Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Anvend din rabat

Fit For Core – Anvend din rabat

I webshop når du handler FitPAWS udstyr hos Fit For Core. Kan du tilmelde dig et medlemsskab, som ny kunde der giver dig 15% rabat, på det det dyreste redskab i din kurv. Brug linket i hovedmenuen – Opret dig som bruger under linket Kontakt til Fit For Core. Din rabat kan anvendes inden dit medlemsskab er fuldt ud oprettet. Du kan med det samme handle dine redskaber i webshop. Der gives 15% rabat på den vejledende udsalgspris, på det dyreste redskab i din kurv. TARGET og PUMPE er ikke et redskab men tilbehør til FitPAWS redskaberne

Når du kommer ind

I din varekurv går du til kupon rabat øverst til venstre. I feltet tilføj kupon indsætter du teksten: medlemsrabat 15% Så bliver der fratrukket 15% fra et enkelt redskab i din kurv. Du vælger selv redskabet – Vel mødt!

Har du ikke husket, at bruge din medlemsrabat inden betaling – Så gå tilbage eller skriv mail til kontakt@fitforcore.dk at du ikke har fået brugt din medlemsrabat.

Nyhedsbrev

Du har mulighed for samtidig, at tilmelde dig Nyhedsbrevet her Du har ligeledes mulighed for, at stoppe medlemsskab og Nyhedsbrev, når du ønsker dette.

Vil du benytte dig af køb 9 redskaber

Med 10% og få det 10. redskab uden beregning efter eget valg, indsætter du teksten: 9 redskaber så bliver der fratrukket 10% fra dit køb. Når din ordre er godkendt skal du sende en besked til kontakt@fitforcore.dk og skrive, hvilket redskab du ønsker som det 10. redskab uden beregning.

Flere redskaber

Ønsker du, at bestille flere redskaber til din Klub eller Forening. Kan du købe med 20-25% rabat inklusive moms – Der handles ikke via webshoppen. Send en besked til: kontakt@fitforcore.dk –  Skriv lidt om Jeres Klub eller Forening og, hvilke redskaber I ønsker. Faktura/EAN bliver sendt til Klub eller Forening´s kasserer, og der betales til bank konto eller MobilePay inden redskaberne afsendes fra lageret. Redskaberne sendes til en adresse, hvor der er mulighed for modtagelse i dagtimerne.

Se video på YouTube

På flere af siderne, hvor du finder redskaberne vil der være videoer og beskrivelse af øvelser!