Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

K9KLIMB – Sort

K9KLIMB – Sort

1.795,00 kr.

K9KLIMB platformen er udstyret med et stærkt, støbt poly dæk belagt med FitPAWS inklusiv Paw Grip gummi overflade for sikkerheden til vores kæledyrs poter. Der er håndtag i K9KLIMB, og benene skrues sikkert på plads og opbevares i en fordybning under platformen for en lettere transport af K9KLIMB.

K9KLIMB er vaskbar, vandtæt og udvides med flere enheder og er stabelbar! Samlet vægt er 5.9 kilo. Kan bestilles i BLÅ – LIME – LILLA og BEIGE.

Anvend K9KLIMB i hverdagen. Har din bil en højde der gør det lidt svært for din hund, at hoppe direkte op i bilen kan K9KLIMB placeres så din hund springer op på platformen og derefter ind i bilen.

Varenummer (SKU): K9klso401 Kategori:

Beskrivelse

K9KLIMB fra FitPAWS købes her 1795,00 online hos Fit For Core

Platformen kan bruges helt uden ben, og benene kan sættes både foran og bagpå så platformen kan bruges som stillet på skrå, og din hund kan lave bakkeøvelse op ad K9KLIMB K9KLIMB fra FitPAWS købes her online hos Fit For Core .

Anvend K9KLIMB i hverdagen. Har din bil en højde der gør det lidt svært for din hund, at hoppe direkte op i bilen kan K9KLIMB placeres så din hund springer op på platformen og derefter ind i bilen. På siden K9KLIMB kan du læse: Tankerne omkring K9KLIMB og alle de muligheder der er i hverdag og træning

Kan også bruges i træningen med 2 hunde. Din hund ligger på K9KLIMB mens du træner med din anden hund. Se Youtube video her hvor mange muligheder der er med K9KLIMB

K9Klimb er også god som holder til din PEANUT 50 OG 60 CM TRAX

Yderligere information

Vægt 59 kg
Størrelse 45 × 45 × 15 cm