Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

PAW PODS

Nyhed! FitPAWS PAW PODS – Sæt med 4 forskellige farver: Blå, Gul, Rød og Grøn

PAW PODS fra FITpaws 469,00 - Fit For Core webshop

PAW PODS er kommet i et nyt og meget lækkert materiale. PAW PODS er på undersiden i et mere fleksibelt og blødere materiale. Det sorte materiale er skridsikkert Mere behageligt for din hund, at træde og arbejde på!

Placer hver af disse puder/pods under din hunds poter

PAW PODS fra FITpaws 469,00 - Fit For Core webshop

Til mere avanceret balancetræning, core styrke og stabling, til show og hundens ydeevne. Det kræver her mere af hunden at finde balancen på de 4 puder fremfor på 1 stor pude. En udfordring for balance og kropsbevidsthed ved, at hunden skal søge puderne selv, bevidstheden om, hvor langt puderne er placeret fra hinanden. Du har også mulighed for, at udfordre din hund ved, at vende Podsene om så der er mere vippefunktion på Podsene. Hver PAW PODS har små sensoriske “Dutter” som stimulerer din hunds følesans.

FitPAWS PAW PODS kan også anvendes til forbedring af de vægtbærende lemmer og områder hos den individuelle hund. Som redskab i serien af FitPAWS giver FitPAWS PAW PODS en enorm kombinationsmulighed og mellem DONUT og PAW PODS og øvelsen elefanten. PAW PODS er fremstillet af et fast men fleksibelt PVC-materiale UDEN indhold af phatalater og med et luftfyldt kammer. PAW PODS ligger i et net, og er derfor nemme at medbringe på turen. PAW PODS sendes oppustet. Se øvelser og video på YouTube

PAW PODS fra FITpaws 469,00 - Fit For Core webshop

Vejledende udsalgspris: 469,00 DKK – webshop

Vil du benytte medlemsrabat på 15% går du op på linket under Kontakt, og der tilmelder du dig. Køber du et enkelt redskab er der 15% medlemsrabat på den vejledende udsalgspris. Ved du, at du skal bruge flere redskaber kan ordningen med 9 redskaber til 10% og det 10. redskab vil være uden beregning efter eget valg, være en ordning for dig. Handler du fra en Klub eller Forening gives der 25% rabat på køb af flere redskaber.  Enkelte modeller sælges som demo modeller. Demo modeller kan være pakket ud og brugt til fremvisning, foto optagelse eller prøvet før et køb.