Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

K9FITbone PINK

K9FITbone PINK

635,00 kr.

K9FITbone er fremstillet af, det samme professionelle og kraftige PVC-materiale som de andre redskaber i FitPAWS serien. Alle redskaber i serien er fri for Phthalater. Materialet giver et overlegent greb – Din hund står fast. K9FITbone har sensoriske dutter i 2 størrelser på begge sider. Den ene side har dutter for hunden der er ny på redskabet – Flade dutter der ikke giver hunden ubehag. For hunden der er øvet på redskabet kan siden med de store dutter benyttes. FITbone er 58 cm i længden og der medfølger pumpe.

FITbone forhandles og leveres i 5 farver: BLÅ, ORANGE, AQUA, PINK og LILLA

Varenummer (SKU): FITbopi5405 Kategori:

Beskrivelse

K9FITbone PINK FitPAWS til hundetræning 

K9FITbone PINK til hundetræning kropskontrol af de mellemstore hunde racer. FITbone Regular er 58 cm i længden 29 cm i bredden og FITbone er 10 cm i højden, hvilket giver din hund en ro samt fornemmelse af, at være på et plateau. Der medfølger pumpe. K9FITbone PINK FitPAWS til hundetræning. Redskabet er en balance pude og ligner et kødben. Se YouTube video

Med dette hundeudstyr giver FITbone alt til din hund

Din hund bliver udfordret til hundetræning – FITbone er mere bevægelig end FitPAWS BALANCE SKIVE K9FITbone er et redskab med stor fleksibilitet, og kan bruges i mange sammenhænge, kropskontrol, som giver din hund en bedre kropsfornemmelse. Det er en sjov og udfordrende træning på FITbone. FITbone hjælper med at opbygge de centrale muskler, kropsbevidsthed og kontrol, udholdenhed, balance og ikke mindst selvtillid til din hund. Kan blandt andet bruges sammen med DONUT. Føres i farverne: Lime, Blå, Pink Lilla og Orange.

Se flere redskaber og øvelser her

Hundeudstyr til Kropskontrol

Kropskontrol – Hundeudstyr med sensorisk påvirkning til din hunds core proprioception, genoptræning, hundetræning, AG og LP. Den gode form giver din hund koncentration, selvtillid og bringer din hund i super topform. Kropskontrol har et utal af fordele for din hund. Du styrker din hunds led, sener og muskler. Det er en dejlig varm og vigtig træning sammen med din hund med dette hundeudstyr. Hygge, kontakt og masser af godbidder i træningen skaber motivation for din hund sammen med dig. Den vil elske dig for det! Brug FitPAWS redskaberne til Core træning. Se video på YouTube her

Den gode kropsform og balance du giver din hund ved hundetræning. Det giver din hund øget selvværd, koncentration, selvtillid, bevægelighed og tilfredshed og koncentration på øvelser og træning, og du forebygger eventuelle kommende skader. Din hund lærer, at det kræver koncentration at udføre øvelserne, så ro og fokus bliver en af de gevinster din hund vil opnå.

Forebyg skader hos din hund

Når du træner kropskontrol med din hund. Træner du samtidig din hunds balance, din hunds smidighed, og proprioception. Det er alle gode evner, som din hund har brug for, at – Forebygge kommende skader.

  • Balance – Skal din hund bruge, hvis den “Mister” et skridt i løbet
  • Smidighed – Skal din bruge ved vendinger
  • Proprioception – Skal din hund bruge for, at mærke eller huller i et ujævnt terræn

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 58 × 29 × 10 cm

Du kunne også være interesseret i...