Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

GYM Boks

FitPAWS hundetræningsudstyr hundeudstilling agility

FitPAWS hundetræningsudstyr hundeudstilling agility

GYM Boks LA til hele din hunds Core – Hundetrænings udstyr til hundeudstilling og agility til hundesport. GYM Boks til de store hunde racer indeholder alle de redskaber du har brug for til hele din hunds Core. For- og bagpart, ryglinje, mavemuskler, led styrke af alle 4 ben og sidst men ikke mindst proprioception. Positiv hundetræning dig og din hund. Se video til øvelser med alle redskaberne i GYM BOKS her på YouTube

FitPAWS hundesport

FitPAWS hundetræningsudstyr til hundeudstilling og agility til hundesport. GYM Boks til de store hunde racer indeholder alle de redskaber du har brug for til træningen af hele din hunds Core. For- og bagpart, ryglinje, mavemuskler, ledstyrke af alle 4 ben og sidst men ikke mindst proprioception. Core træning til muskel kernen.

FitPAWS hundetræningsudstyr – Det hele er i GYM Boks

FitPAWS hundetræningsudstyr hundeudstilling agility

K9KLIMB – FITbone GIANT – PEANUT TRAX 60 cm og PAW PODS. Til hundesport

K9KLIMB

Hvor kommer begrebet KLIMB ™ hund trænings platform fra? Hunde trænings metoder, der anvendes af fagfolk, involverer ofte en kommando “Place”, “Climb” eller “Pause” Udfordringen er, at kommandoen ofte er forbundet med godbidder eller et hunde tæppe, og hunden har en tendens til at krybe ud af positionen. En platform er et mere effektivt hundetræningsudstyr end eksempelvis en seng, da den holder hunden på plads. Platformen udnytter en hunds naturlige tendens til at søge et højere udsigtspunkt. At være højt op kræver mere fokus af din hund, og definerer grænsen så din hund forstår øvelsen på ideen af positiv hundetræning . K9KLIMB vil være SORT i GYM Boks LA

FITbone GIANT så fleksibel

positiv hundetræning

Bevægeligheden er større end ved FitPAWS BALANCE SKIVE. K9FITbone er et af de laveste redskaber i balance sortimentet. Alligevel så fleksibelt.  K9FITbone GIANT bliver brugt til genoptræning af skader hos hunden og opbygning af muskler. På FITbone arbejder du specifikt med både For- og Bagpart. Specifikt betyder, at din hund ikke flytter sig, og du kan derfor koncentrerer øvelserne til For- og Bagpart. Derfor er redskabet fleksibelt.

FitPAWS hundetræningsudstyr hundeudstilling agility

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning - Fit For Core

Når din hund arbejder på Balance Skiven kan den forflytte sig til begge sider. Kan bruges i mange sammenhænge – FitPAWS hundetræningsudstyr til hundeudstilling agility. Positiv hundetræning er sjovt, og arbejdet på skiven er udfordrende for din hund. Det bedste hundeudstyr på markedet til hundetræning. Se YouTube video med øvelser på FITbone.

PEANUT TRAX 60 cm

core

Fokuser på blandt andet øvelser der øger muskulaturen på baglårene med knæbøjninger og gentagelser af sit-og-stå fra gulvet, og forben på toppen af FitPAWS® PEANUT eller ved, at bruge PEANUT, hvor du assisterer din hund ved, at fastholde PEANUT mens du hjælper med øvelsen knæbøjninger. Læs om PEANUT her

Den bevægelige træningsbold

FitPAWS hundetræningsudstyr PEANUT er en bevægelig træningsbold, og din hund vil arbejde med den store muskelgruppe Coren. Vær opmærksom på den korrekte stilling for hunden på PEANUT. Din hund skal stå i ret bevægelse – Hoved, ryg og hale skal være en lige linje. Godbidder skal også gerne gives nedefra.

Din hund kan lave udstrækning øvelser på denne træningsbold ved, at have 2 ben på PEANUT og 2 ben på gulvet. Når din hund strækker ud på PEANUT, skal dine godbidder gives helt nede ved gulvet, så ikke din hund får en forkert nakkestilling. Ryg – toplinje og hoved skal være i en lige linje.

PAW PODS de 4 udfordrende

positiv hundetræning

FitPAWS hundetræningsudstyr til hunde udstilling agility og til mere avanceret balance- og Core træning, core styrke og stabling, til hundeudstilling og hundens ydeevne. Den positiv hundetræning Core -Til dig og din hund. Det kræver her mere af hunden at finde balancen på de 4 puder fremfor på 1 stor pude. En udfordring for balance og kropsbevidsthed ved, at hunden skal søge puderne selv, bevidstheden om, hvor langt puderne er placeret fra hinanden. Du har også mulighed for, at udfordre din hund ved, at vende Podsene om så der er mere vippefunktion på Podsene. Hver PAW PODS har små sensoriske “Dutter” som stimulerer din hunds følesans eller Proprioception.

Proprioception

Oliver Sachs har udtalt: Den ubevidste sans, der giver os mulighed for at bevæge os normalt – Det gælder også for vores hund.

Proprioceptionen er den sans der fortæller din hund, hvor den har sine ben placeret i forhold til “Verdenshjørnerne”. Hundens kropsbevidsthed er afgørende for: Den gode balance, koordination, og dermed de gode og sikre bevægelser. Den proprioceptive sans, kaldes også for muskel-ledsansen eller stillings- og bevægelsesansen. Altså dansesansen.

FitPAWS til hundesport

FitPAWS PAW PODS kan også anvendes til forbedring af de vægtbærende lemmer, og områder hos den individuelle hund. Som redskab i serien af giver FitPAWS PAW PODS en enorm kombinationsmulighed og sammen med hundetræningsudstyr hundeudstilling agility i GYM Boks. PAW PODS er fremstillet af et fast men fleksibelt PVC-materiale UDEN indhold af Phthalater. PAW PODS har et luftfyldt kammer. PAW PODS ligger i et mesh net, og er derfor nemme at medbringe på turen. PAW PODS sendes oppustet. Se øvelser og video på YouTube her

GYM BOKS SM Vejledende udsalgspris: 4261,00 3661,00 – webshop

GYM BOKS LA Vejledende udsalgspris: 5131,00 4310,00 – webshop

Det er af stor vigtighed, at DIN hund ikke har skader eller tidligere haft ubehandlet skader før du begynder, at brugeredskaberne fra FitPAWS til Coretræning og genoptræning. Har HD eller andet somatisk der gør, at den kan skades yderligere af at arbejde på redskaberne. Har du ikke tidligere deltaget på et kursus, hvor din hund er undersøgt og sikret, at den kan arbejde på redskaberne – Skal du lade en Dyrlæge, Hundemassør eller Fysioterapeut se på din hund inden du begynder træningen med FitPAWS redskaberne.