Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

FitPAWS og øvelser

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning og vedligehold

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning og vedligehold af din bedste ven. Læs om FitPAWS træningsudstyr, redskaber og øvelser til din hund. Din hund, uanset om målet for dig er: Familie hund eller arbejdshund. Så vil du sikkert gerne sikre dig, at din hund forbliver sund og ”Fit for fight” gennem hele livet. Du styrke båndet mellem Jer. Og din hund vil elske dig for at arbejde på de forskellige redskaber 

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning – Det opnår du med de mange redskaber

At give din hund styrke i bevægedelene ved, at lege og hygge. Og du skaber en god og tæt kontakt med til hund. Du har også her en god mulighed for, at benytte positiv forstærkning når du arbejder på træningsudstyr med din hund. Og dermed styrke båndet mellem dig og din hund på redskaber af forskelig type. Det er ren kvalitets tid du har sammen med din hund, og den vil elske dig for det. Du vil også kunne opleve, at din hund får mere selvtillid. 

Din dyrlæge eller Fysioterapeut vil fortælle dig, hvilke øvelser du skal lave og hvordan du skal lave øvelserne på de forskellige redskaber. Træning med redskaberne er meget enkel. Øvelserne kræver ikke så megen plads. Så du kan hurtigt og nemt kan bruge FITPAWS redskaberne i hjemmet. I tilfælde af, at din hund begynder at sitre under udførelsen af øvelsen så skal øvelsen stoppes. Derfor skal du give din en pause. Begynd derefter igen men i kortere tid. Hold hellere flere pauser mellem øvelserne, så din hund ikke bliver overbelastet. 

Se video med stabilisering på redskaberne og redskaber for hunden der er ny på redskaberne YouTube

Din hund skal altid lave opvarmning

Grundig opvarmning inden din hund kommer op på de forskellige redskaber. Jeg nævner ikke her opvarmnings øvelserne. Opvarmnings øvelser læres på kursus til Core træning. På siden her sælges redskaberne og enkelte øvelser på redskaberne er beskrevet. FitPAWS fortæller om, og viser opvarmnings øvelser på YouTube videoen

Det er dog af stor vigtighed, at din hund ikke har tidligere skader, har HD eller andet der gør, at arbejdet på redskaberne – Kan skade din hund ydermere.

Lad din hvalp vokse op på FitPAWS

Destruktiv adfærd kan skyldes en hvalp, der ikke har haft nok motion eller har haft mentale udfordringer. Benyt hvalpens overskydende energi og giv din hvalp – Gavnlig, fysisk og mentalt træning ved, at lære den nye spil, tricks og adfærd på FitPAWS produkter. Se intro video inden du begynder med træning af den hvalp på Youtube

De oppustelige FitPAWS produkter med mindre bevægelse kan du begynde med så tidligt, som når din hvalp er 6 uger gammel og med 3-5 minutters træning på BALANCE SKIVE og FITbone regular og MINI

Din hvalps tillid vil øges, og din hvalps hale vil logre når den bliver belønnet for, at lære nye øvelser på FitPAWS udstyret – Fantastisk til at berige båndet mellem dig og din nye bedste ven.

hvalp begynder guidet staa ovelse blaa ramme

BALANCE SKIVEN og FITbone regular og MINI kan du begynde med når din hvalp er blevet 6 uger. Når din hvalp er blevet 5 måneder kan du begynde med FitPAWS® DONUT – Et herligt redskab for enhver ny hvalpe ejer. En FitPAWS® DONUT HOLDER vil gøre det endnu nemmere at begynde at træne din hvalp på DONUT, samt BALANCE BRÆT 50 cm.

Forbedre din hvalps muskelstyrke. Kropsbevidsthed og ikke mindst selvtillid. Din hvalp vil være på rette vej til at leve et længere, gladere, og have et sundere liv. Styrk din hvalp til fremtidig forebyggelse af skader. Samt hvalpens generelle vel befindende. Hunde opdrættere kan kun opfordres til, at bruge FitPAWS® BALANCE SKIVEN str. LARGE. Udvikle stærke og tillidsfulde hvalpe, der nemt kan overgå til den nye familie.

