Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

MINI FITbone GUL

MINI FITbone GUL

599,00 kr.

MINI FITbone GUL sæt med 2 stk

K9FITbone MINI er 30 cm i længden og 17 cm i bredden. Der medfølger pumpe.

FITbone til hvalpe samt til de små racer

K9FITbone ™ MINI Er til hvalpe af alle racer samt unge og ældre hunde af SMÅ racer

FITbone giver selvtillid

Det er en sjov og udfordrende træning på K9FITbone, 2 små redskaber, som hjælper med at opbygge de centrale muskler, kropsbevidsthed, udholdenhed, balance og ikke mindst selvtillid til din hund. Din hund vil elske dig.

K9FITbone MINI forhandles i 3 farver: HINDBÆR, BLÅ og GUL. Der medfølger pumpe. De 2 små redskaber leveres i et Meshnet så du kan have dine MINI med på turen. Kombiner dine MINI med en skovtur og træning på træstubbe

Varenummer (SKU): Fitbomigul03 Kategori:

Beskrivelse

MINI FITbone GUL 2 stk 599,00

MINI FITbone GUL 599,00 Fit For Core webshop. 2 små redskaber til genoptræning, opbygning af Core samt vedligehold til små racer. Skaber selvtillid og god kontakt til din mindre hund.  K9FITbone MINI små redskaber fremstilles af, det samme professionelle og kraftige PVC-materiale som de andre redskaber i FitPAWS serien. K9FITbone er det laveste redskab i sortimentet, og er derfor gode til den ældre hund samt hunde af små racer der ikke tidligere har arbejdet på redskaberne. Læs om hvalpen og den ældre hund på denne side Materialet giver et overlegent greb. MINI FITbone GUL har  sensoriske dutter i 2 størrelser på begge sider. De sensoriske dutter neurostimulerer din hunds kropsbevidsthed. Den ene side har dutter for hunden der er ny på redskabet – Flade dutter der ikke giver hunden ubehag. For hunden der er øvet på redskabet kan siden med de store dutter benyttes.

Igen et godt materiale valg

Med disse 2 MINI FITbone GUL har du igen sikret et godt matrialevalg.  Din hunds sikkerhed samt et veludveklet og design til din hunds fysiologi.  Matrialerne er igen som de øvrige FitPAWS produkter lavet af gummi.

K9FITbone 2 små redskaber er blevet mindre

MINI FITbone GUL er fremstillet af, det samme professionelle og kraftige PVC-materiale, som alle de andre redskaber og tilbehør i FitPAWS serien/linjen. K9FITbone er det laveste små redskab i sortimentet/udvalget, og er derfor gode til den ældre/senior hund samt hunde af små racer der ikke tidligere har arbejdet på redskaberne. Materialet giver et overlegent/fornemt greb. K9FITbone har sensoriske dutter i 2 størrelser på begge sider. De sensoriske dutter er neurostimulerende for din hunds kropsbevidsthed. Den ene side har dutter for hunden der er ny på redskabet – Flade dutter der ikke giver hunden ubehag. For hunden der er øvet på redskabet kan siden med de store dutter benyttes. K9FITbone MINI GUL 599,00 hos Fit For Core webshop Genoptræning, opbygning af Core samt vedligehold til små racer Skaber endnu bedre kontakt til din hund

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 30 × 17 × 7 cm