Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

FitPAWS redskaberne

FitPAWS redskaberne til Core og Genoptræning

FitPAWS redskaberne til Core Genoptræning fra hvalp til voksen

FitPAWS redskaberne til Core træning fra hvalp til voksen. Fordi din hund, uanset om målet for dig er: Familie hund eller arbejdshund, så vil du sikkert gerne sikre dig, din hund forbliver sund og ”Fit for fight” gennem hele livet. Og du styrke også båndet mellem Jer. Og din hund vil elske dig for det! FitPAWS redskaberne til Core træning

FitPAWS redskaberne

En del af en hvalps udviklings proces inkluderer blandt andet etablering af balance, proprioception og kernestyrke. Så redskaberne til Core/Kernestyrke træning giver din hund styrke i bevægedelene når du leger, hygger og har tæt kontakt med din hund. Og du har også her en god mulighed for, at benytte positiv forstærkning. Du styrker dermed båndet mellem dig og din hund. Så det er ren kvalitets tid du har sammen med din hund. Den vil elske dig for det. Så du vil også opleve, at din hvalp får mere selvtillid. 

Fit anbefaler, at du begynder hvalpe træning på FitPAWS®-udstyret. Så tidligt som muligt – endda seks uger, hvis det er muligt. Begynd med de redskaber der er tættest på gulvet. Som BALANCE SKIVE 56 cm til den hunderace og 36 cm til den lille hunderace.

FitPAWS produkter

Din dyrlæge eller Fysioterapeut vil fortælle dig, hvilke øvelser du skal lave. Og vil hjælpe dig med, at lave øvelserne på FitPAWS produkter. 

Se video med stabilisering på redskaberne for hunden der er ny på redskaberne YouTube

FitPAWS redskaberne til Core træning fra hvalp til voksen

Du kan benytte FitPAWS redskaberne til Core træning fra hvalp til voksen. Fordi træningen er meget enkel. Og øvelserne kræver ikke så megen plads, at du hurtigt og nemt kan bruge FITPAWS redskaberne. I tilfælde af, at din hund begynder at sitre under udførelsen af øvelsen. Så skal øvelsen stoppes. Og giv din hund en pause. Begynd derefter igen men i små intervaller. Hold hellere flere pauser mellem øvelserne, så din hund ikke bliver overbelastet. 

Din hund skal altid varmes godt op

Grundig opvarmning inden din hund kommer op på FitPAWS redskaberne. Jeg nævner ikke her opvarmnings øvelserne. Opvarmnings øvelser læres på kursus til Core træning. På siden her sælges FitPAWS produkterne og øvelser på redskaberne er beskrevet. FitPAWS fortæller om, og viser opvarmnings øvelser på YouTube videoen

Det er dog af stor vigtighed, at din hvalp ikke har tidligere skader. Har HD eller andet der gør, at arbejdet på redskaberne. Kan skade din hund ydermere.

FitPAWS for vores hvalpe

Destruktiv adfærd kan skyldes en hvalp, der ikke har haft nok motion eller har haft mentale udfordringer. Benyt hvalpens overskydende energi. Giv din hvalp – Gavnlig, fysisk og mentalt træning ved, at lære den nye spil, tricks og adfærd på FitPAWS produkter. Se intro video inden du begynder med træning af den hvalp på Youtube

De oppustelige FitPAWS produkter. Der er med mindre bevægelse kan du begynde med så tidligt, som når din hvalp er 6 uger gammel. Træn 3-5 minutters træning på BALANCE SKIVE, FITbone regular og MINI FITbone

FitPAWS redskaberne til Core træning fra hvalp til voksen. Din hvalps tillid vil øges. Din hvalps hale vil logre når den bliver belønnet for, at lære nye øvelser på FitPAWS produkter. Fantastisk til at berige båndet mellem dig og din nye bedste ven. Din hvalp vil elske dig for opgaver og redskaber.

BALANCE SKIVE - FIT FOR CORE køb din skive her i webshoppen

FitPAWS produkter er mange og BALANCE SKIVEN, FITbone regular og MINI kan du begynde med når din hvalp er blevet 6 uger. Når din hvalp er blevet 5 måneder kan du begynde med FitPAWS® DONUT – Et herligt redskab for enhver ny hvalpe ejer. En FitPAWS® DONUT HOLDER vil gøre det endnu nemmere at begynde at træne din hvalp på DONUT, samt BALANCE BRÆT 50 cm.

FitPAWS redskaberne til Core Genoptræning fra hvalp til voksen

Forbedre din hvalps muskelstyrke. Kropsbevidsthed og ikke mindst selvtillid. Din hvalp vil være på rette vej til at leve et længere, gladere, og have et sundere liv. Styrk din hvalp til fremtidig forebyggelse af skader. Samt hvalpens generelle velbefindende. Hunde opdrættere kan kun opfordres til, at bruge FitPAWS® produkter BALANCE SKIVEN str. LARGE samt FITbone regular og MINI. Udvikle stærke og tillidsfulde hvalpe, der nemt kan overgå til den nye familie.

FitPAWS produkter til hvalpen

BALANCE SKIVE LARGE fra 6 uger samt FITbone regular til store racer. FITbone MINI til de mindre racer. FitPAWS® BALANCE BRÆT 50 cm for korte sessioner fra 5 – 7 måneder, og DONUT og DONUT HOLDEREN fra 5 måneder. Er din hvalp en lille hunderace er MINI FITbone et godt valg af redskab.

