Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Om FitPAWS redskaberne

Om FitPAWS redskaberne – Fit For Core har et bredt udvalg til hunde træning

FitPAWS redskaberne er lavet af et kraftigt PVC materiale. Alle redskaberne fra FitPAWS er fri for phthalater. Redskaberne der er beregnet til, at hunde og ikke deres ejer, arbejder på FitPAWS redskaberne – Fit For Core har et bredt udvalg af redskaber til hunde træning kropskontrol og balance træning.

Din hunds sundhed fordi

stor vigtighed, at DIN hund ikke har skader eller tidligere haft ubehandlet skader. Har HD eller andet somatisk der gør at den kan skades yderligere af at arbejde på redskaberne. Så har du ikke tidligere deltaget på et kursus, hvor din hund er undersøgt og sikret, at den kan arbejde på redskaberne – Skal du lade en Dyrlæge, Hundemassør eller Fysioterapeut se på din hund inden du begynder træningen med FitPAWS redskaberne.

Om FitPAWS redskaberne – Lær dem at kende

FitPAWS redskaberne er beskrevet på siderne KROPSKONTROL og BALANCE CORE. Du kan i hovedmenu søge for, hvert af de redskaber du skal arbejde med. Har du spørgsmål til eller om FitPAWS redskaberne skal du være velkommen til, at skrive en besked til kontakt@fitforcore.dk. Så vil jeg hjælpe dig på bedste vis. Jeg kan beskrive FitPAWS redskaberne for dig, ikke, hvilke øvelser eller, hvordan du laver øvelser med din hund. Der skal du følge et kursus eller besøge en fysioterapeut.

At styke din hunds muskelgruppe – Coren

Når din hund arbejder på toppen af redskaberne så arbejder din hund med hele den store muskelgruppe – Coren. Og på redskaberne med sensorisk påvirkning arbejder din hund med sin kropskontrol. Besøg siden med FitPAWS og øvelser 

Fit For Core har redskaberne fra FitPAWS til Coretræning og genoptræning

Om FitPAWS® redskaberne og udstyr til hundens

Rehabilitering. Hvalpen. Den voksne og den ældre. Fordelen ved, at benytte FitPAWS – Forbedret reaktion og kontrol. En bedre kropsbevidsthed. Stabilisering af svage områder hos hunden og muskelopbyggelse. Styrke. Fleksibilitet. Øge bevægelsen hos hunden og hjælpe hunden til en bedre balance.

Fordi en bedre balance giver en bedre bevidsthed om kroppens position i rummet. Og en øget vifte af bevægelse i leddene og forlængelse af musklerne. Forbedret sensorisk & kropsbevidsthed. Core muskulaturens styrke er et grundlæggende element. Fordi din hund anvender muskulaturen til, at styre sin krop, når den hopper, drejer og løber. Og core muskulaturen er med til, at undgå skader. FitPAWS® Udstyr gør det nemt for hunde ejeren, at arbejde med øvelser derhjemme.

Din træner eller Fysioterapeut planlægger dit trænings program

Har du et forløb med en Fysioterapeut. Eller følger du et kursus, hvor din hund er set efter, om der kan være eventuelle små skævheder. Sammen med din træner eller Fysioterapeut sammensætter I et trænings program din hund kan følge. Du vil samtidig få kendskab til redskaberne og deres funktion.

Inden beskrivelsen af de mange forskellige FitPAWS redskaber, og anvendelsen samt sikkerheden ved at være på redskaberne. Vil jeg som det første beskrive:

Sikkerheds Sele til din hund

For hunden der ikke tidligere har været på redskaberne kan der være en usikkerhed forbundet med, at ”Underlaget” nu bevæger sig og det er vigtigt, især i rehabilitering, at hunden ikke kommer yderligere til skade ved, at træde ved siden af et redskab. Hunden skal ikke blive usikker ved, at være på redskaberne – Tværtimod, det skal være sjovt og udviklende for hunden og dens balance, muskelkerne og især dens selvtillid. Det er en rigtig god ide med Selen.

