Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Returpolitik

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i fit For Core Webshoppen. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returnerings omkostninger skal du, som kunde selv afholde.

Redskaber solgt som demo modeller kan ikke leveres tilbage.

Fortrydelse skal anmeldes til Fit For Core senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I/Du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@fitforcore.dk I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte Fit For Core standard Fortrydelses formular og sende med retur. Den finder du her: Fortrydelses formular

Redskabets stand når du sender retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – Du kan prøve redskabet på samme måde, som hvis du prøvede dit redskab i en fysisk butik. Redskaber skal sendes retur i original emballage.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af redskabets handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve redskabet men ikke tage det i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et redskab, købt i Fit For Core Webshoppen, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Fit For Core sælger og leverer kun redskaber til Danmark.

Angiver du en klage her, skal du oplyse Webshoppens E-mail adresse: kontakt@fitforcore.dk 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Fit For Core reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening og håndtering af redskaber. Fit For Core vil dække returneringsomkostninger på reklamationer.

Ved returnering af reklamationer rettes henvendelse til Fit For Core på kontakt@fitforcore.dk og reklamationer sendes til:

Fit For Core Pilevej 12, 3300 Frederiksværk. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refundering

Hvis der er aftalt beløbsrefusion, så bedes Du/I sende jeres bankoplysninger så der kan overføres det aftalte beløb.