Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

PEANUT

FITpaws PEANUT Træningsbold fra 649,00 – Hos Fit For Core

Den er lavet af et kraftigt PVC materiale og den er beregnet til at hunde arbejder på PEANUT. Formen på PEANUT giver en begrænsning til bevægelsen da PEANUT ruller fra side til side og ikke frem og tilbage. PEANUT er et alsidigt redskab. FitPAWS PEANUT Træningsbold fra 649,00 – Hos Fit For Core

       FITpaws PEANUT Træningsbold fra 799,00 - Hos Fit For Core

Styrke din hunds muskelgruppe

Når din hund arbejder på toppen af PEANUT og har alle fire poter placeret på PEANUT. PEANUT er bevægelig, og din hund vil bruge/arbejde med hele den store muskelgruppebevægelsen – Coren – Vær opmærksom på den korrekte stilling for hunden på PEANUT. Din hund skal stå i ret bevægelse, og ikke som billedet ovenover her, øverst til venstre.

Skal din hund strække ud

Din hund kan lave udstrækning øvelser på PEANUT ved, at have 2 ben på PEANUT og 2 ben på gulvet. Når din hund strækker ud på PEANUT, skal dine godbidder gives ved helt tæt ved underlaget, så ikke din hund får en forkert nakkestilling. Ryg – toplinje og hoved skal være i en lige linje.

Er din hund ny med øvelserne

PEANUT giver en stabillitet i bevægelsen med fordybningen på midten. For hunden der er ny på øvelsen med PEANUT kan du undlade at, udfordre din hunds balanceevnen ved, at du ikke puster helt så meget luft i PEANUT og du vil dermed forbedrer du balancen hos din hund.

Når FitPAWS Peanut er pustet op til maksimum kapacitet, vil den føles hård og vil derfor være en stor udfordring for din hund og dens balance evne. Din hund kan sidde, ligge og stå mens PEANUT ruller fra side til side.

Er din hund en ældre hundfitpaws_3

Ældre hunde har tendens til at miste muskelmasse på deres bag lår. Du kan holde din ældre hund i en rigtig god form ved, at indarbejde fastlagte øvelser på FitPAWS redskaber med en lille bevægelses påvirkning. Fokuser på øvelser der øger muskulaturen på baglårene med knæbøjninger og gentagelser af sit-og-stå på toppen af FitPAWS® PEANUT eller ved at bruge PEANUT, hvor du assisterer din hund ved, at fastholde PEANUT mens du hjælper med øvelsen knæbøjninger. 

Stå og sit øvelser kan også udføres fra gulvet. K9KLIMB kan benyttes som holder til PEANUT, og KLIMB er også et godt redskab til øvelserne sit-til-stå. FitPAWS PEANUT Træningsbold fra 649,00 – Hos Fit For Core

Det skal du være opmærksom på når du skal oppuste FitPAWS Peanut

-Trænings bold pustes op til den ønskede højde. Se video på Youtube
-Den størrelse der er trykt på selve bolden indikerer højden, hvortil bolden må pustes op, for at designet kan overholde det, der loves.
-Bolde kan anvendes uden at være fyldt op til maksimum kapacitet, for ikke at udfordre din hunds balance evne. Er din hund helt ny med redskaberne, skal det være sjovt, at arbejde på Peanut og din hund skal være tryg – Mindre luft mindre udfordring.
-FitPAWS bolden kan fyldes op med en luftpumpe eller kompressor, som har en kegleformet studs!

Brug og vedligeholdelse retningslinjer

Sørg din hunds negle er trimmet korrekt. Undgå at bruge din PEANUT, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan PEANUT punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand.

PEANUT må ikke opbevares i direkte sol lys, ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sol lys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af din FitPAWS PEANUTs materiale. Opbevar derfor ikke i direkte sollys, når PEANUT ikke er i brug, og brug kun varmt vand og en let sæbe til at rengøre. Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på din PEANUT. 

Hvilken størrelse PEANUT skal min hund bruge

Hunde der skal træne “Core muskulaturen”
Op til 50 cm længde: Kan anvende: 50, 60, 70, 80 cm
Op til 60 cm længde: Kan anvende: 50, 60, 70, 80 cm
Op til 75 cm længde: Kan anvende: 60, 70, 80 cm
Op til 100 cm længde: Kan anvende: 70, 80 cm
Op til 135 cm længde: Kan anvende: 80 cm

FITpaws PEANUT Træningsbold fra 799,00 - Hos Fit For Core          FITpaws PEANUT Træningsbold fra 799,00 - Hos Fit For Core          FITpaws PEANUT Træningsbold fra 799,00 - Hos Fit For Core

Fitpaws PEANUT leveres i flere størrelser

RØD – 50 cm              Vejledende udsalgspris:   649,00 DKK

Der medfølger pumpe og instruktions DVD til PEANUT 50 cm

BLÅ – 60 cm              Vejledende udsalgspris:  879,00 DKK

GUL – 70 cm              Vejledende udsalgspris:  1149,00 DKK 

RØD – 80 cm              Vejledende udsalgspris:  1249,00 DKK – Ikke til levering før ultimo november 2018

Der medfølger pumpe og instruktions DVD til PEANUT 80 cm – Webshop

Vil du benytte medlemsrabat på 15% går du op på linket under Kontakt, og der tilmelder du dig. Køber du et enkelt redskab er der 15% medlemsrabat på den vejledende udsalgspris. Ved du, at du skal bruge flere redskaber kan ordningen med 9 redskaber til 10% og det 10. redskab vil være uden beregning efter eget valg, være en ordning for dig. Enkelte modeller sælges som demo modeller. Handler du fra en Klub eller Forening gives der 25% rabat på køb af flere redskaber.