Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Om Fit For Core – Prøv redskaberne

Jeg deltog selv for første gang på et kursus i Core træning i 2015. Jeg blev så overvældet, over den virkning, som redskaberne havde på min hund. M fik opbygget sin muskulatur. Det var så vigtigt for hende, da hendes HD billeder, som kunne have været meget pænere. Vedrørende selvtillid, der oplevede jeg – Den glæde det var, at hun kunne løse en opgave, hvordan det styrkede hende.

Vores hunde løber stærkt, og vores hunde løber på alle deres 4 ben. De er bare ikke klar over, hvilket af de fire ben der sættes i jorden? Det kan vi lære vores hunde, og vi kan samtidig forebygge skader. Det er jo oftest når de er aktive, at vores hunde kan få skader. Vi kan arbejde med den sans der bevægelsessansen eller proprioception.

Om Fit For Core – Prøv redskaberne inden du køber

Om Fit For Core - Prøv redskaberne inden du køber

Om Fit For Core – Prøv redskaberne – Du skal være meget velkommen til, at se, og høre mere vedrørende redskaberne inden du køber. Se, hvilke redskaber der øger din hunds proprioception. Du skal være velkommen her  på Gammel Klausdalsbrovej 490, 2730 Herlev eller på lageret.

Se FITpaws redskaberne eller besøg Youtube videoerne og du er meget velkommen til også, at besøge webshop

Kontakt Fit For Core ved alle spørgsmål vedrørende: FitPAWS redskaber, inden du køber, ordre, levering og varelager på: kontakt@fitforcore.dk eller mobil 40118931. 

Fit For Core CVR. nr. 35071172 

Er registreret som enkeltmands virksomhed momspligtig, og alle priser i webshop på redskaberne vises inklusive moms.

Kontaktoplysninger

Firma Fit For Core er dataansvarlig, og vi sikrer, vedrørende dine persondata, at de behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Læs under Handelsbetingelser
Kontaktperson vedrørende Fit For Core Susanne Stig Andersen/Fit For Core
Adresse: Gl. Klausdalsbrovej 490
CVR: 35071172
Telefonnr.: 40118931
Mail: kontakt@fitforcore.dk
Website: https://fitforcore.dk