Redskaber du kan anvende til din hvalp

BALANCE SKIVE LARGE fra 5-6 uger samt FITbone regular til store racer. FITbone MINI til de mindre racer. FitPAWS® BALANCE BRÆT 50 cm for korte sessioner fra 5 – 7 måneder, og DONUT og DONUT HOLDEREN fra 5 måneder. Er din hvalp en lille hunderace er MINI FITbone et godt valg er redskab.

FITbone Orange webshop

Udstillings hunden og FitPAWS

Konkurrerer din hund indenfor hunde udstilling. Vil du sikkert gerne sikre dig, at hunden ser tip top ud og med en super stram toplinje. Afbalanceret muskuløs og er i form når den både står, og vises frem i udstillings ringen. En stærk kerne – Musklerne er grundlaget for al bevægelse når din hund vises frem i ringen. Kropbygnings øvelserne giver din hund en: Bedre toplinje, muskel hukommelse til en bedre opstilling i ringen. Øget vifte af bevægelse i leddene og forlængelse af musklerne. Forbedret kropsbevidsthed og gangart. Samlet udholdenhed, styrke og muskel toning.

Din udstillings hund skal være et godt eksempel på racen og, at være fit og tonet vil hjælpe din hund til, at skille sig ud fra konkurrenterne i udstillings ringen. Du opbygger forskellige muskel grupper med forskellige redskaber.

Redskaber du kan anvende til din udstillings hund

PEANUT for opbygning af den generelle muskeltoning. KEGLER og SPRINGPINDE for bedre gangart. PAW PODS med sensoriske “Små dutter for udvikling af pote bevidsthed når din hund står stillet op i ringen.

KEGLER og SPRINGPINDE for en bedre gangart og kondition. Samt for musklerne i og omkring knæskal

 

PAW PODS med de sensoriske “Små dutter” for udvikling af propioception, som betyder, at din hund bliver klar over, i hvilket “Verdenshjørne” den har sine poter. En bevidsthed der giver din hund god kontrol når den står stillet i udstillings ringen.

Alle redskaberne i én BOKS

Fit har samlet alle redskaberne til træning af din udstillings hund. PEANUT TRAX eller almindelig PEANUT til din hund – 1 sæt KEGLER og SPRINGPINDE – PAW PODS – 2 stk. TARGET.

Vejledende udsalgspris:  UDSTILLINGSHUNDEN Lille BOKS  2106,00 DKK – 1668,00 DKK – webshop

Vejledende udsalgspris:  UDSTILLINGSHUNDEN Stor BOKS  2526,00 DKK – 2164,00 DKK – webshop

Lad din voksne hund fortsætte på FitPAWS

Hunden uden skader på bevægeapparatet kan begynde træningen på langt de fleste af redskaberne. Begynd med de redskaber med en lille bevægelses påvirkning og de der er tættest på gulvet. BALANCE SKIVE og FITbone. Den voksne hund skal bevare sin core på deres bagpart, fronten deres mave og ryg. Du indarbejde fastlagte øvelser 5 til 10 minutter 3 til 4 gange om ugen på FitPAWS redskaber, derefter kan du øge tiden.

fitpaws_3

Fokuser på øvelser der øger muskulaturen på baglårene med knæbøjninger og gentagelser af sit-og-stå på toppen af FitPAWS® PEANUT

Din hund kan også ligge dæk på PEANUT og du assisterer igen, ved at holde på din hund mens du ruller PEANUT fra side til side.

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning - Fit For Core

KEGLER og SPRINGPINDE kan blandt sættes op, som spring og lad din hund gå i skridt gang over springpindene. Det er her en fordel, at have 2 sæt KEGLER og SPRINGPINDE.

Redskaber du kan anvende til din voksne hund

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning - Fit For Core

K9Fitbone, PEANUT og DONUT TRAX kan tages i brug når hunden har fået sikkerhed, og god balance i redskaberne tættest ved gulvet. Er din voksne hund en lille race er MINI FITbone et godt valg

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning

BALANCE SKIVE, KEGLER og SPRINGPINDE og BALANCE BRÆT 50 cm og FitPAWS Giant Rocker Board.

