Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Information

Før du begynder

At anvende FitPAWS redskaberne skal du sikre dig, at din hund ikke har haft skader eller har tidligere ubehandlet skader. Det vil være en stor hjælp for dig, at du har fulgt et kursus.

Brug og vedligeholdelse

retningslinjer for dine redskaber: Sørg din hunds negle er klippet korrekt inden du begynder at benytte redskaberne. Undgå at bruge dit redskab, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan redskabet punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand. Redskaberne må ikke opbevares i direkte sol lys, ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sol lys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af dit FitPAWS redskab. Opbevar derfor ikke i direkte sollys, når dit redskab ikke er i brug, og brug kun varmt vand og en let sæbe til at rengøre. Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på dit redskab. 

Levering

Handler du for mere end 600,00 dkr betaler du ikke for leveringen. Det vil også være muligt selv, at afhente. Jeg leverer, hvis vi mødes til et kursus eller andet. På varer købt i webshoppen vil der være 3 til 6 dages levering afhængigt at størrelsen på ordre og om redskabet er på lager. Post Nord står for forsendelsen.

Opfyldelse: Redskaber solgt som demo modeller kan ikke leveres retur.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Fit For Core. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får det sidste redskab i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige redskaber, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af et redskab, der består af flere partier eller dele.  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til: kontakt@fitforcore.dk eller på mobil 40118931  I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Fortrydelsesformular ligger på dette link: Fortrydelsesformular Redskaber skal sendes retur i original emballage.