Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

KEGLER OG SPRINGPINDE

FitPAWS Agility Kit – KEGLER og SPRINGPINDE – Fit For Core 589,00

forhindringer

FitPAWS Agility Kit – KEGLER og SPRINGPINDE – Fit For Core 589,00. Skab nye mentale udfordringer med disse forhindringer agility kit spring og springpinde, der udvikler et stærkere bånd og selvbevidsthed.

FitPAWS Agility Kit

Er du på udkig efter en ny aktivitet, der omfatter mange aspekter af fysisk og mental kondition for dig, og din hund med forhindringer. Til hunde af alle racer og aldre med FitPAWS Agility Kit – SPRINGPINDE

Mix og match til, at skabe nye mentale udfordringer og indarbejde øvelser med forhindringer, der styrker bagben, de forreste lemmer og muskelkernen – Ryg og mavemuskler. Se YouTube video med en god intro til FitPAWS Agility Kit – KEGLER og SPRINGPINDE, hvor det ikke handler om højden på springpindene men afstanden mellem keglerne. Din hund skal gå henover springpindene forhindringer! 

FitPAWS Agility Kit – Mindst 7 øvelser med disse kegler

forhindringer

Har din hund brug for lidt mere pift i ringen for, at klare forhindringerne? Få her en fordel i konkurrencen ved, at lade din hund Cross træning på FitPAWS Kegler og Springpinde.

Cross-træning med Kegler og Springpinde når et helt nyt niveau af sjov træning. Forbedrer din hunds core. Giver øget ydelse og forebygger skader, hjerte rehabilitering – Forbedre din hunds kondition. Det kan også forbedre de helt små nøgle muskelgrupper med øvelser til at målrette specifikke kropsområder, som knæled og albuer. Ikke mindst selvtillid og selvbevidsthed for hunde i enhver alder eller race. For den ældre hund der er på vej til at miste muskelmasse på sin bagpart.

Det anbefales at du bruger dit Kegler og Springpinde sæt 3–5 gange om ugen, 15 minutter om dagen for at forbedre kropsbevidstheden, gangbevægelse.  Både til træning indendørs og udendørs.

Cross træning med mindst 7 forskellige øvelser

Bland og match for at skabe nye mentale udfordringer og inkorporere nye øvelser. Dette sæt har mindst 7 forskellige øvelser!

  • Gå ligeud mellem pindene
  • Let løb mellem pindene
  • Ottetal
  • Gå sidelæns over pindene
  • Interval træning
  • Slalom og
  • Kravle under springpindene

Agility hunde har brug for mere muskulatur på deres bagpart.  Bagparts muskulatur for at springe de høje spring, stærk core til, at væve gennem slalomkegler, og en stærk følelse af balance, kropsbevidsthed og muskelhukommelse for at ramme enhver kontakt og være lige på forhindringen når der springes.

forhindringer

Gå ligeud mellem pindene , Let løb mellem pindene, Ottetal, Gå sidelæns over pindene, Interval træning, Slalom og Kravle under springpindene.

Det anbefales

At øve denne øvelse 3-5 gange om ugen og 15 minutter om dagen. For at forbedre kropsbevidsthed, gangart bevægelse, og undervisning indsamlet balance. Der er mange muligheder med FitPAWS Agility Kit – KEGLER og SPRINGPINDE og forskellige øvelser med dette sæt. Din hund kan gå slalom, sæt keglerne op på en lang række. Stil keglerne som på billedet ovenover, og de hund kan gå sidelæns henover springpindene. Læg hveranden pind i de øverste huller i keglerne og den næste pind i de nederste huller i keglerne FitPAWS Agility Kit – KEGLER og SPRINGPINDE – Fit For Core

Det anbefales også

Og det er af stor vigtighed, at du opvarmer din hund inden du begynder træningen med springpinde. En god gåtur på ca. 20 minutter kan være en god start. Ligeledes er det også vigtigt, at du slutter din træning af med nedkøling. Se FitPAWS video med forslag til opvarmning her på YouTube

forhindringer

Springpindene kan skilles ad, så sættet er let at transporterer. FitPAWs har givet keglerne en ny indpakning – Så nu ligger keglerne i et Mesh net.

Keglerne er

FitPAWS Agility Kit

Forhindringer Blå og Grønne kegler 24 cm høje. Kan justeres fra 5,1 til 12,7 til 20,5 cm i trænings højden. 3 gule sammen klappelige og sikrings-anlæg spring pinde. Sættet er letvægt, og leveres i et Mesh net. Så det er nemt og let at have med på turen

FitPAWS Agility Kit

En klar fordel, at have 2 sæt Kegler og Springpinde

Vejledende udsalgspris: 589,00 DKK – webshop