Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Handelsbetingelser

Din hunds sundhed i bevægedelene

Før du køber, og før du begynder at anvende dine FitPAWS redskaber skal du sikre dig, at din hund ikke har haft skader eller har tidligere ubehandlet skader. Det vil også være en stor hjælp for dig – At du tidligere har fulgt et kursus, og din hund er efterset af en dyrlæge eller hundemassør. Læs mere her om øvelser!

Inden du begynder at bruge dine FitPAWS redskaber

Brug og vedligeholdelse retningslinjer for dine redskaber – Sørg din hunds negle er klippet korrekt inden du begynder at benytte redskaberne. Undgå at bruge dit redskab, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan redskabet punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand. Redskaberne må ikke opbevares i direkte sol lys, ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sol lys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af dit FitPAWS redskab. Opbevar derfor ikke i direkte sollys, når dit redskab ikke er i brug, og brug kun varmt vand og en let sæbe til at rengøre. Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på dit redskab. 

Betaling

Fit For Core er SSL certificeret, hvilket betyder at alle oplysninger ligger krypteret. Det er en sikkerhed for dig som køber. Webshop benytter sig af sikker handel med Quickpay, og du kan betale med VISA-Dankort, Mastercard, PayPal og MobilePay. Blandt de nordiske forbrugerombudsmænd er der dog et fælles standpunkt om, at sælgeren ikke bør trække beløbet, før varen er afsendt. Hos Fit For Core vil din betaling derfor først blive trukket på din konto, når dine redskaber er leveret på din hjem adresse eller afhentet på Posthus. Er dine redskaber allerede leveret, skal betaling sendes til Nordea Bank, Herning afd. eller til MobilePay. Bestiller du via e-mail skal betaling foretages inden afsendelse af redskaberne.

Alle beløb er i danske kroner og er inklusive moms. Fit For Core sælger kun redskaber til Danmark, hvor den danske købelov er gældende.

Fit For Core er SSL krypteret – Sikker webshop

Levering

Fit For Core leverer redskaber på ordre på mere end 600,00 DKK. Handles der for mindre end 600,00 DKK betaler du for fragten. Det vil også være muligt selv, at afhente. Jeg leverer, hvis vi mødes til et kursus eller andet. På varer købt i webshoppen kan der være 3 til 6 dages levering afhængigt af størrelsen på ordre og om redskabet er på lager. Der leveres med PostNord pakkepost. Fit For Core sender dine redskaber – På hverdage mandag til torsdag, med ordre indgået inden kl. 12.00. Ordre indgået fredag efter kl. 12.00 og lørdag samt søndag sendes efterfølgende mandag i så fald redskaberne kan leveres og der ikke ligger redskaber i restordre.

Persondatapolitik

Når du handler hos Fit For Core webshop skal du oplyse dit navn og din adresse. Disse personoplysninger bliver kun benyttet til det formål, at kunne levere varen til dig.  Ingen data videregives til tredjemand. Fit For Core benytter sig ikke af Trustpilot, da Trustpilot vil gemme dine oplysninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger. For at du kan indgå aftale om køb hos Fit For Core, har vi brug for følgende oplysninger: Dit Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere redskaberne til dig. Personoplysningerne registreres hos Fit For Core og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Webshop er SSL krypteret.

Når du godkender Handelsbetingelserne ved et køb har du givet dit samtykke til, at dine oplysninger: Navn, Adresse, Telefon nummer og E-mail adresse opbevares hos Fit For Core i 5 år. Kun indehaveren Susanne Stig Andersen Fit For Core har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Ønsker du tilgang til dine oplysninger om Navn, Adresse, telefon nummer og E-mail adresse henvender du dig til Fit For Core, hvis du vil gøre indsigelse mod de oplysninger der ligger om din person.

Indsigelsesanmodningen bliver besvaret, senest en måned efter du har henvendt dig. Som medlem af hjemmesiden og Bloggen skal Fit For Core bruge dit Navn og Adresse, og du kan til enhver tid melde dig ud eller ændre dine oplysninger. Den dataansvarlige på https://fitforcore.dk er Susanne Stig Andersen. Fit For Core opbevarer ikke pt kundeoplysningerne krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.fitforcore.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Fit For Core har ingen aftaler med anmeldelsessite evt. Trustpilot og ingen persondata videregives.

Opfyldelse: Redskaber solgt som demo modeller kan ikke leveres retur. Demo modeller har dog fortsat garanti. Redskaberne skal være behandlet som efter forskrifterne/Brug og vedligeholdelses retningslinjer:

Brug og vedligeholdelse retningslinjer

Sørg for, at din hunds negle er klippet korrekt. Undgå at bruge dine redskaber, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan redskaberne punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand. Redskaberne må ikke opbevares i direkte sol lys, ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sol lys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af dine redskabers materiale. Opbevar derfor ikke i direkte sollys, når redskaberne ikke er i brug. Brug kun varmt vand og en let sæbe til at rengøre. Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på dine redskaber. 

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Fit For Core. Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får det sidste redskab i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til: kontakt@fitforcore.dk eller på mobil 40118931  I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Returnerings omkostninger skal du som kunde selv afholde. Redskaber solgt, som DEMO redskaber kan ikke leveres tilbage. Der er altid garanti på DEMO redskaber.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Fit For Core reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Din faktura er gældende som købsbevis. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening og håndtering af redskaber. Fit For Core vil dække returnerings omkostninger på reklamationer. Reklamationer er gældende for Demo modeller. Reklamationer vil blive sendt til fabrikken og reklamationen vil der blive vurderet. 

Ved returnering af redskaber samt reklamationer rettes henvendelse til Fit For Core på kontakt@fitforcore.dk og skal sendes til:

Fit For Core Pilevej 12, 3300 Frederiksværk. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refundering

Hvis der er aftalt beløbsrefusion, så bedes Du/I sende jeres bankoplysninger, så der kan overføres det aftalte beløb.

Fortrydelse skal anmeldes til Fit For Core senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@fitforcore.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte Fit For Core standard fortrydelsesformular og sende med retur. Du vil modtage standardformularen sammen med dine redskaber og du kan finde den på dette link. Den finder du her: Fortrydelsesformular

Opfyldelse: Redskaber solgt som demo modeller kan ikke leveres retur. Redskaberne skal være behandlet som efter forskrifterne/Brug og vedligeholdelses retningslinjer, og ligge i original emballage.

Redskabets stand når du sender retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – Du kan prøve redskabet på samme måde, som hvis du prøvede dit redskab i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af redskabets handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve redskabet men ikke tage det i egentlig brug. Redskaber solgt som demo modeller kan ikke leveres tilbage.

Har du en klage over et redskab, købt i Fit For Core Webshoppen, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Fit For Core sælger og leverer kun redskaber til Danmark.

Angiver du en klage her, skal du oplyse Webshoppens E-mail adresse: kontakt@fitforcore.dk