Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Bestilling af FitPAWS redskaber

Når du bestiller dine redskaber i webshop kan du som kunde benytte dig af 2 forskellige tilbud. Et til dig der er privat og er ny med redskaberne. Og til dig/Jer der har en Forening.

Som privat kan du benytte dig af tilbuddet – Køb: 9 redskaber med 10% og få det 10. redskab uden beregning efter eget valg. Skal du indsætte teksten 9 redskaber i feltet anvend kupon når du er på siden: Varekurv. Så bliver der fratrukket 10% fra dit køb. Når din ordre er godkendt skal du sende en besked til kontakt@fitforcore.dk og skrive, hvilket redskab du ønsker som det 10. redskab uden beregning.

Ønsker du, at bestille flere redskaber til din Klub eller Forening med 15-20% Der handles ikke via webshop. Send i stedet en besked til: kontakt@fitforcore.dk – Skriv lidt om Jeres Klub eller Forening og, hvilke redskaber I ønsker. Faktura bliver sendt til Klub eller Foreningens kasserer. Der betales til bank konto eller MobilePay inden redskaberne afsendes fra lageret. Redskaberne bliver sendt til en adresse, hvor der er mulighed for modtagelse i dagtimerne.

Er du/I kunde fra en offentlig virksomhed kan Fit også lave EAN faktura