Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Bestilling af FitPAWS redskaber

Bestiller du et enkelt redskab kan du benytte 15% rabatten. I feltet tilføj kupon indsætter du teksten “medlemsrabat 15%” Så bliver der fratrukket 15% fra dit køb.

Vil du benytte dig af køb, 9 redskaber med 10% og få det 10. redskab uden beregning efter eget valg, indsætter teksten “9 redskaber” i feltet anvend kupon når du er i din varekurv så bliver der fratrukket 10% fra dit køb. du Når din ordre er sendt skal du sende en besked til kontakt@fitforcore.dk og skrive, hvilket redskab du ønsker som det 10. redskab uden beregning.

Ønsker du, at bestille flere redskaber til Klub eller Forening med 25% rabat skal du sende en besked til: kontakt@fitforcore.dk – Skriv hvilke redskaber din Klub eller Forening ønsker. Der er ikke Klub rabat på Udstillings Boks Stor og Lille. Faktura bliver sendt til Klub eller Forening og redskaberne sendes til en adresse, hvor der er mulighed for modtagelse i dagtimerne.

Enkelte af redskaberne sælges til demo pris da de kan være prøvet før et køb eller brugt til fotooptagelser. Du kan også vælge “Ordningen” med 10 redskaber, betal for de 9 og få 10% hvis du ved du gerne vil have mere end 1 redskab. Det 10. redskab er valgfrit og uden beregning. Er du medlem af en Klub eller Forening og I samlet gerne vil købe redskaber vil der være en besparelse på 25% for Klub eller Forening.