Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

PEANUT 80

PEANUT 80

1.299,00 kr.

PEANUT fra FitPAWS 80 træningsbold

Er igen på markedet hos Fit For Core ®PEANUT har ganske enkelt form som en peanut! PEANUT fra FitPAWS 80 cm til genoptræning og core træning.

Den er lavet af et kraftigt PVC materiale, og den er beregnet til at hunde arbejder på PEANUT. Formen på PEANUT giver en begrænsning til bevægelsen da PEANUT ruller fra side til side og ikke frem og tilbage.

For hunden der er ny på øvelsen med PEANUT kan du enten undlade, at puste helt så meget luft i. Se Youtube videoen med guide. Dermed forbedrer du balancen hos din hund.

TARGET til indlæring

Du kan sikre din hund optimalt ved, at benytte FitPAWS TARGET til indlæring din hund. Du kan også benytte en sele til hund og dermed undgå, at din hunds skuldre har bevægefrihed.

Hvilken størrelse PEANUT til min hund:

Hunde der skal træne “Core muskulaturen”
Op til 50 cm længde: Kan anvende: 50, 60, 70 og 80 cm
Op til 60 cm længde: Kan anvende: 50, 60, 70 og 80 cm
Op til 75 cm længde: Kan anvende: 60, 70 og 80 cm
Op til 100 cm længde: Kan anvende: 70 og 80 cm
Op til 135 cm længde: Kan anvende: 80 cm

Der medfølger PUMPE til denne størrelse.

PEANUT 80 cm Er på vej til vores lager

Varenummer (SKU): PEA80rø05 Kategori:

Beskrivelse

PEANUT FitPAWS 80 cm træningsbold

PEANUT FitPAWS 80 cm redskab og træningsbold til Core træning der styrker din hunds store muskelgruppe. Denne store PEANUT et redskab til fitness og genoptræning der igen er kommet på markedet. Den er i farven rød i det velkendte materiale samt bolden er fri for phatalater. Den store PEANUT fra FitPAWS kan bestilles her i webshop til 1299,00

Redskab til den store muskelgruppe

PEANUT FitPAWS 80 cm træningsbold redskab hundetræning core hundetræningPEANUT fra FitPAWS er et redskab du bruger når du arbejde med den store muskelgruppe ryg og mave.  Genoptræning og balance. I arbejdet med din hund opbygger du den store muskelgruppe på ryg og mave. Bolden ruller fra side til og bevægelsen er begrænset da bolden ikke er multi retnings bestemt. Og er derfor et rigtig godt redskab til balance og core træning hvor din hund arbejder med begge sider. Du kan benytte TARGET til indlæring, hvis din hund er ny på redskabet.

Hundetræning fitness og genoptræning

Bolden er god til hundetræning fitness og genoptræning. Styrketræning, legeterapi, samt arbejdende hunde, der skal genoptrænes. Din hund vil bruge den store muskelgruppe i øvelser som: Sit, stå og ligge eller dæk.

Når din hund arbejder på toppen af PEANUT og har alle fire poter placeret på PEANUT gør den behandlede og specielle overflade, at din hund ikke glider ned fra bolden. Se Youtube video for øvelser og stabilisering af bolden. PEANUT FitPAWS 80 cm træningsbold er bevægelig, og din hund vil bruge hele den store  – Coren PEANUT

Opvarm din hund godt inden træningen

Opvarm din hund før træningen se Youtube video her Når din hund arbejder på toppen af PEANUT 80 og har alle fire poter placeret på PEANUT vil bolden være bevægelig, og din hund vil arbejde med hele de store muskelgrupper på ryg og mave.

Nedkøling af din hund

Din hund har også behov for, at du “Nedkøler” det vil sige, at du afslutter din træning langsomt. Ligesom når du selv har trænet.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 35 × 35 × 10 cm

Du kunne også være interesseret i...