Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Når du handler hos Fit For Core

Betaling for FitPAWS redskaberne: Det vil være muligt, at betale i webshoppen med Mobil-pay, Dankort, VISA Dankort, Mastercard m.m. Webshoppen er ikke helt færdig og derfor ikke udgivet. Bankoverførsel vil ikke være muligt når webshop betaling er udgivet.   

Levering: Handler du for mere end 600,00 dkr betaler du ikke for leveringen. Det vil også være muligt selv, at afhente. Jeg leverer, hvis vi mødes til et kursus eller andet. På varer købt i webshoppen vil der være 3 til 6 dages levering afhængigt at størrelsen på ordre og om redskabet er på lager. Der vil også leveres med Swipboks og DHL. Fragtpriserne udgives sammen med webshoppen.

Opfyldelse: Redskaber solgt som demo modeller kan ikke leveres retur.

Fortrydelsesret: Hvis du fortryder dit køb har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Fit For Core. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får det sidste redskab i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til: kontakt@fitforcore.dk eller på mobil 40118931  I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Generelle oplysninger: Fit For Core CVR. nr. 35071172 – Privatejet 1 mandsvirksomhed – Adresse: Gammel Klausdalsbrovej 490, 2730 Herlev

Mail: kontakt@fitforcore.dk

Mobil: 40118931

Registrerings dato: Februar 2016 ved Susanne Stig Andersen

Skriv et svar