Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

BALANCE SKIVE 36

BALANCE SKIVE 36

339,00 kr.

FitPAWS BALANCE SKIVE 36 cm

Anvendes til balancetræning til arbejds- og sports aktive hunde. BALANCE SKIVEN er også oplagt at bruge i forbindelse med rehabilitering og terapi. Ændringen af niveauet af luft i balance platformen vil få din hund til, at arbejde med forskellige muskler til at opretholde balance.

Øvelser og Kropskontrol

På BALANCE SKIVE har overflade strukturen på bagsiden små sensoriske ”dutter” og forsiden er glat. De mikro-bevægelser der skabes i kroppen når din hund balancerer på skiven vil styrke muskelkernen samt din hunds kropskontrol.

BALANCE SKIVE 36 er et rigtig godt redskab, som kan kombineres sammen med VIPPEBRÆT, PEANUT og DONUT. Et givende redskab til hvalpen og den ældre hund.

BALANCE SKIVE 36 Er på vej til vores lager

Varenummer (SKU): BAsk360 Kategori:

Beskrivelse

FitPAWS BALANCE SKIVE 36 

FitPAWS BALANCE SKIVE 36 anvendes til balancetræning til din hund. Om den er udstillings hund, Agility, LP eller Dogdancing så er denne BALANCE SKIVE et redskab fra FitPAWS med mange muligheder, og til mange øvelser. Den kan næsten ikke undværes i træningen.

BALANCE SKIVE skærper hundens kropsbevidsthed, dens led, blandt andet løse ledbånd. Se YouTube video her med træning på BALANCE SKIVE.

”Armbøjninger” øvelser for din hund

Er gode øvelser der styrker skulderpartiet. Prøv at bruge en FitPAWS® BALANCE SKIVE for hunden der ikke er så vant med arbejdet på redskaberne, og DONUT for den rutineret hund. Redskabet lægges under din ældre hunds bagben og deres forpart/forben placeret på jorden. Dette lægger vægten på hundens skuldreparti, og udfordre deres tyngdepunkt. Det styrker muskulaturen omkring din ældre hunds led på forparten. Når vores hunde bliver ældre har de tendens til, at miste deres muskulatur og balance, så det er godt at indarbejde FitPAWS øvelser på balance puden et par gange om ugen for at opretholde en glad og sund senior hund

Kropskontrol øvelser

Kropskontrol og øvelser der arbejder du med din hund, på alle de redskaber der har sensorisk påvirkning. Balance øvelser kan du arbejde med på alle redskaber

Balance core og hunde træning

Balance core og hunde træning med din hund, betyder at du træner hele din hunds core, som er de store muskelgrupper på for- og bagpart, toplinjen og ikke mindst mavemusklerne. Det er redskaber, øvelser og hunde træning for alle hunde, alle racer og gruppen af arbejds hunde, som LP, AG, Politihunden og hyrdehunde. Læs meget mere om arbejds hunden og hunde træning på core redskaber på siden her

Har du flere hunde

Du gerne vil træne på BALANCE SKIVEN eller et andet af FitPAWS redskab. Skal du vælge en størrelser der passer til den største af dine hunde. Små hunderacer kan træne på alle størrelser af redskaber men store hunderacer kan ikke træne på for små redskaber.

Den ældre hund

Har en tendens til at miste muskelmasse på baglårene. Du kan holde din ældre hund i en rigtig god form ved, at indarbejde fastlagte øvelser på FitPAWS redskaber med en lille bevægelses påvirkning. Fokuser på øvelser der øger og vedligeholder muskulaturen på baglårene med knæbøjninger. Læs om BALANCE SKIVE her

Vær opmærksom på: At store hunde kan ikke arbejde på små redskaber men små hunde kan bedre arbejde på de større redskaber.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 36 × 36 × 5 cm

Du kunne også være interesseret i...