Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

BALANCE SKIVE 55

BALANCE SKIVE 55

599,00 kr.

BALANCE SKIVE 55 cm

Ændringen af luft niveauet i balance platformen vil få din hund til at arbejde med de forskellige muskler når den opretholder balance.

Opvarmning af din hund inden træningen

Læs om vigtigheden af opvarmning på siden her

Overflade strukturen

På BALANCE SKIVE er overflade strukturen glat. Bagsiden er med de velkendte sensoriske dutter, der giver din hund neurostimulering. De mikro-bevægelser der skabes i kroppen når din hund balancerer på skiven vil styrke din hunds core – Muskelkernen.

Kombiner dit redskab med

BALANCE SKIVE er et rigtig godt redskab, som kan kombineres sammen med BALANCEBRÆT, PEANUT og DONUT. Et givende redskab for livet. Til hvalpen fra den er 5 uger og helt op til den ældre hund for bevarelse af muskel kernen. Din hund vil elske dig for det! Føres også i PINK farvet!

Der medfølger ikke PUMPE til BALANCE SKIVE 55 cm – Du kan bestille din PUMPE her

BALANCE SKIVE 55 – Er på vej til vores lager ultimo februar 2022

Varenummer (SKU): Baskbl55 Kategori:

Beskrivelse

FitPAWS BALANCE SKIVE 55

FitPAWS® er kommet med denne BALANCE SKIVE 55 cm i BLÅ og PINK. Et redskab til den store hund. FitPAWS BALANCE SKIVE findes også til den lille hund i størrelse 36 cm i BLÅ. FitPAWS BALANCE SKIVE 55 er også et redskab til træning af kropskontrol, og træningen med hvalpe.

Et redskab til kropskontrol og ny i træningen

FitPAWS BALANCE SKIVE 55 er det helt rigtige redskab til hunden der er ny i træningen med FitPAWS eller til hvalpe fra de er 5 uger gamle. Se træning med FitPAWS redskaberne her

FitPAWS BALANCE SKIVE 55 den kan anvendes både til aktivitet og balancetræning til hunden om den er udstillings hund, Agility, LP eller Dogdancing så er dette BALANCE redskab et af de redskaber fra FitPAWS med rigtig mange muligheder, og den kan næsten ikke undværes i arbejdet med genoptræning, hvalpe og kropskontrol. Et BALANCE redskab med de sensoriske dutter skærper hundens kropsbevidsthed og dens led, blandt andet løse ledbånd. FitPAWS BALANCE SKIVE 55

God træning med dette redskab for hele hunden

Prøv at bruge en FitPAWS® BALANCE SKIVE 55 for hunden der ikke er så vant til, at arbejde på redskaber, og DONUT for den rutineret hund. Læg dit redskab under din ældre hunds bagben og deres forpart/forben placeret på jorden. Dette lægger vægten på hundens skuldreparti, og udfordre deres tyngdepunkt. Det styrker muskulaturen omkring din ældre hunds led på forparten. Når vores hunde bliver ældre har de tendens til, at miste deres muskulatur og balance, så det er godt at indarbejde FitPAWS øvelser et par gange om ugen for at opretholde en glad og sund senior hund.

Den ældre hund

Har en tendens til at miste muskelmasse på baglårene, og du kan holde din ældre hund i en rigtig god form ved, at indarbejde fastlagte øvelser på FitPAWS redskaber med en lille bevægelses påvirkning. Fokuser på øvelser der øger muskulaturen på baglårene med knæbøjninger. Læs mere om redskabet her

Vær opmærksom på: At store hunde ikke kan arbejde på små redskaber men små hunde kan bedre arbejde på de større redskaber.

Der medfølger ikke pumpe til BALANCE SKIVEN 55 cm

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse 55 × 55 × 10 cm

Du kunne også være interesseret i...