Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

KEGLER og SPRINGPINDE

KEGLER og SPRINGPINDE

589,00 kr.

KEGLER og SPRINGPINDE

Fra FitPAWS. Det anbefales, at træne denne øvelse 3-5 gange om ugen for at forbedre kropsbevidsthed, bevægelse og balance samt kredsløbet. Skaber nye mentale udfordringer, og det er en fordel, at have 2 sæt så du kan forlænge forhindringen.

Keglerne leveres

Som noget helt nyt i et Mesh net for nem transport. Så sættet er let, at transporterer på din gåtur, i skoven eller på ferien.

Forhindringer – Keglerne er Blå og grønne kegler 24 cm høje. 3 gule sammenklappelige springpinde.

Justering i højden

Kegler og Springpinde kan justeres fra gulvhøjden til henholdsvis ca. 5,1 – 12,7 – 20,5 cm i trænings højden. Se FitPAWS video fra YouTube her

Varenummer (SKU): KEGguli0603 Kategori:

Beskrivelse

FitPAWS Kegler og Springpinde 589,00 – Skaber nye mentale udfordringer

Denne aktivitet skaber nye mentale udfordringer. Der omfatter mange aspekter af fysisk og psykisk egnethed til dig og din hund. Kavaletti hjælper med, at udvikle et stærkere bånd til din hund, selvtillid og selvbevidsthed til hunde i alle aldre eller race. KEGLER og SPRINGPINDE anvendes til, at skabe nye mentale udfordringer med disse forhindringer der indarbejde øvelser, som styrker bagben, de forreste lemmer og muskelkernen. FitPAWS Kegler og Springpinde 589,00 Anvendes også til udstillings hunden. Se mere information om Keglerne her

FitPAWS Agility Kit forhindringer

Er du på udkig efter en ny aktivitet, der omfatter mange aspekter af fysisk og mental kondition for dig, og din hund, så vil disser forhindringer indfri dine ønsker? Til hunde af alle racer og aldre med FitPAWS Kegler og Springpinde

Springpindene kan skilles ad

Så sættet er let, at transporterer på din gåtur, i skoven eller på ferien.

Forhindringer – Keglerne er Blå og grønne kegler 24 cm høje. 3 gule sammenklappelige springpinde. Sættet er letvægt, og leveres i et Mesh net for nem transport.

Denne aktivitet med forhindringer omfatter mange aspekter af fysisk og psykisk egnethed til dig og din hund. Kavaletti  forhindringer hjælper med, at udvikle et bedre kredsløb og stærkere ledbånd, selvtillid og selvbevidsthed til hunde i alle aldre eller race. KEGLER og SPRINGPINDE anvendes til, at skabe nye mentale udfordringer og indarbejde øvelser, der styrker bagben, de forreste lemmer og muskelkernen. Anvendes også til udstillings hunden.

Forhindringer og Springpinde kan skilles ad, og leveres som noget nyt i et Mesh net. Så sættet er let at transporterer, og du kan tage sættet med dig på gåturen, i skoven eller med på ferien.

Cross træning

Har din hund brug for lidt mere pift i ringen for, at klare forhindringer? Få her en fordel i konkurrencen ved, at lade din hund Cross træning på FitPAWS Kegler og Springpinde. Se et udvalg af FitPAWS EGNE videoer på YouTube her

Cross-træning med Kegler og Springpinde når et helt nyt niveau af sjov træning. Forhindringer forbedrer din hunds core. Giver øget ydelse og forebygger skader, hjerte rehabilitering – Forbedre din hunds kredsløb. Det kan også forbedre de helt små nøgle muskelgrupper med øvelser til at målrette specifikke krops områder, som knæled og albuer. Ikke mindst selvtillid og selvbevidsthed for hunde i enhver alder eller race. For den ældre hund der er på vej til at miste muskelmasse på sin bagpart.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 12 cm