Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Bestilling af FitPAWS redskaber

Når du bestiller redskaber i webshop kan du opnå 15% på et enkelt redskab. I feltet tilføj kupon indsætter du teksten medlemsrabat 15% Så bliver der fratrukket 15% fra på et af dine redskaber i din varekurv.

Vil du benytte dig af køb, 9 redskaber med 10% og få det 10. redskab uden beregning efter eget valg, indsætter teksten 9 redskaber i feltet anvend kupon når du er i din varekurv så bliver der fratrukket 10% fra dit køb. Når din ordre er godkendt skal du sende en besked til kontakt@fitforcore.dk og skrive, hvilket redskab du ønsker som det 10. redskab uden beregning.

Ønsker du, at bestille flere redskaber til din Klub eller Forenings rabat med 20-25% – Der handles ikke via webshoppen. Send en besked til: kontakt@fitforcore.dk –  Skriv lidt om Jeres Klub eller Forening og, hvilke redskaber I ønsker. Faktura bliver sendt til Klub eller Forening´s kasserer, og der betales til bank konto eller MobilePay inden redskaberne afsendes fra lageret. Redskaberne sendes til en adresse, hvor der er mulighed for modtagelse i dagtimerne.

Enkelte af redskaberne sælges til demo pris.