Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

GIANT K9FITbone ™

GIANT K9FITbone ™

1.349,00 DKK

GIANT K9FITbone Turkis er fremstillet af, det samme professionelle og kraftige PVC-materiale som de øvrige redskaber i FitPAWS serien. Materialet giver et overlegent greb.

K9FITbone har  sensoriske dutter i 2 størrelser på begge sider. Den ene side har dutter for hunden der er ny på redskabet – Flade dutter der ikke giver hunden ubehag. For hunden der er øvet på redskabet kan siden med de store dutter benyttes med sensoriske dutter der neurostimulerer din hund og påvirker kropsbevidsthed. Er en lav balance pude. GIANT K9FITbone ™ måler 90 cm i længden, 40 cm i bredden og er 18 cm høj. Der medfølger pumpe. FITbone GIANT forhandles i 2 farver: Turkis og Lilla.

Varenummer (SKU): Fitgianttu02 Kategori:

Beskrivelse

GIANT K9FITbone ™ CanineGym® redskab Turkis – Fit For Core webshop

GIANT K9FITbone ™ CanineGym® redskab Turkis – Fit For Core webshop Er til de helt store hunderacer. Et redskab der er udviklet til de store Vovser samt genoptræning. FITbone GIANT er 90 cm i længden, 40 cm i bredden. Med 18 cm i højden er det et af sortimentets laveste. Der medfølger pumpe som tilbehør. GIANT K9FITbone ™ CanineGym® redskab Turkis – Fit For Core webshop – Det alsidige hunde trænings redskab fra hvalp til ældre, fra udstilling til LP, og genoptræning så din hund kommer i topform. GIANT Fitbone er et godt tilbehør, at benytte til indlæring af stillings skift. En god måde, at reducerer stress samt forbrænde overflødige kalorier, og din hund vil elske dig for det!

K9FITbone GIANT

Er en lav balance pude med sensoriske dutter der neurostimulerer din hund og påvirker din hunds kropsbevidsthed. Fitbone GIANT ligner et kødben, og med faconen giver den hunden en udfordring da FITbone er mere bevægelig end FitPAWS BALANCE SKIVE K9FITbone er et redskab med stor fleksibilitet, og et godt hunde udstyr der kan bruges i mange sammenhænge – Du opbygger tillid sammen med hvalp, vedligeholder den ældre hund. Det er en sjov og udfordrende træning på FITbone, som hjælper med at opbygge de centrale muskler, kropsbevidsthed, udholdenhed, balance og ikke mindst selvtillid til din hund. K9FITbone ™ GIANT CanineGym® – Fit For Core webshop Se video med øvelser her på YouTube og læs om K9FITbone her

Yderligere information

Størrelse 90 × 40 × 18 cm