Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

BOKS til UDSTILLINGS HUNDEN

Du vil elske denne samlet boks af redskaber til din Udstillings hund                    

Avanceret balancetræning og core styrke! Konkurrerer din hund indenfor hunde udstilling vil du sikkert gerne sikre dig, at hunden ser tip top ud og med en super stram toplinje, afbalanceret muskuløs og er i form når den både står, og vises frem i udstillings ringen. BOKS af FITness redskaber til UDSTILLINGS HUNDEN - FIT FOR CORE En stærk kerne – Musklerne er grundlaget for al bevægelse når din hund vises frem i ringen. Kropbygnings øvelserne giver din hund en: Bedre toplinje, muskel hukommelse til en bedre opstilling i ringen, øget vifte af bevægelse i leddene og forlængelse af musklerne, forbedret kropsbevidsthed og gangart, samlet udholdenhed, styrke og muskel toning. Tilføj styrke øvelser til din hunds ringtræning/aktiviteter 3-4 gange om ugen.

Din udstillings hund skal være

Et godt eksempel på racen og, at være fit og tonet vil hjælpe din hund til, at skille sig ud fra konkurrenterne i udstillings ringen. Du opbygger din hunds forskellige muskel grupper med forskellige udvalgte redskaber.

Redskaber du kan anvende til din udstillings hund 

PEANUT for opbygning af den generelle muskeltoning – KEGLER og SPRINGPINDE for bedre gangart – PAW PODS med sensoriske “Små” dutter for udvikling af pote bevidsthed når din hund står stillet op i ringen, og 1 TARGET, som du bruger i træningen på PEANUT. Du vil også med fordel bruge TARGET når du ringtræner. Du lærer din hund, at træde på TARGET, og derefter lægger du din TARGET der, hvor du ønsker din hund skal stå opstillet, er det 1 meter foran dig eller 1/2 meter foran dig – Det bestemmer du, og det afhænger af, hvordan din hund bedst står og hvordan din hund bedst viser sig. Du benytte både 1,2 som 3 og 4 Targets.

En boks til Udstillings hunden indeholder 4 redskaber

Der er 2 størrelser på boksene Lille og Stor Boks. Den lille boks indeholder PEANUT på 60 cm og den store boks indeholder PEANUT på 80 cm

          TARGET med hund     PawPods med hund

 

PEANUT er teknisk designet til din hund
Designet af den unikke, aflange PEANUT giver din hund en specifik trænings platform, der fremmer en bedre form, og en mere stabil trænings platform. Den alsidige PEANUTs form har til mål: For- til-bag eller side-til-side bevægelser. Stå og sit øvelser på din PEANUT giver styrke i coren på bagparten. Måler din hund op til 50 cm i længden, kan du anvende 60 cm PEANUT. Måler din hund op til 135 cm i længden kan du anvende 80 cm PEANUT

KEGLER og SPRINGPINDE

Hold din hund i god form. Leder du efter en aktivitet, der omfatter mange aspekter af fysisk og psykisk egnethed til dig og din hund?

KEGLER og SPRINGPINDE også til agility hunden der skal have opgaver i dagligdagen. KEGLER og SPRINGPINDE hjælper med at udvikle en stærkere Core. BOKS af FITness redskaber til UDSTILLINGS HUNDEN - FIT FOR CORE

Mix og match til at skabe nye mentale udfordringer og indarbejde øvelser, der styrker bagben, front, forben og hel muskelkernen. Det anbefales at træne 3-5 gange om ugen for at forbedre din hunds kropsbevidsthed, gangart og bevægelse, samt træning i den samlet balance.

® Paw Pods

Aktiv leg hver dag – Du forbedre og udfordre din hunds balance. Du arbejder uafhængigt med pote bevidsthed det vil sige, du arbejder med en enkelt pote eller med alle 4 poter. Er fremragende til, at koordinerer din ringtræning og den frit stående bevidsthed hos din hund. Du kan begynde tilvænningen til PAW PODS ved, at have en enkelt PODS i din hånd og lade din hund “Touche” PODSEN når din hund er bekendt med “Touch” og sætter poten over på PODS lægger du PODS ned på underlaget og giver igen kommandoen “Touch” Derefter øger du med 2 PODS. Du placerer PAW PODS med den flade side ned mod underlaget, det giver en mere stabil balance for den utrænet hund på PAW PODS. Når din hund er trænet har du mulighed for, at øge sværhedsgraden ved, at du vender PAW PODS så din hund står ovenpå den flade side.

TARGET

Du kan benytte 1 enkelt TARGET i træningen med din hund. Du kan bruge TARGET når din hund er på PEANUT og du kan Bruge TARGET i ringtræningen, og vise din hund, hvor du ønsker den skal være placeret i forhold til dig som handler.

Vejledende udsalgspris:  BOKS til UDSTILLINGS HUNDEN Stor  2.556,00 DKK – 2.149,00 DKK – Webshop

Vejledende udsalgspris:  BOKS til UDSTILLINGS HUNDEN Lille  2.186,00 DKK – 1.789,00 DKK

Brug og vedligeholdelse retningslinjer: Sørg din hunds negle er trimmet korrekt. Undgå at bruge din PEANUT, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan PEANUT punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand. PEANUT må ikke opbevares i direkte sol lys, ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sol lys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af din FitPAWS PEANUTs materiale. Opbevar koldt og mørkt når PEANUT ikke er i brug, og brug kun varmt vand og en let sæbe til at rengøre. Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på din PEANUT.