Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Behandling og opbevaring af FitPAWS redskaber

Inden du begynder at bruge dine redskaber

Behandling og opbevaring FitPAWS redskaber betyder alt. Fordi korrekt behandling øger holdbarheden af dine redskaber. Så din hunds negle skal være klippet korrekt inden du begynder, at benytte redskaberne. Fordi det er også mere behageligt for din hund, at neglene ikke er for lange. Så undgå at bruge dit redskab, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Fordi redskabet kan punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand.  

Undgå direkte sollys

Redskaberne må ikke opbevares i direkte sol lys. Ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sollys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af dit FitPAWS redskab. Opbevar derfor ikke i direkte sollys, når dit redskab ikke er i brug. Læg gerne dine redskaber i et mørkt og køligt skab.

Rengørings middel til gummi

Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på dit redskab. Brug vand og en let oliereret sæbe. Om FitPAWS redskaberne – FIT FOR CORE Webshop Se handelsbetingelser her

Det naturlige fedt i materialet må gerne blive siddende på redskabet. Brug svamp eller klud.

Behandling og opbevaring FitPAWS redskaber

Hold materialet rent, så det ikke udsættes for unødvendige slid og skader, men også at smøre overfladen, så den holdes stærk, smidig og fleksibel. Du kan med god fordel bruge madolie til dine redskaber. Fordi dine redskaber så ikke vil udtørre.