Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Om FitPAWS redskaberne

Om FitPAWS redskaberne – FIT FOR CORE Webshop

Inden du begynder at bruge dine FitPAWS redskaber skal du være opmærksom på brug. Vedligeholdelse og retningslinjer for dine redskaber. Sørg din hunds negle er klippet korrekt inden du begynder at benytte redskaberne. Undgå at bruge dit redskab, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan redskabet punktere. På grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand. Om FitPAWS redskaberne – FIT FOR CORE Webshop

Redskaberne må ikke opbevares i direkte sol lys. Ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sollys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af dit FitPAWS redskab. Opbevar derfor ikke i direkte sollys, når dit redskab ikke er i brug. Brug kun varmt vand og en let sæbe til at rengøre. Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på dit redskab. Om FitPAWS redskaberne – FIT FOR CORE Webshop Se handelsbetingelser her

Din hunds sundhed

Det er af stor vigtighed, at DIN hund ikke har skader eller tidligere haft ubehandlet skader. Har HD eller andet somatisk der gør at den kan skades yderligere af at arbejde på redskaberne. Har du ikke tidligere deltaget på et kursus, hvor din hund er undersøgt og sikret, at den kan arbejde på redskaberne – Skal du lade en Dyrlæge, Hundemassør eller Fysioterapeut se på din hund inden du begynder træningen med FitPAWS redskaberne.

FitPAWS® redskaber og udstyr til hundens

Rehabilitering. Hvalpen. Den voksne og den ældre. Fordelen ved, at benytte FitPAWS – Forbedret reaktion og kontrol. En bedre kropsbevidsthed. Stabilisering af svage områder hos hunden og muskelopbyggelse. Styrke. Fleksibilitet. Øge bevægelsen hos hunden og hjælpe hunden til en bedre balance.

En bedre balance giver en bedre bevidsthed om kroppens position i rummet. En øget vifte af bevægelse i leddene og forlængelse af musklerne. Forbedret sensorisk & kropsbevidsthed. Core muskulaturens styrke er et grundlæggende element. Der anvendes af din hund til, at styre sin krop, når den hoppe, drejer, løber og core muskulaturen er med til, at undgå skader. FitPAWS® Udstyr gør det nemt for hunde ejeren, at arbejde med øvelser derhjemme.

Inden beskrivelsen af de mange forskellige FitPAWS redskaber, og anvendelsen samt sikkerheden ved at være på redskaberne. Vil jeg som det første beskrive:

FitPAWS® Sikkerheds Sele

For hunden der ikke tidligere har været på redskaberne kan der være en usikkerhed forbundet med, at ”Underlaget” nu bevæger sig og det er vigtigt, især i rehabilitering, at hunden ikke kommer yderligere til skade ved, at træde ved siden af et redskab. Hunden skal ikke blive usikker ved, at være på redskaberne – Tværtimod, det skal være sjovt og udviklende for hunden og dens balance, muskelkerne og især dens selvtillid. Det er en rigtig god ide med Selen.

FitPAWS® Sikkerheds Sele holder din hund sikkert, på plads, giver tryghed og hjælper med, at kontrollere hundens bevægelser, mens der arbejdes på FitPAWS® produkter. Selen er vandafvisende, har en tre D-ring, et sikkerheds håndtag der bruges til rehabilitering på Løbebånd (Løbebåndet føres ikke hos Fit For Core), løbebånd under vand og hydroterapi vand bassiner. FitPAWS® Sikkerheds Sele er ikke en redningsvest.

Hoveddelen er opbygget af et dobbelt lag af ekstremt høj denier, polycoatet stof, som er fuldt polstret inde og har flere lags syninger på hver eneste belastnings punkt. Dette giver uovertruffen styrke sammen med vand modstand. FitPAWS SIKKERHEDS SELE omfatter 3 D-ringe bekvemt placeret på toppen og begge sider. Disse D-ringe kan anvendes til at påsætte liner hvis hunden genoptrænes på et løbebånd. FitPAWS SIKKERHEDS SELE har to justerbare remme med høj styrke af nylon webbing (omkring hunden bug og på tværs af brystet) for en skræddersyet pasform. Den justerbare rem omkring hundens bug er også udstyret med et sikkerheds spænde.

PEANUT er teknisk designet til din hund

Designet af den unikke, aflange PEANUT giver din hund en specifik trænings platform, der fremmer en bedre form, og en mere stabil trænings platform. PEANUT giver en stabillitet i bevægelsen med fordybningen på midten også kaldet sadlen. Den alsidige PEANUTs form har til mål: For- til-bag eller side-til-side bevægelser. Stå og sit øvelser på din PEANUT giver styrke i coren på bagparten. PEANUT aktiverer øjeblikkeligt kernemuskulaturen.

Det skal du være opmærksom på når du skal oppuste FitPAWS PEANUT

Trænings bold pustes op til den ønskede højde.
Den størrelse der er trykt på selve bolden indikerer højden, hvortil bolden må pustes op, for at designet kan overholde det, der loves.
Bolde kan anvendes uden at være fyldt op til maksimum kapacitet, for ikke at udfordre din hunds balance evne. Er din hund helt ny med redskaberne, skal det være sjovt, at arbejde på Peanut og din hund skal være tryg – Mindre luft mindre udfordring.
FitPAWS bolden kan fyldes op med en luftpumpe eller kompressor, som har en kegleformet studs!

