styrkes, da der her er tale om stor belastning. Forbedret balance og Proprioception (Ledsans, sans, der informerer hjernen om de enkelte krops deles stilling i rummet. Signaler fra sanselegemer i sener, led, muskler og hud analyseres i lille- og storhjernen til et bevidst billede af kroppens rumlige position).

Vigtigt, at leddene har et øget bevægelses område, og en forlængelse af musklerne. Arbejdet med redskaberne giver en forbedret sensorisk fornemmelse samt god kropsbevidsthed.

Arbejdende racer

Labradoren er en af de mest alsidige arbejds hunde. Det er en eminent race som servicehund, NW arbejdet samt Rally. Den yder en lang række af opgaver som: Op, ned, kravle og rundt om. Det stiller store krav til muskulatur.

Border Collien der er avlet til en bestemt opgave, at hyrde får. I dag er Border Collien hos familien der dyrker sporten Agility, NW, Rally og Udstilling. Opgaver der også stiller krav til hundens muskulatur ikke mindst forparten.

Hyrde hunden

Hyrde hunde har brug for en stærk muskelkerne – Core, og ikke mindst forpart. Koordinering og kropsbevidsthed på området for, at udføre deres bedste når de hyrder får på marken.

Arbejds hunde og FitPAWS - Fit For Core Hundeudstyr

Hyrde hunde elsker at arbejde, så lad også din hund arbejde med FitPAWS cross træning, når de ikke arbejder med, at flytte fårene. Hvorvidt din hund er involveret i arbejdet med fårene eller core træningen, så bruger de hele deres core, da de vender omkring og drejer både til højre og venstre, og ofte med høj fart. Din hund bør også altid været varmet op, inden den begynder at arbejde med, at flytte fårene eller med arbejdet på hunde redskaberne. Så du bør sørge for, at din hund er i en god form og har en stærk core. At indarbejde FitPAWS Canine Conditionering Equipment i deres trænings rutine er fantastisk, og sjovt for din hund, at opnå dette på.

Hunde redskaber Balance samt styrke træning

Arbejds hunde og FitPAWS - Fit For Core Hundeudstyr

BALANCE SKIVE, FITbone, PEANUT OG DONUT er givende for din hund core og ikke mindst deres forpart. Er din hund ny med redskaberne, så begynd med BALANCE SKIVE 55 cm, og din hund er en mellemstørrelse hund. Har du en stor hund vil FITbone GIANT være det rigtige redskab. Besøg GIANT  her