En sele holder din hund sikkert, på plads, giver tryghed og hjælper med, at kontrollere hundens bevægelser, mens der arbejdes på FitPAWS® produkter. En Y sele er at foretrække, da selen ikke dækker skuldren

PEANUT er teknisk designet til din hund

Designet af den unikke, aflange PEANUT giver din hund en specifik trænings platform, der fremmer en bedre form, og en mere stabil trænings platform. PEANUT giver en stabillitet i bevægelsen med fordybningen på midten også kaldet sadlen. Den alsidige PEANUTs form har til mål: For- til-bag eller side-til-side bevægelser. Stå og sit øvelser på din PEANUT giver styrke i coren på bagparten. PEANUT aktiverer øjeblikkeligt kernemuskulaturen.

Det skal du være opmærksom på når du skal oppuste FitPAWS PEANUT

Trænings bold pustes op til den ønskede højde.
Den størrelse der er trykt på selve bolden indikerer højden, hvortil bolden må pustes op, for at designet kan overholde det, der loves.
Bolde kan anvendes uden at være fyldt op til maksimum kapacitet, for ikke at udfordre din hunds balance evne. Er din hund helt ny med redskaberne, skal det være sjovt, at arbejde på Peanut og din hund skal være tryg – Mindre luft mindre udfordring.
FitPAWS bolden kan fyldes op med en luftpumpe eller kompressor, som har en kegleformet studs!

Når FitPAWS Peanut er pustet op til maksimum kapacitet, vil den føles hård og vil derfor være en stor udfordring for din hund og dens balance evne. Din hund kan sidde, ligge og stå mens PEANUT ruller fra side til side.

Fitpaws PEANUT leveres i flere størrelser

40 – 50 og 60 cm TRAX er med sensorisk påvirkning – Små dutter. PEANUT findes også i den glatte model 50, 60, 70 og 80 cm. Den glatte model giver ikke sensorisk påvirkning, og den fungerer rigtig godt til balance træningen. Der medfølger pumpe til alle PEANUT modellerne 40, 50, 60, 70 og 80 cm. TRAX modellerne er effektive til kropskontrol.

K9KLIMB

Er verdens første professionelle designet og udviklet trænings platform for hunde. Uanset om du kalder K9KLIMB for platform, sokkel eller en forhøjet overflade så giver det en nem måde, at træne hunde og dyr af alle slags (traditionelle løvetæmmere brugte piedestaler til at placere de store katte på). Platforme er et vigtigt trænings redskab. K9KLIMB hunde trænings platform er bevidst udformet til at være lige akkurat stor nok for hunde/dyret til komfortabelt at sidde eller ligge på platformen.

Platformen er udstyret med et stærkt, støbt polydæk belagt med FitPAWS eksklusive Paw Grip gummi overflade, for sikkerheden til vores kæledyrs poter.

K9KLIMB er vaskbar, vandtæt og udvides med flere enheder og er stabelbar! Samlet vægt er 5.9  kilo. KLIMB måler 60 X 60 cm og er 30 cm høj. Forhandles i 1 farve: SORT ligger på lager. BLÅ og Lyslilla kan bestilles hjem.

Korte ben til K9KLIMB

K9 benene skrues sikkert på plads og opbevares i en fordybning under platformen som er en let og kompakt transport.  Der er håndtag i K9KLIMB for en lettere transport, og der kan bestilles ekstra ben til K9KLIMB. Platformen kan bruges helt uden ben, og benene kan sættes både foran og bagpå. Så platformen kan bruges som skrå, og din hund kan lave bakkeøvelse op ad K9KLIMB.

K9KLIMB kan bruges også i hverdagen. Har din bil en højde der gør det lidt svært for din hund, at hoppe direkte op i bilen kan K9KLIMB bruges så din hund springer op på platformen og derefter ind i bilen.

Kan også bruges i træningen med 2 hunde. Din hund ligger på K9KLIMB mens du træner med din anden hund. K9Klimb er også god som holder til din PEANUT.

Tilbehør til K9KLIMB

Om FitPAWS redskaberne

Tilbehør til K9KLIMB består af: Sikkerhedsstik, Skridsikre fødder, Korte ben og Elastik for fastholdelse af ben under KLIMB. Tilbehøret bruges når KLIMB ikke har monteret sine ben. Træner eller introducerer du din lille hund eller din hvalp, og har taget ben af for en bedre og mere tryg platform.

FitPAWS® DONUT TRAX og HOLDEREN til DONUT

Er designet specielt til styrketræning og genoptræning med de sensoriske små dutter. DONUT TRAX er også lavet af et kraftigt professionelt PVC materiale, som med den specielle overflade sikre, at din hund står fast på DONUT. Når du køber denne træningsbold, modtager du også en DVD med brugbare tips og tricks til træningen samt en pumpe. For øget stabilitet anbefales det, at bruge DONUT HOLDEREN fra FitPAWS, som kan købes separat her.