Når FitPAWS Peanut er pustet op til maksimum kapacitet, vil den føles hård og vil derfor være en stor udfordring for din hund og dens balance evne. Din hund kan sidde, ligge og stå mens PEANUT ruller fra side til side.

Fitpaws PEANUT leveres i flere størrelser

50 cm der medfølger pumpe og instruktions DVD til PEANUT – 60 cm – 70 cm – 80 cm der medfølger pumpe og instruktions DVD til PEANUT 80 cm

K9KLIMB

Er verdens første professionelle designet og udviklet trænings platform for hunde. Uanset om du kalder K9KLIMB for platform, sokkel eller en forhøjet overflade så giver det en nem måde, at træne hunde og dyr af alle slags (traditionelle løvetæmmere brugte piedestaler til at placere de store katte på). Platforme er et vigtigt trænings redskab. K9KLIMB hunde trænings platform er bevidst udformet til at være lige akkurat stor nok for hunde/dyret til komfortabelt at sidde eller ligge på platformen.

Platformen er udstyret med et stærkt, støbt polydæk belagt med FitPAWS eksklusive Paw Grip gummi overflade, for sikkerheden til vores kæledyrs poter.

K9benene skrues sikkert på plads og opbevares i en fordybning under platformen som så er en let og kompakt transport. Der er håndtag i KLIMB.

K9KLIMB er vaskbar, vandtæt og udvides med flere enheder og er stabelbar! Samlet vægt er 5.9  kilo. Forhandles i 2 farver: Blå og Sort.

K9 benene skrues sikkert på plads og opbevares i en fordybning under platformen som er en let og kompakt transport.  Der er håndtag i K9KLIMB for en lettere transport, og der kan bestilles ekstra ben til K9KLIMB. Platformen kan bruges helt uden ben, og benene kan sættes både foran og bagpå. Så platformen kan bruges som skrå, og din hund kan lave bakkeøvelse op ad K9KLIMB.

K9KLIMB kan bruges også i hverdagen. Har din bil en højde der gør det lidt svært for din hund, at hoppe direkte op i bilen kan K9KLIMB bruges så din hund springer op på platformen og derefter ind i bilen.

Kan også bruges i træningen med 2 hunde. Din hund ligger på K9KLIMB mens du træner med din anden hund. K9Klimb er også god som holder til din PEANUT.

FitPAWS® DONUT TRAX og HOLDEREN til DONUT

Er designet specielt til styrketræning og genoptræning med de sensoriske små dutter. DONUT TRAX er også lavet af et kraftigt professionelt PVC materiale, som med den specielle overflade sikre, at din hund står fast på DONUT. Når du køber denne træningsbold, modtager du også en DVD med brugbare tips og tricks til træningen samt en pumpe. For øget stabilitet anbefales det, at bruge DONUT HOLDEREN fra FitPAWS, som kan købes separat her.

DONUT TRAX, er lavet af det samme kraftige materiale som PEANUT.                                            .

FitPAWS DONUT giver en moderat balance udfordring. Dens brede form giver mere stabilitet end den ovale bold. Du kan også her justere på balancen og udfordringen ved, at give mindre luft, så bolden ikke  er så fast. DONUT TRAX findes i Lilla. Det er en fordel, hvis du også har HOLDEREN der sikre, at DONUT ligger helt fast.

Holderen til DONUT er lavet også af det kraftige professionelle PVC materiale. Der med den specielle overflade sikre holdbarheden  når du bruger

Holder

HOLDEREN er med til, at sikre en øget stabilletet, så DONUT ligger fast på underlaget, og hjælper hunden der er ny på DONUT med at holde balancen

Når hunden er sikker på DONUT kan holderen fjernes!

HOLDEREN er også et redskab til mindre og små hunde i arbejdet med leg og tricks. Træner du med 2 hunde kan HOLDEREN også bruges som “Bliv – Lig – Vent” redskab, som også K9Klimb kan. HOLDEREN kan med fordel også bruges sammen med BALANCE BRÆT.

BALANCE SKIVE

Ændring af niveauet af luften i balance platformen. Vil få din hund til at arbejde med forskellige muskel grupper for at opretholde balancen.

På BALANCE SKIVE  har overflade strukturen på bagsiden små sensoriske “Dutter” og forsiden er glat. De mikro-bevægelser der skabes i kroppen når din din balancerer på skiven vil styrke muskelkernen.

BALANCE SKIVE findes i 2 størrelser 36 cm til små hunde og 55 cm til store hunde, den nye farve i størrelse 55 cm er PINK. Store hunde kan ikke arbejde på små redskaber men små hunde kan arbejde på store redskaber. Så køb altid et redskab der passer i størrelsen til din store hund.

Du kan med fordel anvende 2 skiver. Bagben på den ene og forben på den anden. DVD med tips og trænings instruktion medfølger. Der medfølger ikke pumpe til dette redskab. Store racer der anvender 55 cm er Bearded Collie. Border Collie. Belgisk Hyrdehund og Schæfer hund. Se instruktions video her på BALANCE SKIVE