Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

DONUT TRAX

DONUT TRAX til vægtbærende træning og balance redskab – Fit For Core

 

Til små og mindre hunde der ikke endnu er trygge ved den store PEANUT

DONUT til vægtbærende træning og balance redskab - Fit For Core

Den anvendes også til vægtbærene terapi – Og er designet specielt til styrketræning og genoptræning

Om DONUT TRAX

DONUT er lavet også af et kraftigt professionelt PVC materiale, som med den specielle overflade sikre, at din hund står fast på DONUT.

Når du køber denne træningsbold, modtager du også en DVD med brugbare tips og tricks til træningen samt en pumpe. For øget stabilitet anbefales det at bruge DONUT HOLDEREN fra FitPAWS, som kan købes separat.

DONUT, er lavet af det samme kraftige materiale som PEANUT                   .

FitPAWS DONUT giver en moderat balance udfordring. Dens brede form og flade bund giver mere stabilitet end den ovale bold. Du kan også her justere på balancen og udfordringen ved, at give mindre luft, så bolden ikke  er så fast. DONUT TRAX findes i Lilla. Det er en fordel, hvis du også har HOLDEREN der sikre, at DONUT ligger helt fast. Se DONUT TRAX her på YouTube

  Brug og vedligeholdelse retningslinjer

Sørg for, at din hunds negle er klippet korrekt. Undgå at bruge dine redskaber, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan redskaberne punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand.

 

Se øvelser på DONUT hos FitPAWS

DONUT TRAX den nye model hos FitPAWS til balance- og hundetræning

 

 

FitPAWS DONUT  TRAX med trænings DVD  

Vejledende udsalgspris:  559,00 DKK – Webshop

FitPAWS HOLDEREN til DONUT  Vejledende udsalgspris:  269,00 DKK

 

 

 

Vil du benytte medlemsrabat på 15% går du op på linket under Kontakt, og der tilmelder du dig. Køber du et enkelt redskab er der 15% medlemsrabat på den vejledende udsalgspris. Ved du, at du skal bruge flere redskaber kan ordningen med 9 redskaber til 10% og det 10. redskab vil være uden beregning efter eget valg, være en ordning for dig. Enkelte modeller sælges som demo modeller. Handler du fra en Klub eller Forening gives der 25% rabat på køb af flere redskaber.