Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

SIKKERHEDS SELE

FitPAWS® – SIKKERHEDS SELE

Er designet og udviklet til FitPAWS SERIEN. SIKKERHEDS SELE er et professionelt udstyr til din hund når den arbejder på bolde som: PEANUT, BALANCE SKIVE og DONUT.

Om SIKKERHEDS SELE

Hovedparten af selen er opbygget af et dobbelt lag af ekstremt høj denier, polycoatet stof, som er fuldt polstret inde og har flere lags syninger på hver eneste belastnings punkt. Dette giver uovertruffen styrke. Selen har et formstøbt gummibelagt ergonomisk sikkerheds håndtag. Selen er let men giver alligevel et fast greb. Selen er vandafvisende, har 3 D-ringe bekvemt placeret på toppen og begge sider, et sikkerheds håndtag der bruges til rehabilitering på Løbebånd. Sikkerheds Selen har 2 justerbare holdbare stropper af nylon web for bedre skræddersyet pasform. Remme under og omkring brystet, den justerbare rem omkring hundens bug er også udstyret med sikkerheds frakobling. Selen kan maskinvaskes og tørre fladtliggende på et bord. Løbebåndet føres ikke hos Fit For Core.

Fit For Core anbefaler, at din hund bærer en Sikkerheds Sele mens der arbejdes på FitPAWS® redskaberne. Det formstøbte ergonomiske håndtag giver et godt, sikkert og mageligt greb uden, at forstyrre og gribe ind i hundens balance. Du kan bedre støtte og guide din hund når din hund står på toppen af boldene: Peanut, Donut eller Balance skiven på løbebånd under vand og i hydroterapi vand bassiner. Ligesom at du støtter og guider når din hund skal ned fra boldene igen. FitPAWS® Sikkerheds Sele er ikke en redningsvest.

For hunden der ikke tidligere har været på redskaberne kan der være en usikkerhed forbundet med, at ”Underlaget” nu bevæger sig og det er vigtigt især i rehabilitering, at hunden ikke kommer yderligere til skade ved, at træde ved siden af et redskab. Hunden skal ikke blive usikker ved, at være på redskaberne – Tværtimod, det skal være sjovt og udviklende for hunden og dens balance, muskelkerne og især dens selvtillid. Det er en rigtig god ide med Selen til den nye hund på Balance skiven.

Den rigtige størrelse til din hund

For at måle din hunds omkreds skal du bruge et målebånd. Mål din hund omkring brystet, lige bagforbenene, mens stående position. To justerbare stropper hjælper med, at tilpasse selen for din hunds krop. Størrelse X2-Small har ingen plasthåndtag men i stedet et webbing nylon greb.

Størrelse Omkreds mål

Small        66-76 cm    Rød      

Medium  76-86 cm     Blå       

Large       86-102 cm   Gul 

Vejledende udsalgspris 519,00 DKK – webshop