Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

BALANCE SKIVE 36

BALANCE SKIVE 36

339,00 DKK

FitPAWS BALANCE SKIVE 36 cm anvendes til vægtbærende aktivitet og balancetræning til arbejds- og sports aktive hunde. BALANCE SKIVEN er også oplagt at bruge i forbindelse med rehabilitering og terapi. Når du køber denne balanceskive medfølger der også en DVD med en række brugbare øvelser, som du kan lave sammen med din hund. Ændringen af niveauet af luft i balance platformen vil få din hund til, at arbejde med forskellige muskler til at opretholde balance.

På BALANCE SKIVE er overflade strukturen på bagside med små sensoriske ”dutter” og forsiden er glat. De mikro-bevægelser der skabes i kroppen når din hund balancerer på skiven vil styrke muskelkernen.

BALANCE SKIVE er et rigtig godt redskab, som kan kombineres sammen med Vippebræt, Peanut, Donut og Vægttræning. Et givende redskab til hvalpen og den ældre hund.

Varenummer (SKU): BAsk360 Kategori:

Beskrivelse

FitPAWS BALANCE SKIVE 36 – Fit For Core webshop

BALANCE SKIVE anvendes både til den vægtbærende aktivitet og til balancetræning til hunden om den er udstillings hund, Agility, LP eller Dogdancing så er denne BALANCE SKIVE et af de redskaber fra FitPAWS med mange muligheder den kan næsten ikke undværes i træningen. FitPAWS BALANCE SKIVE 36 – Fit For Core webshop

BALANCE SKIVE skærper hundens kropsbevidsthed, dens led, blandt andet løse ledbånd. Se YouTube video her med træning på BALANCE SKIVE.

Den ældre hund

Har en tendens til at miste muskelmasse på baglårene, og du kan holde din ældre hund i en rigtig god form ved, at indarbejde fastlagte øvelser på FitPAWS redskaber med en lille bevægelses påvirkning. Fokuser på øvelser der øger og vedligeholder muskulaturen på baglårene med knæbøjninger. Læs om BALANCE SKIVE her

Der medfølger ikke pumpe til BALANCE SKIVE

Vær opmærksom på: At store hunde kan ikke arbejde på små redskaber men små hunde kan bedre arbejde på de større redskaber.

Der gives 15% medlems rabat på den vejledende udsalgspris ved køb af et redskab. Skal du bruge flere redskaber kan du være med på ordningen – Køb 9 redskaber få 10% på det samlet køb og det 10. redskab er uden beregning.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 36 × 36 × 5 cm

Du kunne også være interesseret i...