Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

BALANCE BRÆT

BALANCE BRÆT 90 Fit For Core

BALANCE BRÆT 90 cm Fit For Core vippebræt hundetræning udstyr. BALANCE BRÆT 90 Fit For Core Kan leveres i to forskellige størrelser 50 cm og 90 cm.  Det bedste hundeudstyr til hundetræning i dagligdagen. Videoen på YouTube fortæller, at din hund ikke må have skader eller tidligere haft skader inden du begynder, at arbejde på redskaberne. Du sikre din hund bedst efter tilsyn af din hund hos en Fysioterapeut. Det er sikkerheden for din hund som er vigtig når den arbejder på BALANCE BRÆT 90 Fit For Core Læs den lille info om BALANCE BRÆT 50 cm og 90 cm herunder. Fit For Core har sider der beskriver opvarmning.

Om BALANCE BRÆT

BALANCE BRÆT 90 cm - Fit For Core

BALANCE BRÆT 90 Fit For Core bliver anvendt som redskab til balance træning af din hunds core. BALANCE  BRÆT 90 har en overflade der er skridsikker og dermed sikre, at din hund står fast. BALANCE BRÆT leveres med trækugler i small medium og large. Brættet og de kugler du sætter under, er lavet af TRÆ. BALANCE BRÆT og roterer 360 grader. Brættet udfordre din hund både mentalt og fysisk og derfor god til fysisk rehabilitering af muskler og led efter operationer eller skader samt til træning af sports udøvende hunde. BALANCE BRÆT 90 cm WOBBLE BOARD FITPAWS – Fit For Core BALANCE BRÆT er et fuldt ud 360 ° vippebræt. Det bedste hundeudstyr til hundetræning i dagligdagen

Ændre på højden

Trækuglerne udskiftes afhængigt af, hvor ny eller, hvor henne i træningen din hund er. Se Youtube video for indlæring af BALANCE BRÆT. Trækuglen i størrelse large er 10 cm bred. Du kan benytte DONUT HOLDEREN under brættet, som en hjælp til din hund når den er ny på redskabet. K9FITbone og BALANCE SKIVE kan kombineres i træningen på brættet.

BALANCE BRÆT 90 cm WOBBLE BOARD FITPAWS - Fit For Core

BALANCE BRÆT – godt til

Multi-retnings balance, forbedre din hunds kropsbevidsthed, og øger rækkevidden af din hunds styrke.
Træningen af den ældre hund, som har mistet noget af sin muskelmasse! BALANCE BRÆT er som nævnt ovenfor meget bevægeligt men din hund står mere fast på brættet end på eksempelvis DONUT.

BALANCE BRÆT er et fantastisk redskab til din hunds cross-training da BALANCE BRÆT roterer 360 ° det er multi retningsbestemt og det forbedre din hunds kropsbevidsthed, tilstand og styrke. Din hund vil elske det!

Brug FITbone sammen med BALANCE BRÆT og DONUT HOLDER. Se YouTube videoen

BALANCE BRÆT 90 cm WOBBLE BOARD FITPAWS - Fit For Core

Vejledende udsalgspris 90 cm : 1859,00 – webshop

Vejledende udsalgspris 50 cm:   779,00 – webshop  


Vil du benytte medlemsrabat på 15% går du op på linket under Kontakt, og der tilmelder du dig. Køber du et enkelt redskab er der 15% medlemsrabat på den vejledende udsalgspris. Ved du, at du skal bruge flere redskaber kan ordningen med 9 redskaber til 10% og det 10. redskab vil være uden beregning efter eget valg, være en ordning for dig. Handler du fra en Klub eller Forening gives der 25% rabat på køb af flere redskaber