Nyhed fra Flexiness BIG DONUT

Nyt fra Flexiness BIG DONUT Core og genoptræningsudstyr Ekstra STOR DONUT til balancetræning der styrker muskulaturen hundens selvtillid og kropsbevidsthed. Din hund vil elske dette hit af et redskab – Det kan der ikke være tvivl om. BIG DONUT træningsbold måler 45 X 80 cm og er til de Mellem- og Store hunde racer. Brug også denne trænings bold til hunden der endnu ikke er helt tryg ved den store PEANUT bold, som er mere bevægelig i sin form. BIG DONUT anvendes til, og er designet specielt til styrketræning og genoptræning, det perfekte genoptrænings hundeudstyr. Se BIG Donut og læs om redskabet her

Fortsat med træning til din ældre hund på FitPAWS

Den ældre hund har en hurtig tendens til at miste muskelmasse på deres baglår. Du kan holde din ældre hund i en rigtig god form ved, at indarbejde fastlagte øvelser på FitPAWS redskaber med en lille bevægelses påvirkning. Fokuser på øvelser der øger muskulaturen på baglårene med knæbøjninger og gentagelser af sit-og-stå på toppen af FitPAWS® PEANUT eller ved at bruge PEANUT, hvor du assisterer ved, at fastholde PEANUT mens du hjælper med øvelsen knæbøjninger, du kan også rulle PEANUT fra side til side.

fitpaws_3

Stå og sit øvelser kan også udføres fra gulvet ved brug af K9KLIMB der benyttes som holder til PEANUT, og KLIMB er også et godt redskab til øvelserne sit-til-stå

Redskaber du kan anvende til din ældre hund

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning - Fit For Core

PEANUT, BIG DONUT, BALANCE SKIVE og FITbone og KEGLER og SPRINGPINDE er alle redskaber der vedligeholder. Og opbygger balance, muskelkernen samt et godt kredsløb, hos den ældre hund. FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning har redskaber som PAW, PODS, TARGET. Og alle redskaberne med sensorisk påvirkning der vil du arbejde med din hunds Kropskontol samt forebygge skader hos Jeres hund. Få mere information om Kropskontrol her på siden samt om Balance Core på denne side

FitPAWS Træningsudstyr til Genoptræning samt Familie hunden

Konkurrere din hund ikke i sportslige konkurrencer men alligelvel har et aktivt liv på forskellige materialer. Vil hunden stadig drage fordel af, at have en stærk muskelkerne. Mange aktive familier tager deres hunde på lange vandreture, løbeture, og svømmer eller inddrager hunden i sjov men anstrengende legeaktiviteter for hunden, såsom hente bolde eller trække leg.

Redskaber du kan anvende til familie hunden 

FitPAWS øvelser og Træningsudstyr til Genoptræning - Fit For Core

Er din familie hund i god form men ny på redskaberne skal du begynde med de redskaber der ikke er så bevægelige. BALANCE SKIVE og FITbone.

Hunden der ikke er aktiv

FitPAWS øvelser og Træningsudstyr til Genoptræning - Fit For Core

For hunden som ikke er aktiv, er der risiko for skader på grund af manglende muskelkerne og overvægt ved bevægelse. Det er vigtigt, at disse hunde har et konditions program for at forhindre skader. Blot 5 til 10 minutters sessioner 3 til 4 gange om ugen på med FitPAWS og øvelser på redskaberne vil bidrage til, at forbedre muskelkernen, dens styrke og muskeltonus og dermed forebygge skader.

Når din hund er ny på redskaberne skal du begynde med de redskaber der ikke er så bevægelige. I tilfælde af, at din begynder at sitre under udførelsen af øvelser så skal øvelserne stoppes, giv din hund en pause, og begynd derefter igen men i kortere tid. Hold hellere flere pauser mellem øvelserne, så din hund ikke bliver overbelastet.