Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

K9FITbone AQUA

K9FITbone AQUA

635,00 kr.

Materialet giver et overlegent greb og kan modstå skader forårsaget af hundens negle. FITbone har sensoriske “Dutter” på begge sider. Den ene side har “Dutter” for hunden der er ny på redskabet – Flade “Dutter” der ikke giver hunden ubehag. For hunden der er øvet på redskabet kan siden med de store “Dutter” benyttes.

FITbone Aqua er 58 cm i længden og der medfølger pumpe. Læs mere om FITbone her

FITbone forhandles og leveres i 5 farver: BLÅ, LILLA, PINK, ORANGE og AQUA

Varenummer (SKU): FITboli5401 Kategori:

Beskrivelse

K9Fitbone fra FitPAWS 619,00 køb online hos Fit For Core

K9FITbone ™ Er til hunde af alle racer

Redskabet er en balance pude og ligner et kødben og med faconen giver den hunden en udfordring. FITbone er mere bevægelig end FitPAWS BALANCE SKIVE. K9FITbone er et redskab med stor fleksibilitet, og kan bruges i mange sammenhænge. Er din hund en lille race kan du vælge FITbone MINI. Læs mere om FITbone regular til mellem og store racer på siden her Det er en sjov og udfordrende træning på FITbone, som hjælper med at opbygge de centrale muskler, kropsbevidsthed, udholdenhed og balance på K9FITbone. Kan blandt andet bruges sammen med BALANCE BRÆT og DONUT. K9FITbone fra FitPAWS køb online hos – Fit For Core – Se øvelser med FITbone her på YouTube

Materialet giver et overlegent greb

K9FITbone er fremstillet af, det samme professionelle og kraftige PVC-materiale som de andre redskaber i FitPAWS serien. Materialet giver et overlegent greb og kan modstå skader forårsaget af hundens negle. FITbone har sensoriske “Dutter” på begge sider. Den ene side har “Dutter” for hunden der er ny på redskabet – Flade “Dutter” der ikke giver hunden ubehag. For hunden der er øvet på redskabet kan siden med de store “Dutter” benyttes. FITbone forhandles i flere farver: AQUA, BLÅ, LILLA, PINK og ORANGE og leveres i størrelsen: 58 cm x 29 cm x 10 cm i højden.

Ved du allerede nu, at du gerne vil benytte flere redskaber kan du vælge “Ordningen” med 10 redskaber, du betaler for de 9 redskaber og får 10% Det 10. redskab er valgfrit, og uden beregning. Er du medlem af en Klub eller Forening og I gerne vil købe redskaber til jeres medlemmer. Vil der være en besparelse på 10-15% for Klub eller Forening. 

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 58 × 29 × 10 cm

Du kunne også være interesseret i...