Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

BALANCE BRÆT LARGE

BALANCE BRÆT LARGE

1.799,00 kr.

FitPAWS BALANCE BRÆT 90

Er et alsidigt redskab til din hund, og det rigtige redskab for hvalpen der er øvet med balance redskaberne dog tidligst når hvalpen er 5-6 måneder gammel. For den ældre hund der har mistet muskelmasse på bagparten.

Anvend FitPAWs redskaber sammen

K9FITbone, DONUT HOLDEREN samt BALANCE SKIVE kan anvendes sammen med BALANCE BRÆT.

FitPAWS® Wobble Board tilbyder din hund en alsidig træning til omfattende kropstræning: Styrke og opbygning af kernemusklerne, for- og bagpart, vedligeholder motoriske færdigheder og dermed et redskab der forebygger skader

Redskabet er ideelt til din arbejds- og lydighedshund samt din ældre hund

BALANCE BRÆT 90 cm Er på vej til vores lager

Varenummer (SKU): BALbrla9001 Kategori:

Beskrivelse

FitPAWS FitPAWS Wobble Board 90 BALANCE BRÆT

FitPAWS Wobble Board 90 BALANCE BRÆT bliver anvendt, som redskab til multi balancetræning, genoptræning og cross-training af din hund. BALANCE BRÆT har en sort overflade der er skridsikker. Og sikre, at din hund står fast på brættet. FitPAWS BALANCE BRÆT det alsidige redskab fra FitPAWS til din hunds cross-training og motoriske færdigheder. Læs MERE om BALANCE BRÆT her

Wobble Board 90 BALANCE BRÆT til core træning af alle aldre

BALANCE BRÆT er udstyret med 3 trækugler i small medium og large. Kuglerne under brættet kan udskiftes i takt med, at din hund bliver mere vant med redskabet, og kommer i en bedre balanceform. BALANCE BRÆT er et godt redskab til genoptræning. Og den ældre hund, som har mistet noget af sin muskelmasse, der skal vedligeholde sin muskelmasse. Og din hund bør være trænet i en god balance. Fordi redskabet roterer. Halvkuglen der sidder under brættet vipper i alle retninger, når din hund står på brættet. Så det behøves lidt øvelse for din hund, at holde balance på brættet.

FitPAWS® wobble board 90 din hunds træning er avanceret træning gennem mikrobevægelser. Fordi din hund på Balance Brættet, arbejder med, at holde sin balance. Det lykkes med de mindste mikrobevægelser. Som udgør træningseffekten.

Cross-training og genoptræning

BALANCE BRÆT er et godt redskab til din hunds cross-training samt genoptræning. Fordi redskabet er multi retningsbestemt. Og det forbedre din hunds Kropsbevidsthed, tilstand og styrke. Din hund vil elske det! 

Den særlige funktion er derfor velegnet til hunde der arbejder med FitPAWS redskaberne på et højt niveau. Fordi halvkuglen under brættet vipper brættet i alle retninger, når man træder på. Så det tager lidt øvelse at holde din balance på tavlen.

Du og din hund vil opnå mange gode trænings øjeblikke. Og tilliden og båndet mellem dig og din hund vil kun blive styrket. Se FitPAWs videoer her på YouTube med opvarmning og nedkøling af din hund. Introduktion til redskaberne og hele FitPAWS store program

Yderligere information

Vægt 7 kg
Størrelse 95 × 95 × 10 cm

Du kunne også være interesseret i...