Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Behandling og opbevaring af FitPAWS redskaber

Inden du begynder at bruge dine redskaber

Behandling af dine fitPAWS redskaber betyder alt for holdbarheden af dine redskaber. Din hunds negle skal være klippet korrekt inden du begynder, at benytte redskaberne. Det er også mere behageligt for din hund, at neglene ikke er for lange. Undgå at bruge dit redskab, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan redskabet punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand. Undgå at bruge dit redskab, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan redskabet punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp negl. 

Undgå direkte sollys

Redskaberne må ikke opbevares i direkte sol lys. Ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sollys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af dit FitPAWS redskab. Opbevar derfor ikke i direkte sollys, når dit redskab ikke er i brug. Læg gerne dine redskaber i et mørkt og køligt skab.

Rengørings middel til gummi

Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på dit redskab. Brug vand og en let oliereret sæbe. Om FitPAWS redskaberne – FIT FOR CORE Webshop Se handelsbetingelser her

Det naturlige fedt må gerne blive siddende på redskabet, så ikke gummiet udtørrer. Brug svamp eller klud.

Behandling og opbevaring af dine fitPAWS redskaber

Naturgummi  kommer af saften fra gummitræet. Det er den bedste form for gummi der findes, og den overgår langt den syntetiske gummi.  Naturgummi er et dyrt matriale fordi, hvert gummitræ kun levere en begrænset mængde gummi om dagen 

Det levende matriale

Ægte gummi er mere slidstærk end syntetisk. 
Naturgummi er en råvare fra naturen, og skal derfor også plejes og vedligeholdes.

Naturgummi indeholder nemlig æteriske olier, som med tiden fordamper meget langsomt. Derfor er det vigtigt med pleje og vedligeholdelse. Det forlænger levetiden af dine redskaber, og samtidig bevares smidighed og fleksibilitet.

Holde gummiet rent, så det ikke udsættes for unødvendige slid og skader, men også at smøre gummien, så den holdes stærk, smidig og fleksibel. Du kan med god fordel bruge madolie til dine redskaber.