Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

K9FitBONE ORANGE

K9FitBONE ORANGE

619,00 kr.

K9FITbone CanineGym ORANGE

K9FITbone er fremstillet af, det samme professionelle og kraftige PVC materiale som de andre redskaber i FitPAWS serien.

Redskabet er et de laveste redskaber

K9FITbone er det laveste redskab i sortimentet, og er derfor godt til den ældre hund samt hunde der ikke har arbejdet med deres balance sans på redskabet. Materialet giver et overlegent greb.

Kropskontrol og balance sans

K9FITbone har  sensoriske påvirkning med dutter i 2 størrelser på begge sider. De sensoriske dutter neurostimulerer din hunds kropsbevidsthed. Den ene side har dutter for hunden der er ny på redskabet – Flade dutter der ikke giver hunden ubehag. For hunden der er øvet på redskabet kan siden med de store dutter benyttes. Alle redskaber med sensorisk påvirkning er redskaber til træning af kropskontrol. Det er ikke afgørende om redskabet er højt eller lavt

K9FITbone i 5 farver

K9FITbone forhandles i 5 farver: BLÅ, LILLA, PINK, AQUA og ORANGE. FITbone er 58 cm i længden 29 cm i bredden og med kun 10 cm i højden. Der medfølger pumpe.

Varenummer (SKU): FITboor5403 Kategori:

Beskrivelse

K9FITbone CanineGym ORANGE

K9FITbone Caninegym Orange. Er til hunde af alle mellemstore racer. K9FITbone er 58 cm i længden 29 cm i bredden og med kun 10 cm i højden. Der medfølger pumpe.

Balance sans og træning med FITbone

Redskabet er en balance pude og ligner et kødben. Med faconen giver den hunden en herlig udfordring med sin balance sans, da FITbone er mere bevægelig end FitPAWS BALANCE SKIVE.

Stor fleksibitet og balancesans med K9FITbone

K9FITbone er et redskab med stor fleksibilitet. Kan bruges i mange sammenhænge blandt andet til din hunds balance sans og kropskontrol. Læs mere om redskabet på siden FITbone Du kan øge mængden af luft og dermed udfordre din hund.

Balance sans og Kropskontrol

Proprioception betyder kropskontrol, og er din hunds ledsans. Der sendes signaler til din hunds hjerne om, hvor de enkelte kropsdeles eksempelvis din hunds ben – Er i rummet/I udstillingsringen eller på AG banen. Signaler fra sanselegemer i sener, led, muskler og hud analyseres i lille- og storhjernen til et bevidst billede af kroppens rumlige position. Proprioception styrkes ved regelmæssig træning, og det gør at din hund, at bliver meget mere skarp på sin kropsbevidsthed, og meget bedre til at forflytte sin krop i forskellige situationer. Din hund vil være Fit For Fight og dens trivsel i topform gennem hele dens liv.

K9FITbone CanineGym ORANGE

Det er en sjov og udfordrende træning på FITbone, som hjælper med at opbygge de centrale muskler, kropsbevidsthed, udholdenhed, balance sans og ikke mindst selvtillid til din hund.  Kan blandt andet bruges sammen med BALANCE BRÆT og DONUT.  Se video med øvelser her på YouTube

Kan leveres i alle 5 farver: Lime, Lilla, Pink, Orange og Blå.

K9FITbone findes nu i 3 størrelser

FITbone MINI til hvalpe og de små racer – FITbone Regular til hvalpe og mellemstore racer – FITbone GIANT til de helt store racer

Yderligere information

Størrelse 58 × 25 × 10 cm

Du kunne også være interesseret i...