Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

BALANCE BRÆT

BALANCE BRÆT 50 cm

BALANCE BRÆT 50 cm Fit For Core hundetræning udstyr. Det bedste vippebræt til hundetræning i dagligdagen. Videoen på YouTube fortæller, at din hund ikke må have skader eller tidligere haft skader inden du begynder, at arbejde på vippebræt og redskaberne. Du sikre din hund bedst efter tilsyn af din hund hos en Fysioterapeut. Det er sikkerheden for din hund, som er vigtig når den arbejder på BALANCE BRÆT og Vippebræt

Om Vippebræt

BALANCE BRÆT 50 Fit For Core vippebræt hundetræning udstyr

Læs den lille info om BALANCE BRÆT 50 Vippebræt herunder. Du skal altid opvarme din hund inden du begynder træningen på redskaberne. Fit For Core har sider der beskriver opvarmning. Når du er færdig med træningen, skal du også nedkøle din hund.

Vippebræt bliver anvendt som redskab til balance træning af din hunds core. BALANCE  BRÆT 50 eller vippebræt, som det kaldes i daglig tale. Har en overflade der er skridsik ker, og dermed sikre, og din hund står fast. BALANCE BRÆT leveres med 1 stor trækugle. Brættet og kuglen du sætter under BALANCE BRÆT, er lavet af TRÆ. Vippebrættet roterer 360 grader. Brættet udfordre din hund både mentalt og fysisk og derfor godt til fysisk rehabilitering af muskler og led efter operationer eller skader samt til træning af sports udøvende hunde. BALANCE BRÆT eller FitPAWS WOBBLE BOARD, som det også omtales – Er et fuldt ud 360 ° vippebræt. Det bedste hundeudstyr til hundetræning i dagligdagen

vippebræt

BALANCE BRÆT – Er godt til

Multi-retnings balance, forbedre din hunds kropsbevidsthed, og øger rækkevidden af din hunds styrke.
Træningen af den ældre hund, som har mistet noget af sin muskelmasse! BALANCE BRÆT er som nævnt ovenfor meget bevægeligt men din hund står mere fast på brættet end på eksempelvis DONUT.

GIANT Wobble Board

Det store BALANCE BRÆT 90 cm er udgået af sortimentet. I stedet kommer der til de store hunderacer. FitPAWS Wobble Board 75 X 75 cm i sortimentet og på lager.

Cross træning

BALANCE BRÆT 50 – Vippebræt er et fantastisk redskab til din hunds cross-training da BALANCE BRÆT roterer 360 ° det er multi retningsbestemt og det forbedre din hunds kropsbevidsthed, tilstand og styrke. Din hund vil elske det!

Se Youtube video for indlæring af BALANCE BRÆT 50. Du kan benytte DONUT HOLDEREN under vippebræt, som en hjælp til din hund, når den er ny på redskabet. K9FITbone og BALANCE SKIVE kan også kombineres i træningen på vippebræt.

Brug FITbone sammen med BALANCE BRÆT 50 og DONUT HOLDER. Se YouTube videoen

BALANCE BRÆT 50 Fit For Core vippebræt hundetræning udstyr

Vejledende udsalgspris 50 cm:   779,00 – webshop