Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Kropskontrol

Kropskontrol – Redskaber med sensorisk påvirkning til din hunds core

Kropskontrol – Redskaber med sensorisk påvirkning til din hunds core proprioception, genoptræning, AG LP. Den gode form giver din hund koncentration, selvtillid og bringer din hund i super topform.

Leg og hygge med din hvalp på FitPAWS

Senior hunden

Kontakt til din hund gennem træningen med din voksne hund på FitPAWS

Giv din ældre hund en bevægelig, værdig og Fit alderdom på FitPAWS

FitPAWS redskaberne til Core træning

Så meget mere topform – Et utal af fordele

topform stillings-og bevægelsessansen

Kropskontrol redskaber med sensorisk påvirkning til din hunds core Kropskontrol redskaber med sensorisk påvirkning til din hunds core har et utal af fordele for din hund. Og du styrker din hunds led, sener og muskler, og bringer den i topform. Det er en dejlig varm og vigtig træning sammen med din hund. Hygge, kontakt og masser af godbidder i træningen skaber motivation for din hund sammen med dig. Den vil elske dig for det! Brug FitPAWS redskaberne til Core træning. Se video på YouTube her

Kropskontrol redskaber med sensorisk påvirkning til din hunds core Den gode kropsform, balance og topform du giver din hund ved træningen. Det giver din hund øget selvværd, koncentration, selvtillid, bevægelighed. Samt stor tilfredshed og koncentration på redskaber og i træningen. Du forebygger eventuelle kommende skader. Og din hund kommer i topform. Din hund lærer, at det kræver koncentration at udføre øvelserne, så ro og fokus bliver en af de gevinster din hund vil opnå.

Forebyg skader hos din hund

Når du træner kropskontrol med din hund. Så træner du samtidig din hunds balance, din hunds smidighed, og proprioception. Det er alle gode evner, som din hund har brug for. For at, forebygge kommende skader.

  • Balance – Skal din hund bruge, hvis den “Mister” et skridt i løbet
  • Smidighed – Skal din hund bruge ved vendinger
  • Proprioception – Skal din hund bruge for, at mærke eller huller i et ujævnt terræn

Proprioception

Proprioception er din hunds ledsans. Der sendes signaler til din hunds hjerne om, hvor de enkelte kropsdeles eksempelvis din hunds ben – Er i rummet, i udstillings ringen eller på AG banen. Signaler fra sanselegemer i sener, led, muskler og hud analyseres i lille- og storhjernen til et bevidst billede af kroppens rumlige position. Proprioception styrkes ved regelmæssig træning, og det gør at din hund, at bliver meget mere skarp på sin kropsbevidsthed, og meget bedre til at forflytte sin krop i forskellige situationer. Din hund vil være Fit For Fight og dens trivsel kommer i topform gennem hele dens liv.

stillings-og bevægelsessansen kropskontrol redskaber med sensorisk påvirkning

Oliver Sachs har udtalt: Den ubevidste sans, der giver os mulighed for at bevæge os normalt – Det gælder også for vores hund.

Proprioceptionen er den sans der opfatter, hvor hunden har sine ben placeret i forhold til dens omgivelserne. Hundens kropsbevidsthed er afgørende for: God balance, koordination, topform og dermed gode bevægelser. Den proprioceptive sans, kaldes også for muskel-ledsansen eller stillings- og bevægelses sansen.

Redskaber til Kropskontrol

Kropskontrol redskaber med sensorisk påvirkning til din hunds core er alle de redskaber med sensorisk påvirkning – PEANUT TRAX 40, 50 og 60 cm, PAW PODS, FITbone GIANT, FITbone MINI og Regular, BALANCE SKIVE 36 og 56 cm. DONUT TRAX. TARGET er et redskab du benytter til indlæring af proprioception. Og til indlæring på alle redskaber. Se beskrivelse af PAW PODS her