Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

FitPAWS KEGLER og SPRINGPINDE

FitPAWS KEGLER og SPRINGPINDE

689,00 DKK

Det anbefales, at øve denne øvelse 3-5 gange om ugen for at forbedre kropsbevidsthed, bevægelse og balance. Det er en fordel, at have 2 sæt og kunne forlænge forhindringen. Kan justeres fra 2,5 “til 5,5” til 8,5 i trænings højden

Varenummer (SKU): KEGguli0603 Kategori:

Beskrivelse

FitPAWS Kegler og Springpinde 689,00 – Fit For Core webshop

Denne aktivitet, der omfatter mange aspekter af fysisk og psykisk egnethed til dig og din hund. Kavaletti hjælper med, at udvikle et stærkere bånd, selvtillid og selvbevidsthed til hunde i alle aldre eller race. KEGLER og SPRINGPINDE anvendes til, at skabe nye mentale udfordringer og indarbejde øvelser, der styrker bagben, de forreste lemmer og muskelkernen. FitPAWS Kegler og Springpinde 689,00 – Fit For Core webshop anvendes også til udstillings hunden.

Pindene kan skilles ad

Så sættet er let, at transporterer på din gåtur, i skoven eller på ferien.

Keglerne er Blå og grønne kegler 12 cm høje. 3 gule sammenklappelige springpinde. Sættet er letvægt så det er nemt og let at have med.

Denne aktivitet, der omfatter mange aspekter af fysisk og psykisk egnethed til dig og din hund. Kavaletti hjælper med, at udvikle et stærkere bånd, selvtillid og selvbevidsthed til hunde i alle aldre eller race. KEGLER og SPRINGPINDE anvendes til, at skabe nye mentale udfordringer og indarbejde øvelser, der styrker bagben, de forreste lemmer og muskelkernen. Anvendes også til udstillings hunden.

Pindene kan skilles ad, så sættet er let at transporterer, og du kan tage sættet med dig på gåturen, i skoven eller med på ferien.

Keglerne er Blå og Grønne og 12 cm høje. 3 gule sammenklappelige springpinde. Sættet er letvægt så det er nemt og let at have med.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 12 cm