Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

TARGET 2

TARGET 2

149,00 kr.

Disse små skiver af gummi fra FitPaws benyttes til target træningen. Blå og Gule og sælges i sæt a´2 stk

Varenummer (SKU): TARgubl402 Kategori:

Beskrivelse

TARGET køb 2 stk her i webshop 119,00 Bruges i dag i al slags træning

TARGET køb 2 stk her i webshop 119,00 Target bruges i dag i al slags træning – Target bruges i dag i al slags træning. Det er en træning, hvor hunden blandt andet lærer at træde et specielt sted, vente og blive stående på et bestemt sted.  Samt lærer, at blive bevidst om sin krop. Denne form for træning er et rigtig godt springbræt til at, blive tryg ved, at bruge redskaber fra FitPAWS, da hunde de første gange de træder op på redskaberne –  Kan føle sig lidt usikre da underlaget bevæger sig, og TARGETS viser hunden, hvor balance er.

TARGET er dit mål – Du viser din hund, hvor du ønsker den skal være.  TARGET træning giver din hund bedre forståelse, din hund får hjælp til at forstå indlæringen i øvelsen og bedre til at lære at fokusere på TARGET.

Når din hund har lært, at fokusere på TARGET og tilbyder den adfærd, som du ønsker – Udløser det en godbid.  Godbid er en forstærkning i indlæringen.

Efterhånden som din hund indlærer øvelsen, at træde op på et redskab. Så fjerner du TARGET igen. Dette redskab bruger du udelukkende i opstarts fasen af træningen på redskaberne.

Materialet ligger fast på boldene! FitPAWS Target sælges i sæt af 4 – 2 blå og 2 gule 209,00 DKK – i sæt a´2 119,00 DKK eller enkeltvis til 59,00 DKK. Besøg webshop her