FITbone Orange – Besøg webshop

Udstillings hunden og FitPAWS

Brug FitPAWS produkter når din hund konkurrerer din hund indenfor hunde udstilling. Vil du sikkert gerne sikre dig, at hunden ser tip top ud og med en super stram toplinje. Afbalanceret muskuløs og er i form når den både står, og vises frem i udstillings ringen. En stærk kerne – Musklerne er grundlaget for al bevægelse når din hund vises frem i ringen. Kropbygnings øvelserne giver din hund en: Bedre toplinje, muskel hukommelse til en bedre opstilling i ringen. Øget vifte af bevægelse i leddene og forlængelse af musklerne. Forbedret kropsbevidsthed og gangart. Samlet udholdenhed, styrke og muskel toning.

Din udstillings hund skal være et godt eksempel på racen. Den skal være fit og tonet. Det vil hjælpe din hund til, at skille sig ud fra konkurrenterne i udstillings ringen. Du opbygger forskellige muskel grupper med forskellige redskaber.

FitPAWS redskaber du kan anvende til din udstillings hund

PEANUT for opbygning af den generelle muskeltoning. KEGLER og SPRINGPINDE for bedre gangart samt et godt kredsløb. PAW PODS med sensoriske “Små dutter for udvikling af pote bevidsthed når din hund står stillet op i ringen.

KEGLER og SPRINGPINDE for en bedre gangart. En god kondition. Samt for musklerne i og omkring knæskal

produkter

PAW PODS med de sensoriske “Små dutter” for udvikling af propioception, som betyder, at din hund bliver klar over, i hvilket “Verdenshjørne” den har sine poter. En bevidsthed der giver din hund god kontrol når den står stillet i udstillingsringen.

Din voksne og din ældre hund

Hunden uden skader på bevægeapparatet kan begynde træningen på langt de fleste af redskaberne. Begynd med de redskaber med en lille bevægelses påvirkning og de der er tættest på gulvet. BALANCE SKIVE og FITbone. FITbone GIANT til de helt store hunderacer. FitPAWS redskaberne til Core træning fra hvalp til ældre hund. Den voksne og den ældre hund skal bevare sin core på bagpart, fronten deres mave og ryg. Du indarbejde fastlagte øvelser. 5 til 10 minutter 3 til 4 gange om ugen på FitPAWS redskaber, derefter kan du øge tiden.

Fokuser på øvelser der øger muskulaturen på baglårene med knæbøjninger – Gentagelser af sit-og-stå på toppen af FitPAWS® PEANUT. KEGLER og SPRINGPINDE er et godt supplement til øvelserne på PEANUT. Med øvelser der udvikler knæ og bagpart samt forbedre din hunds kredsløb.

Din hund kan også ligge dæk på PEANUT og du assisterer igen, ved at holde på din hund mens du ruller PEANUT fra side til side.

FitPAWS redskaberne til Core træning

KEGLER og SPRINGPINDE kan blandt sættes op, som spring og lad din hund gå i skridt gang over springpindene. KEGLER og SPRINGPINDE er et godt redskab til også, at forbedre din hunds kondition. Det er her en fordel, at have 2 sæt KEGLER og SPRINGPINDE

Redskaber du kan anvende til din voksne og din ældre hund

Brug FitPAWS produkter som: K9Fitbone, PEANUT. DONUT TRAX kan tages i brug når hunden har fået sikkerhed og god balance i redskaberne tættest ved gulvet. Er din voksne hund en lille race er MINI FITbone et godt valg. BALANCE SKIVE, KEGLER og SPRINGPINDE og BALANCE BRÆT. Er din hund en ældre hund, så lad den arbejde på de redskaber der ligger tættest ved jorden. BALANCE SKIVE, FITbone KEGLER og SPRINGPINDE. Det er alle redskaber som opbygger muskelkernen samt et godt kredsløb, hos den ældre hund.

Familie hunden

FitPAWS hundetræningsudstyr hundeudstilling agility

Konkurrere din hund ikke i sportslige konkurrencer men alligevel har et aktivt liv. Vil hunden stadig drage fordel af, at have en stærk muskelkerne. Mange aktive familier tager deres hunde på lange vandreture, løbeture, og svømmer eller inddrager hunden i sjov men anstrengende legeaktiviteter for hunden, såsom hente bolde eller trækketov.

Redskaber du kan anvende til familie hunden

FitPAWS redskaberne til Core træning

Er din familie hund i god form men ny på redskaberne skal du begynde med de redskaber der ikke er så bevægelige. BALANCE SKIVE og FITbone

Hunden der ikke er aktiv

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning - Fit For Core

For hunden som ikke er aktiv, er der risiko for skader ved bevægelse i løb – På grund af manglende muskelkerne og der er måske også tale om overvægt. Det er vigtigt, at disse hunde har et konditions program for at forhindre skader og holde sig i god form. Blot 5 til 10 minutters sessioner 3 til 4 gange om ugen på FitPAWS redskaberne vil bidrage til, at forbedre muskelkernen, dens styrke, muskeltonus og dermed forebygge skader.

Når din hund er ny på redskaberne skal du begynde med de redskaber der ikke er så bevægelige. I tilfælde af, at din begynder at sitre under udførelsen af øvelser. Så skal øvelserne stoppes, giv din hund en pause, og begynd derefter igen men i kortere tid. Hold hellere flere pauser mellem øvelserne, så din hund ikke bliver overbelastet