Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

K9KLIMB Tilbehør

K9KLIMB ultimative accessories tilbehørssæt – 3 forskellige sæt

1 sæt med korte ben til KLIMB – 1 sæt med Skridsikre fødder samt 1 Elastik.

Sikker introduktion med Korte ben

K9KLIMB ultimative accessories

Brugen af KLIMB, og benene installeret med de 4 Korte ben, er en fantastisk måde, at introducere og få din hund til, at føle komfort på K9KLIMB. De korte ben skaber en samlet højde på 15 cm, og halverer højden på K9KLIMB når de tilhørende ben er monteret.

Se video her fra K9KLIMB på YouTube – Så meget får du af tilbehøret

  • 4 Lave ben sætvis til 419,00

Skridsikre fødder

Planlægger du, at bruge platformen uden ben, og på en hård overflade såsom fliser eller beton forhindrer de skridsikre fødder i at, din KLIMB glider rundt på underlaget, når benene ikke er installeret. De skridsikre fødder sidder, hvor benene normalt sættes fast. Din KLIMB platform giver en solid overflade til din hund – At hoppe op. Og hoppe af igen

  • 4 Skridsikre fødder sætvis til 279,00

KLIMB ™ Elastik strop

K9KLIMB ultimative accessories

K9KLIMB ™ stroppen anbefales, hvis du planlægger, at tage benene af og på og opbevare eller transportere regelmæssigt. KLIMB ™ stroppen er et elastisk bånd, der let monteres med 3 selvborende skruer. Hver strop leveres med installations instruktion. 1 rem medfølger. Er en fantastisk tilføjelse til enhver KLIMB ™ der ofte skal transporteres, samles eller demonteres. Stroppen monteres let over bagsiden af KLIMB, hvor benene sidder, og elastikken forhindrer, at benene falder ud, når de er i opbevaring eller transporteres.

  • 1 Elastik til 99,00

K9KLIMB Accessories samlet sæt Vejledende udsalgspris 719,00 DKK – webshop