Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

BALANCE SKIVE 55

BALANCE SKIVE 55

599,00 kr.

BALANCE SKIVE 55

Du kan ændre niveauet af luft i balance platformen. Det vil få din hund til at arbejde med forskellige muskler til at opretholde balance. BALANCE SKIVEN er flad i bunden, og derfor vil skiven ikke kunne pustes op som en bold. Den mængde ekstra luft du puster i – Vil give din hund en større udfordring når den arbejder på platformen

Overflade strukturen på BALANCE SKIVE

Har sensorisk påvirkning i de små “Dutter” for påvirkning under din hunds poter. Forsiden er glat. De mikro små bevægelser der skabes i kroppen når din hund balancerer på skiven vil styrke muskelkernen.

BALANCE SKIVE kan kombineres

Er et rigtig godt trænings redskab, som kan kombineres sammen med Vippebræt for den lille hund, PEANUT og DONUT. Et givende trænings redskab til hvalpen og den ældre hund.

Der medfølger ikke pumpe til FitPAWS BALANCE SKIVEN

Varenummer (SKU): BAsk550 Kategori:

Beskrivelse

FitPAWS Balance Skive 55

FitPAWS Balance Skive 55. Denne BALANCE SKIVE findes i 2 størrelser. 55 cm til de store hunde og 36 cm til de små hunde. Pink farvet BALANCE SKIVE findes ikke i 36 cm. Der medfølger ikke pumpe til 55 cm

Balance træning med det alsidige trænings redskab

Den kan anvendes til aktivitet, balance træning, og til hunden om den er udstillings hund, Agility, LP eller Dogdancing så er denne BALANCE SKIVE et af de mest alsidige trænings redskaber fra FitPAWS , og den kan næsten ikke undværes til hundetræning eller i hverdagen! Du kan arbejde med din hunds balance på alle trænings redskaber fra FitPAWS, også redskaberne med sensorisk påvirkning.

Balance, core og hundetræning skærper hundens kropsbevidsthed og dens led- og ledbånd.

Kropskontrol

Til kropskontrol bruges der redskaber med sensorisk påvirkning til din af din hunds proprioception. Balance platformen med små “Dutter” anvendes også til genoptræning, AG og LP hunden. Den gode form, som din hund opnår, giver den koncentration, selvtillid og bringer din hund i super topform. Redskaber til kropskontrol med sensorisk påvirkning er: PEANUT TRAX, DONUT TRAX, FITbone GIANT, Regular og FITbone MINI og PAW PODS.

Den ældre hund:

Har en tendens til, at miste sin muskelmasse på baglårene, og du kan holde din ældre hund i en rigtig god form ved, at indarbejde fastlagte øvelser på FitPAWS trænings redskaber samt BALANCE SKIVE med en lille bevægelses påvirkning. Der skal ikke meget muskelpåvirkning til for, at give din hund den ekstra muskeludvikling. Brug 5-10 minutter hver eller hver anden dag. Se øvelser hos FitPAWS her Fokuser på øvelser der øger muskulaturen på baglårene med knæbøjninger. Forskellige eksempler på siden her

Vær opmærksom på: At store hunde kan ikke arbejde på små redskaber men små hunde kan bedre arbejde på de større redskaber.

Der medfølger ikke pumpe til FitPAWS BALANCE SKIVERNE

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 55 × 55 cm

Du kunne også være interesseret i...