Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

K9KLIMB Tilbehør

K9KLIMB ultimative accessories tilbehørssæt – 3 forskellige sæt

1 sæt med korte ben til KLIMB – 1 sæt med Sikkerhedsstik og Skridsikre fødder samt 1 sæt med Elastik.

Sikker introduktion med Korte ben

K9KLIMB ultimative accessories

Brugen af KLIMB, og benene er installeret med de 4 Korte ben, er en fantastisk måde, at introducere og få din hund til, at føle komfort på K9KLIMB. Se video her fra K9KLIMB på YouTube – Så meget får du af tilbehøret

KLIMB Korte ben skaber en samlet højde på 15 cm til K9KLIMB platformen, og dermed halverer højden af ​​KLIMB, når de almindelige ben er installeret.

  • 4 Lave ben sætvis til 419,00

KLIMB Skridsikre fødder

tilbehør

Er designet til, at fødderne placeres i bunden af K9KLIMB når benene ikke er installeret. Planlægger du, at bruge din KLIMB uden ben og på en hård overflade såsom fliser eller beton forhindrer de skridsikre fødder i at, din KLIMB glider rundt på underlaget, når benene ikke er installeret. De skridsikre fødder sidder, hvor benene normalt sættes fast. Din KLIMB giver en solid overflade til din hund, at hoppe op på, og af igen.

  • Skridsikre fødder ligger sætvis med Sikkerhedstik til 399,00 her i webshop

KLIMB Sikkerhedsstik

K9KLIMB ultimative accessories

Er designet i en konfiguration til, at passe sammen med Skridsikre fødder. Dette forhindrer din hundes poter i at glide ned i et de de 4 hjørnehuller når KLIMB benene ikke er installeret. Sikkerhedsstik påsættes hvert af de huller på toppen af ​​KLIMB, hvor benene normalt er installeret. Sikkerhedsstik skal ikke bruges, når benene er installeret i KLIMB.

  • Sikkerhedsstik ligger sætvis med Skridsikre fødder til 399,00 her i webshop

KLIMB ™ Elastik strop

K9KLIMB ultimative accessories

K9KLIMB ™ stroppen anbefales, hvis du planlægger, at tage benene ind og ud og opbevare eller transportere regelmæssigt. KLIMB ™ stroppen er et elastisk bånd, der let monteres med 3 selvborende skruer. Hver strop leveres med installations instruktion. 1 rem medfølger. er en fantastisk tilføjelse til enhver KLIMB ™ der ofte skal transporteres, samles eller demonteres. Stroppen monteres let over bagsiden af KLIMB, hvor benene sidder, og elastikken forhindrer, at benene falder ud, når de er i opbevaring eller transporteres.

K9KLIMB ultimative accessories

Om FitPAWS redskaberne

Vejledende udsalgspris: 719,00 – webshop