Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

FITbone – Regular

FITbone træningsudstyr til hunde 619 DKK Fri fragt – Fit For Core webshop

FitPAWS redskaberne til Core træning og proprioception

FITbone træningsudstyr til hunde. ™ Regular er et redskab til dit kæledyr alle små og mellemstore hunde racer. Din FITbone er også træningsudstyr til kropskontol De store racer arbejder på FITbone GIANT som måler 90 x 40 cm. FITbone regular måler 58 cm i længden 29 cm i bredden og med kun 10 cm i højden. Din hund vil elske dig for dette træningsudstyr. Redskabet er en balance pude og ligner et kødben og med faconen giver den hunden en udfordring. FITbone træningsudstyr til hunde – Fit For Core webshop

FITbone træningsudstyr i 3 størrelser til dit kæledyr

FITbone træningsudstyr til kæledyr et redskab til din bedste ven. En fantastisk måde at træne din bedste ven på. Mentalt og fysisk på samme tid. FitPAWS® træningsudstyr kombinerer specifikke produkter der er produceret til vores kæledyr i alle størrelser med omtanke på sikkerhed og holdbarhed. Redskaberne giver dig og din bedste ven hyggelig hunde fitness, og du kan planlægge din helt personlige træning. Med FITbone MINI til din hvalp og de små hunderacer. Der ligger 2 bones i et meshnet. FITbone regular til mellemstore hvalpe og hunde måler 58 cm i længden 29 cm i bredden og med kun 10 cm i højden. FITbone GIANT til de store hunderacer. GIANT måler 90 cm x 40, og findes i 2 dejlige farver TURKIS og LILLA – du kan bestille dit træningsudstyr GIANT FITbone her

FITbone træningsudstyr til hunde

K9FITbone

K9FITbone redskab – Det alsidige træningsudstyr til både forpart og bagpart. Du behøver du ikke bruge redskaber med sensorisk påvirkning til dit kæledyr og træning af balance – Men det gør ikke spor! Din hund er lige så glad for at arbejde på begge typer af redskaber Redskaber med sensorisk påvirkning benytter du til kropskontrol.

Kropskontrol

hundeudstyr til kæledyr

Kropskontrol har et utal af fordele for din hund. Du styrker din hunds led, sener og muskler. Det er en dejlig varm og vigtig træning sammen med din hund. Hygge, kontakt og masser af godbidder i træningen skaber motivation for din hund sammen med dig. Den vil elske dig for det! Brug FitPAWS redskaberne til kropskontrol og Core træning. Redskaber til kropskontrol, er redskaber med sensorisk påvirkning, små “Dutter” Den gode kropsform og balance du giver din hund ved træningen. Giver din hund øget selvværd, koncentration, selvtillid, bevægelighed og tilfredshed og koncentration på øvelser og træning, og du forebygger eventuelle kommende skader. Din hund lærer, at det kræver koncentration at udføre øvelserne, så ro og fokus bliver en af de gevinster din hund vil opnå. Se video på YouTube her

K9FITbone er mere end bare et redskab til vores kæledyr

Bevægeligheden er større end FitPAWS BALANCE SKIVE. FITbone er det laveste redskab i sortimentet. Alligevel så fleksibelt.  FITbone bliver brugt til genoptræning af skader hos dit kæledyr og opbygning af muskler, og til vores arbejdshunde der vedligeholder deres Core. På dette træningsudstyr arbejder du både med forpart og bagpart. Derfor er redskabet fleksibelt. Kan bruges i mange sammenhænge – Det er sjovt og udfordrende for din hund. Det bedste hundeudstyr på markedet til hundetræning. Se YouTube video med øvelser på FITbone.

K9FITbone træningsudstyr til hunde - Fit For Core webshop

De centrale muskler opbygges

Træningsudstyr som denne FITbone hjælper med at opbygge de centrale muskler, kropsbevidsthed, udholdenhed og balance. Se YouTube video – Stå og Sit.

Træningsudstyr

K9FITbone ud i det blå

Du kan tage din K9FITbone med dig på turen – Den vejer ikke ret meget, og er lige til, at tage under armen.  Er du på en gåtur i skoven, vil du kunne bruge dette træningsudstyr sammen træstammerne som platform, og have din K9FITbone liggende lige foran træstammen. Fit har også andet træningsudstyr til kæledyr blandt andet den nye MINI FITbone. Læs om MINI her

K9FITbone er et godt trænings udstyr sammen med BALANCE BRÆT og DONUT

K9FITbone træningsudstyr til hunde - Fit For Core webshop

K9FITbone Er fremstillet af, et professionelt og kraftigt PVC-materiale som i omtale er formuleret til, at arbejde med hunden. Alle redskaberne fra FitPAWS er fri for Phthalater. Materialet giver et overlegent greb, og kan modstå skader forårsaget af hundens negle.

Altid god opvarmning og nedkøling til dit kæledyr – Din bedste ven

Grundig opvarmning inden din hund kommer op på de forskellige redskaber. Jeg nævner ikke her opvarmnings øvelserne. Opvarmnings øvelser læres på kursus til Core træning. På siden her sælges redskaberne og enkelte øvelser på redskaberne er beskrevet. FitPAWS fortæller om, og viser opvarmnings øvelser på YouTube videoen. Efter din træning skal du også nedkøle din hund. I de kolde vintermåneder, kan det være en god ide med et dækken til hund.

Det er dog af stor vigtighed, at din hund ikke har tidligere skader, har HD eller andet der gør, at arbejdet på redskaberne – Kan skade din hund ydermere.

Kend dit FitPAWS hundeudstyr

Du bør altid begynde din træning på et Core kursus, hvor du får viden om de forskellige redskaber og, hvilke muskelgrupper der arbejdes med. Det er også af stor vigtighed, at DIN hund ikke har skader eller tidligere haft ubehandlet skader. Din hund kan have en lille skævhed. En lille skævhed der ikke ses i dagligdagen eller på jeres gåtur. Har din hund HD betyder det ikke, at du ikke kan arbejde på redskaberne. Har din hund andet somatisk der gør at den kan skades yderligere af, at arbejde på redskaberne, hvis ikke du kender til dette hundeudstyr. Har du ikke tidligere deltaget på et kursus, hvor din hund er undersøgt og sikret, at den kan arbejde på redskaberne – Skal du lade en Dyrlæge, Hundemassør eller Fysioterapeut se på din hund inden du begynder træningen med FitPAWS redskaberne.

Vejledende udsalgspris: 619,00 webshop

Forhandles i farverne  Blå Lilla Pink Aqua og Orange  

I størrelsen: 58 cm x 29 cm x 10 cm i højden.