Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

GIANT K9FITbone ™

GIANT K9FITbone ™

1.249,00 kr.

K9FITbone GIANT Turkis til hunde

Er fremstillet af, det samme professionelle og kraftige PVC-materiale som de øvrige redskaber i FitPAWS serien. Materialet giver et overlegent greb.

K9FITbone har  sensoriske påvirkning

Der er sensoriske dutter i 2 størrelser på begge sider. Den ene side har dutter for hunden der er ny på redskabet – Flade dutter der ikke giver hunden ubehag. For hunden der er øvet på redskabet kan siden med de store dutter benyttes med sensoriske dutter der neurostimulerer din hund og påvirker kropsbevidsthed. GIANT er et bevægeligt og levende redskab.

K9FITbone GIANT måler

Er en lav balance pude. GIANT K9FITbone måler 90 cm i længden, 40 cm i bredden og er 18 cm høj. Der medfølger Pumpe.

GIANT i 2 farver

K9FITbone GIANT forhandles i 2 farver: TURKIS og LILLA

Varenummer (SKU): Fitgianttu02 Kategori:

Beskrivelse

K9FITbone Giant Caninegym redskab TURKIS

K9FITbone GIANT Caninegym redskab TURKIS. Hundeudstyr til de helt store vovser. Et redskab der er udviklet til de store Vovser samt til genoptræning. FITbone GIANT er 90 cm i længden, 40 cm i bredden. Med 18 cm i højden er det et af sortimentets laveste. Der medfølger pumpe som tilbehør til din GIANT K9FITbone CanineGym redskab Turkis. Det alsidige hunde trænings redskab fra hvalp til ældre, og tilbehør til udstilling, LP, og genoptræning så din hund kommer i topform på denne balance pude. K9Fitbone GIANT er et godt redskab og balance pude, at benytte til genoptræning,  indlæring af stillings skift. En god måde, at reducerer stress samt forbrænde overflødige kalorier, og din hund vil elske dig for det!

K9FITbone GIANT

Er en lav balance pude til blandt andet genoptræning med sensoriske dutter der neurostimulerer din hund og påvirker din hunds kropsbevidsthed. K9Fitbone GIANT redskab ligner et kødben, og med faconen giver denne balance pude din hund en udfordring da FITbone er mere bevægelig end FitPAWS BALANCE SKIVE K9FITbone GIANT er et redskab med stor fleksibilitet, og et godt hundeudstyr der kan bruges i mange sammenhænge – Du opbygger tillid sammen med hvalp og vedligeholder den ældre hund. Det er en sjov og udfordrende træning på FITbone, som hjælper med at opbygge de centrale muskler, kropsbevidsthed, udholdenhed, balance og ikke mindst selvtillid til din hund. K9FITbone GIANT CanineGym.  Se video med øvelser her på YouTube og læs om K9FITbone her

FitPAWS GIANT Hundeudstyr

FitPAWS® Gear er et fantastisk redskab og måde at udøve din hund på mentalt og fysisk på samme tid.
FitPAWS® hunderedskab kombinerer specifikke produkter der er produceret til hunde med omtanke på sikkerhed og holdbarhed. Redskaberne giver hyggelig hunde fitness, og du kan have din balance pude hjemme eller i din hunde klub og inden for rammerne af din helt personlige planlægning! Dette er et fantastisk hunde redskab og øvelse for hunde, der er livlige, og har svært ved at lære en Sit Stay-kommando. At skulle tænke på, at holde 4 poter på en K9FITbone hjælper dem med at koncentrere sig. Hunde kan lide, at ligge højt. K9FITbone er hævet op fra gulvet, og hunde forstår også meget tydeligere, når de bryder opholdet. De oplever en hel klar niveauændring. Se intro video her FitPAWS GIANT

Yderligere information

Størrelse 90 × 40 × 18 cm