Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

K9KLIMB

K9KLIMB Blå og Sort træningsplatform – Fit For Core

Er verdens første professionelle designet og udviklet trænings platform for hunde. K9KLIMB Blå og Sort træningsplatform - Fit For CoreUanset om du kalder K9KLIMB for platform, sokkel eller en forhøjet overflade så giver det en nem måde, at træne hunde og dyr af alle slags. De traditionelle løvetæmmere brugte piedestaler til at placere de store katte på.

Platforme er et vigtigt trænings redskab. K9KLIMB hunde trænings platform er bevidst udformet til at være lige akkurat stor nok for hunde/dyret til komfortabelt at sidde eller ligge på platformen. For at det skal forblive komfortabelt på platformen, skal din hund “være rolig”, og roen er en sikker indikation af et fokuseret sind. Ved al effektiv hunde træning kræver det, at få hundens opmærksomhed og fastholde en fokus på hunde ejeren/træneren, indtil hunden er formelt “givet fri”.

Når din hund er fortrolig med KLIMB

Når en hund med succes er trænet til K9KLIMB og forbliver rolig på platformen, vil hunden være helt tilfreds med, at holde fokus og ligge eller sidde roligt på KLIMB, indtil hunden igen modtager kommandoen “fri” og uden nogen form for fysisk tilbageholdenhed.

 

BOKS billede blaa ramme tilp

Fokuserede hunde lærer kommandoer hurtigere

og er mere vellykket

Der er mange former for hunde træning men “plads” uddannelse er relativt ensartet i al form for træning. Der er flere applikationer, hvor brugen af en hunde trænings platform er en særlig nyttig teknik i at få det ønskede trænings resultatet: Lydighed – Agility – Jagt hunde og ved Politihunde og Tjenestehunde arbejde.

Om K9KLIMB

Platformen er udstyret med et stærkt, støbt polydæk belagt med FitPAWS eksklusive Paw Grip gummi overflade, for sikkerheden til vores kæledyrs poter. K9benene skrues sikkert på plads og opbevares i en fordybning under platformen som så er en let og kompakt transport. Der er håndtag i KLIMB. K9KLIMB er vaskbar, vandtæt og udvides med flere enheder og er stabelbar! Samlet vægt er 5.9 kilo.

Image result for K9KLIMB

Sådan bruger du KLIMB

Platformen kan bruges helt uden ben, og benene kan sættes både foran og bagpå. Så  platformen kan bruges som skrå, og din hund kan lave bakkeøvelse op ad K9KLIMB. Der kan bestilles ekstra ben til K9KLIMB – Se træningsvideoen på YouTube

KLIMB i hverdagen

K9KLIMB kan bruges også i hverdagen. Har din bil en højde der gør det lidt svært for din hund, at hoppe direkte op i bilen kan K9KLIMB bruges så din hund

springer op på platformen og derefter ind i bilen.

Kan også bruges i træningen med 2 hunde. Din hund ligger på K9KLIMB mens du

træner med din anden hund. K9Klimb er også god som holder til din PEANUT

 

Forhandles i 2 farver: Blå og SortVejledende udsalgspris: 2395,00 DKK – Webshop

 

Det er af stor vigtighed, at DIN hund ikke har skader eller tidligere haft ubehandlet skader, har HD eller andet somatisk der gør at den kan skades yderligere af at arbejde på redskaberne. Har du ikke tidligere deltaget på et kursus, hvor din hund er undersøgt og sikret, at den kan arbejde på redskaberne – Skal du lade en Dyrlæge, Hundemassør eller Fysioterapeut se på din hund inden du begynder træningen med FitPAWS redskaberne.

Vil du benytte medlemsrabat på 15% går du op på linket under Kontakt, og der tilmelder du dig. Køber du et enkelt redskab er der 15% medlemsrabat på den vejledende udsalgspris. Ved du, at du skal bruge flere redskaber kan ordningen med 9 redskaber til 10% og det 10. redskab vil være uden beregning efter eget valg, være en ordning for dig. Enkelte modeller sælges som demo modeller.  Handler du fra en Klub eller Forening gives der 25% rabat på køb af flere redskaber.