Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

PAW PODS

Nyhed! PAW PODS fra FitPAWS – Sæt med 4 forskellige farver: Blå, Gul, Rød og Grøn

Du kan begynde denne træning på PAW PODS fra FitPAWS med din hvalp.

PAW PODS fra FITpaws 469,00 - Fit For Core webshop

PAW PODS puder er kommet i et nyt og meget lækkert materiale. PAW PODS er på undersiden i et mere fleksibelt og blødere materiale. Det sorte materiale er mere sikkert for din hund. Det er også mere behageligt for din hund, at træde på når du vender PODS om.

Placer hver af disse PODS under din hunds poter

PAW PODS fra FITpaws 469,00 - Fit For Core webshop

PAW PODS puder til mere avanceret balancetræning, core styrke og stabling, til show og hundens ydeevne. Det kræver her mere af hunden at finde balancen på de 4 PODS fremfor på 1 stor pude. En udfordring for balance og kropsbevidsthed ved, at hunden skal søge disse PODS selv, bevidstheden om, hvor langt puderne er placeret fra hinanden. Du har også mulighed for, at udfordre din hund ved, at vende PODS om så der er mere vippefunktion på PODS. Hver PAW PODS fra FitPAWS har små sensoriske “Dutter” som stimulerer din hunds følesans. Det kaldes for Proprioception eller bevægelsessansen. Se Youtube video her

Paw Pods til Udstillingshunden fra FitPAWS 479,00 Avanceret kropskontrol

Kan også anvendes til

Disse puder kan også anvendes til forbedring af de vægtbærende lemmer og områder hos den individuelle hund. Som redskab i serien af de mange redskaber fra FitPAWS  giver disse PODS puder en enorm kombinationsmulighed mellem flere redskaber. PODS er fremstillet af et fast men fleksibelt PVC-materiale UDEN indhold af phatalater og med et luftfyldt kammer. PODS puder ligger i et Mesh net, og er derfor nemme at medbringe på turen. PAW PODS sendes oppustet. Se øvelser og video på YouTube

Proprioception og PAW PODS fra FitPAWS

Oliver Sachs har udtalt: Den ubevidste sans, der giver os mulighed for at bevæge os normalt – Det gælder også for vores hund.

Proprioceptionen er den sans der fortæller din hund, hvor den har sine ben placeret i forhold til “Verdenshjørnerne” Hundens kropsbevidsthed er afgørende for: Den gode balance, koordination, og dermed de gode og sikre bevægelser. Den proprioceptive sans, kaldes også for muskel-ledsansen eller stillings- og bevægelsesansen – Dansesansen.

PAW PODS fra FITpaws 469,00 - Fit For Core webshop

Vejledende udsalgspris: 489,00 DKK – webshop