Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

BALANCE BRÆT LARGE

BALANCE BRÆT LARGE

1.859,00 DKK

BALANCE BRÆT er et alsidigt redskab til din hund, og det rigtige redskab for hvalpen der er øvet med balance redskaberne. for den ældre hund der har mistet muskelmasse på bagparten. K9FITbone, DONUT HOLDEREN samt BALANCE SKIVE kan anvendes sammen med BALANCE BRÆT.

Varenummer (SKU): BALbrla9001 Kategori:

Beskrivelse

FitPAWS BALANCE BRÆT FitPAWS Wobble Board – Køb online her

BALANCE BRÆT bliver anvendt, som redskab til multi balancetræning af din hund. BALANCE BRÆT har en overflade der er skridsikker og sikre, at din hund står fast på brættet. FitPAWS BALANCE BRÆT FitPaws Wobble Board – Køb online her. FitPAWS BALANCE BRÆT FitPaws Wobble Board – Køb online her fra Fit For Core det alsidige redskab fra FitPAWS til din hunds cross-training. Læs MERE om BALANCE BRÆT her

BALANCE BRÆT er udstyret med

3 størrelser trækugler i small medium og large. BALANCE BRÆT er god til træningen af den ældre hund, som har mistet noget af sin muskelmasse.

BALANCE BRÆT er et godt redskab til din hunds cross-training da BALANCE BRÆT roterer 360 ° det er multi retningsbestemt og det forbedre din hunds Kropsbevidsthed, tilstand og styrke- Din hund vil elske det! 

Yderligere information

Vægt 7 kg
Størrelse 95 × 95 × 10 cm

Du kunne også være interesseret i...