Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

PEANUT

FITpaws PEANUT Træningsbold fra 579,00 – Fit For Core

FitPAWS PEANUT Træningsbold fra 649,00 - Hos Fit For Core

PEANUT træningsbold

Er lavet af et kraftigt PVC materiale. Den er beregnet til, at hunde arbejder på PEANUT. Formen på PEANUT træningsbold giver en begrænsning til bevægelsen. Da PEANUT ruller fra side til side og ikke frem og tilbage. Alligevel er PEANUT trænings bold et alsidigt redskab. Et godt supplement til dit hunde udstyr. FitPAWS PEANUT Træningsbold fra 579,00 – Hos Fit For Core.

PEANUT træningsbold til det hele

Styrke din hunds muskelgruppe med dette sportsudstyr

Fit For Core

Når din hund arbejder på toppen af PEANUT og har alle fire poter placeret på PEANUT, som er en bevægelig træningsbold, vil din hund arbejde med den store muskelgruppe som også benævnes som Coren. Coren er det stykke på din hund der er mellem For- og bagpart. Vær opmærksom på den korrekte stilling for din hund når den er på PEANUT, og du eksempelvis giver godbidder. Din hunds toplinje skal, hoved, hals og krop skal være en ret linje. Ikke som billedet her, øverst til venstre. Din hund må ikke løfte sit hoved opad. Din hund skal holde sit hoved nedad eller ligefrem. Se Youtube video her med øvelser på PEANUT TRAX.

Strække ud på – PEANUT træningsbold

Din hund kan lave udstræknings øvelser på denne træningsbold ved, at have 2 ben på PEANUT og 2 ben på gulvet. Når din hund strækker ud på PEANUT, skal dine godbidder gives helt nede ved gulvet, så ikke din hund får en forkert nakkestilling. Ryg – toplinje og hoved skal være i en lige linje.

Er din hund ny med øvelserne

PEANUT giver en stabilitet i bevægelsen med fordybningen eller sadlen, på midten. Derfor er denne PEANUT træningsbold vældig god for hunden der er ny på dette hundeudstyr. Øvelsen med PEANUT kan du undlade at, udfordre din hunds balanceevnen ved, at du ikke puster helt så meget luft i PEANUT, og du vil dermed forbedrer balancen hos din hund.

Når FitPAWS Peanut er pustet op til maksimum kapacitet, vil den føles hård og vil derfor være en stor udfordring for din hund, og dens balance evne. Din hund kan sidde, ligge og stå mens PEANUT ruller fra side til side.

Er din hund en ældre hund

Ældre hunde har tendens til at miste muskelmasse på deres bag lår. Du kan holde din ældre hund i en rigtig god form ved, at indarbejde fastlagte øvelser på FitPAWS redskaber med en lille bevægelses påvirkning.

Fokuser på øvelser

Med PEANUT træningsbold kan du fokuser på øvelser der øger muskulaturen på baglårene med knæbøjninger og gentagelser af sit-og-stå på toppen af FitPAWS® PEANUT eller ved at bruge PEANUT, hvor du assisterer din hund ved, at fastholde PEANUT mens du hjælper med øvelsen knæbøjninger.

Stå og sit øvelser kan også udføres fra gulvet. K9KLIMB kan benyttes som holder til PEANUT, og KLIMB er også et godt redskab til øvelserne sit-til-stå.

PEANUT TRAX til kropskontrol

PEANUT TRAX benyttes når du arbejder med kropskontrol hos din hund. Det er dutterne på TRAX bolden der stimulerer din hunds poter og giver sensorisk påvirkning. Se video her på YouTube med indlæring til din hund på TRAX. PEANUT TRAX kan leveres i 3 størrelser. 40, 50 og 60 cm. Læs mere om kropskontrol her

Det skal du være opmærksom på når du skal oppuste FitPAWS PEANUT

Trænings bold pustes op til den ønskede højde. Se video på Youtube
Den størrelse der er trykt på selve bolden indikerer højden, hvortil bolden må pustes op, for at designet kan overholde det, der loves.

Du behøver ikke, at fylde maximum af luft i bolden

Bolde kan anvendes uden at være fyldt op til maksimum kapacitet, for ikke at udfordre din hunds balance evne. Er din hund helt ny med redskaberne, skal det være sjovt, at arbejde på PEANUT og din hund skal være tryg – Mindre luft mindre udfordring.

FitPAWS bolden fyldes bedst og mest sikkert op med luft med den medfølgende Pumpe.

Brug og vedligeholdelse retningslinjer

Alle PEANUT bolde bliver efterset for ridser eller skader – Inden de sendes fra Fit For Core. Sørg for, at din hunds negle er trimmet korrekt. Undgå at bruge din PEANUT, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Har din hund for lange negle kan PEANUT punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand.

PEANUT må ikke ligge i sollys

PEANUT eller andre af FitPAWS redskaberne må ikke opbevares i direkte sol lys, ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sol lys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af din FitPAWS PEANUTs materiale. Opbevar derfor ikke i direkte sollys, når PEANUT ikke er i brug, og brug kun varmt vand og en let sæbe til at rengøre Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på din PEANUT.

Hvilken størrelse PEANUT træningsbold skal min hund bruge

Hunde der skal træne “Core” muskler og er op til 50 cm i længden kan anvende PEANUT 50 og 60 cm
Hunden der er op til 60 cm i længden skal anvende PEANUT der er 60 og 70 cm. Hunde der måler mere end 60 cm i længden kan bruge 80 cm

FitPAWS PEANUT Træningsbold fra 649,00 - Hos Fit For Core

40 cm TRAX – GUL Vejledende udsalgspris:   579,00 DKKwebshop

50 cm TRAX – RØD Vejledende udsalgspris:   659,00 DKKwebshop

60 cm TRAX – BLÅ Vejledende udsalgspris:  879,00 DKKwebshop

70 cm GLAT – GUL Vejledende udsalgspris:  1199,00 DKK – webshop

80 cm GLAT – RØD Vejledende udsalgspris:  1299,00 DKK – webshop

Øvelser på PEANUT træningsbold

PEANUT Træning på bolden

Din hund kan sidde, ligge og stå mens PEANUT træningsbold ruller fra side til side. Styrke din hunds muskelgruppe når den arbejder på toppen af PEANUT og har alle fire poter placeret på PEANUT. PEANUT er bevægelig, og din hund vil bruge/arbejde med hele den store muskelgruppebevægelsen – Coren.

Vær opmærksom på den korrekte stilling for din hund, når den er på PEANUT træningsbold. Din hund skal stå i ret bevægelse og have en ret ryglinje.

PEANUT Træning på bolden

Alle øvelser foregår i langsomt tempo. Forsigtige stå og sit øvelser giver mere styrke i bevægelsen og giver en mere muskelstyrke. Ved sit og stå øvelser øges muskelkernen på bagparten.
Har din hund forben på bolden skal dine godbidder gives oppe foran næsen så nakke og ryg er strakt.