Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Bestilling af FitPAWS redskaber

Når du bestiller dine redskaber i webshop kan du som ny kunde opnå 15% på det dyreste redskab i din kurv. Når du er på siden med din varekurv. Indsætter du i feltet anvend din rabat: medlemsrabat 15% Så bliver der fratrukket 15% fra på et af dine redskaber i din varekurv.

Vil du benytte dig af køb: 9 redskaber med 10% og få det 10. redskab uden beregning efter eget valg. Skal du indsætte teksten 9 redskaber i feltet anvend kupon når du er på siden: Varekurv. Så bliver der fratrukket 10% fra dit køb. Når din ordre er godkendt skal du sende en besked til kontakt@fitforcore.dk og skrive, hvilket redskab du ønsker som det 10. redskab uden beregning.

Ønsker du, at bestille flere redskaber til din Klub eller Forening med 20-25% Der handles ikke via webshop. Send en besked til: kontakt@fitforcore.dk – Skriv lidt om Jeres Klub eller Forening og, hvilke redskaber I ønsker. Faktura bliver sendt til Klub eller Foreningens kasserer. Der betales til bank konto eller MobilePay inden redskaberne afsendes fra lageret. Redskaberne bliver sendt til en adresse, hvor der er mulighed for modtagelse i dagtimerne.

Er du/I kunde fra en offentlig virksomhed kan Fit også lave EAN faktura