Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

TARGET 1

TARGET 1

79,00 kr.

Disse små trædemåtter af gummi fra FitPAWS benyttes til TARGET træningen. Blå eller Gul og sælges enkeltvis til 79,00 dkr

En herlig form for træning hvor hunden blandt andet lærer at træde et specifikt sted. Denne form for træning er et rigtig godt springbræt til, at blive tryg ved redskaberne fra FitPAWS.

At træne med TARGET er sjov og udfordrende indlæring for hunden. Den lærer at tænke selv og tage initiativer til at tilbyde forskellig adfærd. din hunds kreativitet vokser, når den har succes med sine handlinger.

TARGET Er på vej til vores nye lager i Frederiksværk

Varenummer (SKU): TARgubl401 Kategori:

Beskrivelse

TARGET køb 1 stk i webshop hos Fit For Core – Et godt springbræt

TARGET materialet ligger fast på boldene! Target bruges i dag i al slags træning.  TARGET køb 1 stk i webshop hos Fit For Core – Et godt springbræt. I denne form for træning til at, blive tryg ved, at bruge redskaber fra FitPAWS, da hunde de første gange de træder op på redskaberne – Kan føle sig lidt usikre da underlaget bevæger sig, og TARGETS viser hunden, hvor balancen er.

Lær også din hund den skal træde et specielt sted, vente og blive stående på et bestemt sted.

God til begynder hunden på A Brættet og Bommen i Agility trænnigen.

Samt lærer, at blive bevidst om sin kropskontrol. FitPAWS Target sælges i sæt af 4 – 2 blå og 2 gule 269,00 DKK – i sæt a´2 149,00 DKK eller enkeltvis til 79,00 DKK – TARGET køb 1 stk i webshop hos Fit For Core – Et godt springbræt. Se flere øvelser og redskaber her