Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

Hunde udstilling BOKS med redskaber

Hunde udstilling BOKS med redskaber til core udstilling – Du vil elske denne boks af hundeudstyr i topkvalitet til din Udstillingshund

Hunde udstilling Best In Show lille hund FitPAWS udstyr til hundetræning

Redskaber fra FitPAWS til opbygning af muskelkerne Hunderedskaber af topkvalitet til core styrke! Konkurrerer din hund indenfor hundeudstilling. Vil du sikkert gerne sikre dig, at din hund ser tip top ud. Med en super stram toplinje, afbalanceret god muskelkerne og muskuløs form. Når den både står, og vises frem i udstillings ringen. Hold din hund i god form med redskaber fra denne BOKS til Hunde udstilling core og efter genoptræning. Leder du efter en aktivitet. Der også omfatter hundeudstyr af topkvalitet og mange aspekter af fysisk og psykisk egnethed til dig og din hund. Der giver en flot muskelkerne?

Core i topkvalitet

En stærk core – Muskelkerne er altafgørende – Musklerne er grundlaget for al bevægelse når din hund når din hund vises frem i ringen. Kropbygnings øvelserne giver din hund en: Bedre toplinje, muskel hukommelse til en bedre opstilling i ringen, øget vifte af bevægelse i leddene og forlængelse af musklerne, forbedret kropsbevidsthed og gangart, samlet udholdenhed, styrke og muskel toning. Tilføj styrke øvelser til din hunds ringtræning/aktiviteter 3-4 gange om ugen med redskaberne i denne BOKS Hundeudstilling core og genoptræning.

Din udstillingshund skal være

Et godt eksempel på racen og, at være fit og tonet vil hjælpe din hund til, at skille sig ud fra konkurrenterne i udstillings ringen. Du opbygger din hunds muskelkerne og forskellige muskel grupper med forskellige udvalgte redskaber af topkvalitet.

Hunde udstilling BOKS med redskaber til core udstilling

Redskaber du kan anvende til din udstillingshund 

topkvalitet

PEANUT for opbygning af muskelkerne og den generelle muskeltoning – KEGLER og SPRINGPINDE for bedre gangart – PAW PODS med sensoriske “Små” dutter for udvikling af pote bevidsthed når din hund står stillet op i ringen, og 2 TARGET, som du bruger i træningen på PEANUT. Du vil også med fordel bruge TARGET når du ringtræner. Du lærer din hund, at træde på TARGET, og derefter lægger du din TARGET der, hvor du ønsker din hund skal stå opstillet, er det 1 meter foran dig eller 1/2 meter foran dig – Det bestemmer du, og det afhænger af, hvordan din hund bedst står og hvordan din hund bedst viser sig. Du kan benytte både 1,2 som 3 og 4 Targets.

Hunde udstilling BOKS med redskaber til core udstilling genoptræning denne BOKS indeholder 4 redskaber

Boksen er til din LILLE hund med et mål, fra halen til nakken på 50 cm. Den LILLE boks indeholder PEANUT eller PEANUT TRAX på 60 cm. Du vælger selv, hvilken PEANUT model du vil arbejde med. 1 sæt KEGLER og SPRINGPINDE, PAW PODS og 2 TARGET.

BOKS Hunde Udstilling hunden Core og genoptræning

PEANUT er teknisk designet til din hund
Designet af den unikke, aflange PEANUT giver din hund en specifik trænings platform, der fremmer en bedre form og muskelkerne, og er en mere stabil trænings platform.

PEANUTs form har til mål: For- til-bag eller side-til-side bevægelser. Stå og sit øvelser på din PEANUT giver styrke i coren på bagparten. Måler din hund op til 50 cm i længden, kan du anvende 60 cm PEANUT. 

KEGLER og SPRINGPINDE

Hundeudstyr af topkvalitet

Også til agility hunden der skal have opgaver i dagligdagen. KEGLER og SPRINGPINDE hjælper med at udvikle en stærkere muskelkerne Core samt en bedre kondition og kredsløb. Mix og match til at skabe nye mentale udfordringer og indarbejde øvelser, der styrker bagben, front, forben samt muskelkerne. Det anbefales at træne 3-5 gange om ugen for at forbedre din hunds kropsbevidsthed, gangart og bevægelse, samt træning i den samlet balance. Se YouTube video her

® Paw Pods

Hundeudstyr af topkvalitet

Aktiv leg hver dag – Du forbedre og udfordre både din hunds balance og bevægelses sansen. Hundeudstilling core og genoptræning. Du arbejder uafhængigt med pote bevidsthed det vil sige, du arbejder med en enkelt pote eller med alle 4 poter. Er fremragende til, at koordinerer din ringtræning og den frit stående bevidsthed hos din hund. Du kan begynde tilvænningen ved, at begynde med TARGET. Når din hund er bevidst om TARGET. Begynder du at arbejde med PAW PODS ved, at have en enkelt PODS i din hånd og lade din hund “Touche” PODSEN når din hund er bekendt med “Touch” og sætter poten over på PODS lægger du PODS ned på underlaget og giver igen kommandoen “Touch” Derefter øger du med 2 PODS. Du placerer PAW PODS med den flade side ned mod underlaget, det giver en mere stabil balance for den utrænet hund på PAW PODS. Når din hund er trænet har du mulighed for, at øge sværhedsgraden ved, at du vender PAW PODS så din hund står ovenpå den flade side. Se YouTube video her.

TARGET

Hunde udstilling

Du kan benytte 1 enkelt TARGET i træningen med din hund. Du kan bruge TARGET når din hund er på PEANUT og du kan Bruge TARGET i ringtræningen, og vise din hund, hvor du ønsker den skal være placeret i forhold til dig som handler.

Vejledende udsalgspris:  UDSTILLINGSHUNDEN Lille BOKS 2.106,00 DKK – 1668,00 DKK – webshop

Vejledende udsalgspris:  UDSTILLINGSHUNDEN Stor BOKS 2.526,00 DKK – 2164,00 DKK – webshop

Brug og vedligeholdelse retningslinjer: Sørg din hunds negle er trimmet korrekt. Undgå at bruge din PEANUT, hvis din hunds negle er for lange eller har skarpe kanter. Hvis din hund har lange negle kan PEANUT punktere på grund af den kraft, der udøves på et lille område med en skarp genstand. PEANUT må ikke opbevares i direkte sol lys, ekstrem varme eller ved kolde temperaturer. Sol lys og rengørings midler kan ændre holdbarheden af din FitPAWS PEANUTs materiale. Opbevar koldt og mørkt når PEANUT ikke er i brug, og brug kun varmt vand og en let sæbe til at rengøre. Undgå at bruge produkter som Ajax, skuresvampe, blegemiddel og andre skrappe rengørings midler på din PEANUT