Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Når du handler hos Fit For Core

Betaling for FitPAWS redskaberne: Det vil være muligt, at betale i webshoppen med Mobil-pay, Dankort, VISA Dankor og Mastercard. 

Levering: Handler du for mere end 600,00 DK betaler du ikke for leveringen. Det vil også være muligt selv, at afhente dine redskaber. Jeg leverer, hvis vi mødes til et kursus eller andet. På varer købt i webshoppen vil der være 3 til 6 dages levering afhængigt at størrelsen på ordre og om redskabet er på lager. Der vil blive leveret med PostNord HOME.

Opfyldelse: Redskaber solgt som demo modeller kan ikke leveres retur.

Fortrydelsesret: Hvis du fortryder dit køb har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Fit For Core. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får det sidste redskab i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til: kontakt@fitforcore.dk eller på mobil 40118931  I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Generelle oplysninger: Fit For Core CVR. nr. 35071172 – Privatejet 1 mandsvirksomhed – Adresse: Pilevej 12, 3300 Frederiksværk.

Mail: kontakt@fitforcore.dk

Mobil: 40118931

Registrerings dato: Februar 2016 ved Susanne Stig Andersen

Skriv et svar