Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

GIANT Rocker Board Vippebræt 75 cm

FitPAWS GIANT Rocker Board Vippebræt 75 cm fra FitPAWS

GIANT Rocker Board Vippebræt 75 cm

Nyt i sortimentet af FitPAWS redskaber er dette GIANT Rocker Board 75 cm. Til genoptræning, balance- og Core træning Vippebræt der med sine 75 X 75 cm og en 4 cm høj midtpunkts træbjælke på hele bordets længde til, at fordele vægten. Så det giver bevægelse for mere kontrollerede øvelser. Hjørnerne er afrundet. Med Vippebræt følger en dejlig struktur polstret og skridsikker overtræks måtte. Vippebræt har polstring på kanterne af pladen. Så lyden dæmpes, når den bruges indendørs. Måtten er syet med velcro, og kan trækkes af, for rengøring. Måtten følger med redskabet. Og der kan købes ekstra udskiftningsmåtte.

For hunden der er ny på Vippebræt

Og ny i arbejdet med sin balance. Det skal understreges, at det er en stor udfordring. Og ikke mindst anstrengelse for hunden, at arbejde på nye redskaber, hvis hunden ikke har en stabil balance. Vi arbejde med vores hunde så vi kan give dem en god core. Og holde vores hunde “Fit For Fight” gennem hele deres liv. TARGET kan hjælpe hunden med at vænne sig til FitPAWS GIANT Rocker Board. Begynd arbejdet med TARGET på gulvet. Lær din hund, at træde på TARGET. Når din hund kender kommando for at træde på TARGET. Så lægger du TARGET op på Vippebrættet og vænner din hund til, at have sine forpoter på brættet, derefter kroppen og til sidste bagporterne.

Rigtig mange forskellige øvelser

træning

Endelig et Giant Rocker Board – Vippebræt der er designet specielt til de store hunde! Afhængigt af, hvordan din hund står på brættet. Om din hund vender mod dig eller den står i profil. Vil din hund bevæge sig side til side eller for til bag. Din hund bliver nødt til, at arbejde med forskellige muskler for, at bevare sin balance. Da din hunds vægt naturligt flytter sig med brættets bevægelse. Din hund kan indtage forskellige positioner som. At sidde, stå eller ligge. Med mulighed for mange forskellige Rocker Board øvelser blandt andet:

  • Balance træning af både For- og Bagpart
  • Styrke træning igen af både For- og Bagpart
  • Din hund kan sidde, stå eller ligge under balance øvelserne
  • Vend Vippebræt om og brug bagsiden til sidesteps bevægelse over træbjælken der styrker din hunds bagpart og knæ

Når du styrker din hunds bagpart og knæ mindsker du skader på din hund især på knæene. Din hunds knæ er meget udsatte for skader. Og du skal lave særlige øvelser for, at styrke knæet hos din hund.

Brug dit Vippebræt sammen med andet FitPAWS udstyr

øvelser

FitPAWS GIANT Rocker Board 75 cm kan også bruges sammen med andre fitness-redskaber, som HOLDER . Den skridsikre overflade gør det muligt for dig at bruge det som et “Skråt bord” til en række forskellige øvelser, som bakkeøvelse og sidelæns bevægelse. Se video fra FitPAWS og balance øvelserne her på YouTube

Overflademåtten rengøres

Overflademåtten til GIANT Rocker Board Vippebræt er fastgjort med velcro. Og fjernes let til rengøring: Hæng måtten op, spray den med vand, og lad den tørre helt, inden den sættes på Vippebrættet igen.

GIANT Rocker Board Vippebræt 75 cm Vejledende udsalgspris:   1689,00 DKK – webshop

Overflademåtte Vejledende udsalgspris:   359,00 DKK – webshop