Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

FitPAWS TARGET

FitPAWS TARGET – Fit For Core Begynd allerede nu din trænings succes

 

FITpaws TARGET - Fit For Core Begynd allerede nu din trænings succes

Introduktion til de nye FitPAWS Target som i træning kan være en sjov og engagerende måde at lære din hund at træde på et bestemt sted, vænne sig til et nyt udstyr, holde sig et bestemt sted og lære kropsbevidsthed. FitPAWS TARGET gummi måtter til træningen. Disse små plader af gummi fra FitPaws benyttes til target træningen. Så det er sjovt at lære dine hund sjove lege der forbedre din hunds kropsbevidsthed med FitPAWS TARGET. Se små indslag på YouTube om træningen her

Materialet ligger fast

På FitPAWS boldene! TARGET har en nopret og en glat side, de kan bruges på toppen af en Peanut, eller Donut til ekstra greb og Target bruges i dag i al slags træning, om det er en træning, hvor hunden blandt andet lærer at træde et helt specielt sted. Eksempelvis kan det være feltforhindringerne på en Agility bane eller feltet ved Lydighed der er målet, du kan altid se TARGET ligge i græsset eller på en forhindring – Den meget klare blå og gule farver lyser op!

 

    FITpaws TARGET - Fit For Core Begynd allerede nu din trænings succes

Lær din hund, at træde på TARGET inden du begynder, den videre træning med TARGET. Når din hund kan træde på TARGET på din kommando kan du begynde, at lægge din TARGET det sted du ønsker din hund skal være! Det kan været et felt i Lydighed eller en feltforhindring i Agility. Se basic video træningen på YouTube

 

 

 

FITpaws TARGET - Fit For Core Begynd allerede nu din trænings succes

 

Samt lærer at blive bevidst om dens krop. Denne form for træning er et rigtig godt springbræt til at, blive tryg ved, at bruge de andre redskaber fra FitPAWS, da hunde de første gange de træder op på redskaberne – Kan føle sig lidt usikre.

 

 

 

                     FITpaws TARGET - Fit For Core Begynd allerede nu din trænings succes           

     Vejledende udsalgspris: 269,00 DKK – Webshop

 

FitPAWS Target sælges i sæt af 4 – 2 blå og 2 gule tilæ 269,00. Target kan også købes i sæt a´2 til 149,00 DKK eller enkeltvis til 79,00 DKK. Der gives 15% rabat på den vejledende udsalgspris ved køb af et enkelt redskab.