FitPAWS DONUT giver en moderat balance udfordring. Dens brede form giver mere stabilitet end den ovale bold. Du kan også her justere på balancen og udfordringen ved, at give mindre luft, så bolden ikke  er så fast. DONUT TRAX findes i Lilla. Det er en fordel, hvis du også har HOLDEREN der sikre, at DONUT ligger helt fast.

Holderen til DONUT er lavet også af det kraftige professionelle PVC materiale. Der med den specielle overflade sikre holdbarheden  når du bruger

Holder

Om FitPAWS redskaberne

HOLDEREN er med til, at sikre en øget stabilletet, så DONUT ligger fast på underlaget, og hjælper hunden der er ny på DONUT med at holde balancen

Når hunden er sikker på DONUT kan holderen fjernes!

HOLDEREN er også et redskab til mindre og små hunde i arbejdet med leg og tricks. Træner du med 2 hunde kan HOLDEREN også bruges som “Bliv – Lig – Vent” redskab, som også K9Klimb kan. HOLDEREN kan med fordel også bruges sammen med BALANCE BRÆT. HOLDER ekstra stor størrelse til BIG DONUT forventes at kunne lagerføres i juli 2021

Nu fra Flexiness BIG DONUT til Core genoptræningsudstyr til stor hund

kropskontrol

Flexiness BIG DONUT Core og genoptræningsudstyr Ekstra STOR DONUT til balancetræning der styrker muskulaturen hundens selvtillid og kropsbevidsthed. Din hund vil elske dette hit af et redskab – Det kan der ikke være tvivl om. BIG DONUT træningsbold måler 45 X 80 cm og er til de Mellem- og Store hunde racer. Brug også denne trænings bold til hunden der endnu ikke er helt tryg ved den store PEANUT bold, som er mere bevægelig i sin form. BIG DONUT anvendes til, og er designet specielt til styrketræning og genoptræning, det perfekte genoptrænings hundeudstyr.

Dens brede form

Flexiness redskabet giver en moderat balance udfordring. Dens brede form og flade bund giver mere stabilitet end den ovale PEANUT bold. Du kan også her justere på balancen og udfordringen ved, at give mindre luft, så bolden ikke er så fast. BIG DONUT ligger på gulvet på dens brede bund, og der behøves ikke HOLDER til stabillisering

BIG DONUT er lavet også af et kraftigt professionelt PVC materiale, som med den specielle overflade sikre, at din hund står fast på denne træningsbold.

BALANCE SKIVE

Ændring af niveauet af luften i balance platformen. Vil få din hund til at arbejde med forskellige muskel grupper for at opretholde balancen.

BALANCE SKIVE  har overflade strukturen på bagsiden små sensoriske “Dutter” og forsiden er glat. De mikro-bevægelser der skabes i kroppen når din din balancerer på skiven vil styrke muskelkernen.

BALANCE SKIVE findes i 2 størrelser 36 cm til små hunde og 55 cm til store hunde, den nye farve i størrelse 55 cm er PINK. Store hunde kan ikke arbejde på små redskaber men små hunde kan arbejde på store redskaber. Så køb altid et redskab der passer i størrelsen til din store hund.

kropskontrol

Du kan med fordel anvende 2 skiver. Bagben på den ene og forben på den anden. DVD med tips og trænings instruktion medfølger. Der medfølger ikke pumpe til dette redskab. Store racer der anvender 55 cm er Bearded Collie. Border Collie. Belgisk Hyrdehund og Schæfer hund. Se instruktions video her på BALANCE SKIVE

Du kan sammen med din Fysioterapeut lave øvelserne til din hund, hvis den går gennem et genoptræningsforløb.

FitPAWS i webshoppen

Redskaberne til KROPSKONTROL

Redskaber der benyttes når du arbejder med din hunds kropskontrol, er alle de redskaber med sensorisk påvirkning gennem de små dutter.

Redskaberne til BALANCE og CORE

BIG DONUT, BALANCE BRÆT, K9KLIMB, PEANUT, KEGLER og SPRINGPINDE, FITbone MINI, FITbone Regular, FITbone GIANT – Webshoppen