Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

PEANUT TRAX 60

PEANUT TRAX 60

879,00 kr.

FitPAWS® TRAX ™ PEANUT 60

FitPAWS TRAX PEANUT 60 til aktiv leg, genoptræning og core træning. Hunden der arbejder med LP og AG. Er designet med sensoriske dutter der vil give din hund neurostimulering. Den påvirkning dutterne giver din hund vil styrke din hunds kropskontrol

PEANUT og formen

Formen på PEANUT giver en begrænsning til bevægelsen. Da PEANUT TRAX ruller fra side til side og ikke frem og tilbage. PEANUT TRAX giver en stabilitet i bevægelsen med fordybningen – Sadlen som er midten på redskabet.

Er din hund ny på redskabet

For hunden der er ny på PEANUT kan du undlade at, udfordre din hunds balanceevnen ved, at du ikke puster helt så meget luft i PEANUT TRAX. Du vil dermed forbedrer du balancen hos din hund. Når FitPAWS PEANUT er pustet op til maksimum kapacitet, vil den føles hård, og den vil derfor være en stor udfordring for din hund og dens balance evne.

Hunde der skal træne “Core muskulaturen”
Op til 50 cm længde: Kan anvende: 50, 60 cm
Op til 60 cm længde: Kan anvende: 50, 60 cm
Op til 75 cm længde: Kan anvende FlexiPaws CLOUD webshop
Læs mere om FlexiPaws CLOUD på siden her

Varenummer (SKU): PEATR60bl03 Kategori:

Beskrivelse

FitPAWS® TRAX ™ PEANUT 60

PEANUT er lavet af et kraftigt PVC materiale, og den er beregnet til at din hund arbejder på PEANUT. Din hund kan sidde, ligge og stå under aktiv leg under øvelserne mens PEANUT 60 ruller fra side til side. PEANUT 60 er også et godt redskab til LP og AG hunden der arbejder med hele dens store muskelgruppe

Aktiv leg

Aktiv leg er også rolig leg. Alle øvelser foregår i roligt tempo. Du opnår en tæt kontakt til din hund, når du arbejder med de forskellige øvelser. PEANUT er bevægelig, og din hund i aktiv leg vil arbejde med hele den store muskelgruppe din hunds core.

God opvarmning før al træning

Før aktiv leg med din hund Opvarm din hund før aktiv leg og træning med FitPAWS. Se Youtube video.  Når din hund arbejder på toppen af PEANUT 60 og har alle fire poter placeret på PEANUT vil bolden være bevægelig, og din hund vil arbejde med hele den store muskelgruppe – Coren.

Opbevaring og brug af din FitPAWS PEANUT TRAX 60

Sørg for, at din hunds negle er klippet korrekt under aktiv leg, den giver også din hund et bedre greb. PEANUT TRAX 60 må ikke opbevares i direkte sol lys, ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sol lys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af din FitPAWS PEANUTs materiale. Opbevar derfor ikke i direkte sollys, når PEANUT ikke er i brug, og brug varmt vand og en let sæbe til at rengøre. Undgå produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på din FitPAWS® TRAX ™ PEANUT 60 Er lavet af et kraftigt PVC materiale, og den er beregnet til at hunde arbejder på PEANUT. 

TARGET til TRAX

Du vil have stor glæde af, at anvende Target til træningen med FitPAWS® TRAX ™ PEANUT 60

Har du to eller flere hunde du træner aktiv leg med skal du købe en PEANUT TRAX der passer i størrelsen til din store hund, da store hunde ikke kan arbejde på for små redskaber og de små hunde kan bedre arbejde på store redskaber. Se Youtube intro video

Yderligere information

Størrelse 40 × 40 × 15 cm

Du kunne også være interesseret i...