Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Flexiness BIG Donut

Nu fra Flexiness BIG DONUT til Core genoptræningsudstyr til stor hund

Flexiness BIG DONUT Core og genoptræningsudstyr Ekstra STOR DONUT til balancetræning der styrker muskulaturen hundens selvtillid og kropsbevidsthed. Din hund vil elske dette hit af et redskab – Det kan der ikke være tvivl om. BIG DONUT træningsbold måler 45 X 80 cm og er til de Mellem- og Store hunde racer. Brug også denne trænings bold til hunden der endnu ikke er helt tryg ved den store PEANUT bold, som er mere bevægelig i sin form. BIG DONUT anvendes til, og er designet specielt til styrketræning og genoptræning.

Flexiness BIG DONUT Core og genoptræningsudstyr

Det helt rigtige hundeudstyr til træning og balancetræning

BIG DONUT er lavet også af et kraftigt professionelt PVC materiale, som med den specielle overflade sikre, at din hund står fast på denne træningsbold i den daglige balancetræning.

Den brede form er et helt rigtigt hundeudstyr til træning

Flexiness redskabet giver en moderat balance udfordring. Dens brede form og flade bund giver mere stabilitet end den ovale PEANUT bold, og gør bolden til det helt rigtige hundeudstyr til træning af din hund. Du kan også her justere på balancen og udfordringen ved, at give mindre luft, så bolden ikke er så fast. BIG DONUT ligger på gulvet på dens brede bund, og der behøves ikke HOLDER til stabilisering

Du kan sammen med din Fysioterapeut lave øvelserne til din hund, hvis den er i et genoptrænings forløb.

Bolden med minimum luft giver en mindre trænings effekt men er den helt rigtige begyndelse på din hunds balancetræning. Vil du opnå en større effekt skal du have mere luft i din bold, det vil give din hund en større udfordring. Vær opmærksom på din hunds alder og kondition. Hundehvalpe bør ikke stå på dette redskab før de minimum er 7-8 måneder gamle. Vurder din hunds kondition inden du planlægger din træning. Hvis du er i tvivl, skal du spørge din dyrlæge, din Fitnesstræner eller din Fysioterapeut.

Brug og vedligeholdelse retningslinjer

Sørg for, at din hunds negle er klippet korrekt. Undgå at bruge dine redskaber og bolde, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Redskaberne kan punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand!

Opvarmning og nedkøling før genoptræning

balancetræning

Du kan begynde din opvarmning med en let gåtur på 20 minutter. Når du vender tilbage og inden du begynder træning og genoptræning med redskaberne skal du forsigtigt opvarme din hunds muskler. Har du ikke allerede en plan med øvelser kan se, hvordan FitPAWS foreslå, at det kan gøres. Se YouTube videoen her

Information fra Flexiness

Hvordan oppuster jeg DONUT bolden? Flexiness® bolden kan oppustes med en PUMPE fra FitPAWS. Den købes her i webshop til 79,00. BIG DONUT. BIG DONUT ligger ikke fast men stabilt på et fornuftigt sikret underlag – Brug gerne en skridsikker måtte. HOLDER til DONUT vil ikke sikre stabiliteten.

Op pumpning af dit træningsudstyr BIG DONUT

Størrelsen på din BIG DONUT Bemærk, at mængden af ​​luft i bolden har indflydelse på træningen. Jo mere fyldig bolden er med luft, jo lettere er det for hunden da modstanden bliver meget mindre. Vigtigt: Efter at bolden er blevet oppustet første gang, skal du lade din DONUT ligge og først begynde din træning efter ca. 2-3 dage Du kan igen pumpe mere luft i, hvis du har en fornemmelse af, at din hund har brug for en stabil bold. BIG DONUT når sin endelige størrelse et par uger efter, at gummiet er trukket helt ud, og den er pumpet første gang. Det kan ske, at en DONUT ikke er 100% vandret på grund af produktionen. Den lette hældning har dog ingen indflydelse på DONUT´s kvalitet eller træningen. 

De angivne størrelser er standardværdier. Efter den første op pumpning når din DONUT ikke op på maksimum størrelse. Du skal bruge lidt tid på at give den store bold luft. Flexiness skriver, at der kan forekomme afvigelser på størrelsen.

Hvordan kan jeg rengøre bolden?

Alle bolde og redskaber kan let gøres rene med lunkent vand og en meget let sæbe,  når de ikke er i brug. Undgå at bruge produkter som Ajax, og Blege midler samt andre hårde rengørings midler – På nogen af ​​dine redskaber. Af hygiejniske årsager anbefaler FitPAWS at gøre dette regelmæssigt. Dette gør også overfladen også ‘klistret’ igen og reducerer muligheden for at glide kraftigt.

Maksimal belastning ved din balancetræning?

Enhedernes maksimale belastning er 150 kg – Jævnt fordelt.

Opbevaring når DONUT ikke er i brug

Opbevar ikke i dine balancetræning redskaber i direkte sollys, ekstrem varme eller kolde temperaturer, da det kan påvirke produktets holdbarhed. Sollys og rengøringsprodukter kan ændre holdbarheden af ​​dine redskaber. De skal opbevares væk fra sollys.

BIG DONUT 80 cm Vejledende udsalgspris  1079,00 DKK – webshop