Velkommen til Webshoppen – Fit For Core
kontakt@fitforcore.dk

FitPAWS PAW PODS

FitPAWS PAW PODS

489,00 kr.

PAW PODS til Udstillingshunden

PAW PODS til træning af Kropskontrol til din udstillings hund.

Proprioception og PAW PODS fra FitPAWS

Oliver Sachs har udtalt: Den ubevidste sans, der giver os mulighed for at bevæge os normalt – Det gælder også for vores hund.

Proprioceptionen er den sans der opfatter, hvor hunden har sine ben placeret i forhold til omgivelserne. Hundens kropsbevidsthed er afgørende for: God balance, koordination, og dermed gode bevægelser. Den proprioceptive sans, kaldes også for muskel-ledsansen eller stillings- og bevægelsesansen.

PAW PODS leveres i et nyt og meget lækkert blødt materiale af sorte og skridsikre såler. PAW PODS leveres oppustet i et Mesh net for nem transportering på turen.

Varenummer (SKU): PAPO401 Kategori:

Beskrivelse

Show PAW PODS til Udstillingshunden

Nu omfatter serien også PAW PODS til Udstillingshunden® PAW PODS med de 4 balance puder til din showhund som, hver er 13 cm i diameter. Redskabet til din showhund består af et sæt af 4, forskellige farve BLÅ, RØD, GUL og GRØN PAW PODS fra FitPAWS. Avanceret  og fremmeligt til kropskontrol og en svær men rigtig sjov træning sammen med din showhund. Den vil elske denne form for kontakt. 

Avanceret Kropskontrol med PAW PODS til din showhund

Til mere avanceret træning af kropskontrol, core styrke og stabling med PAW PODS til Udstillingshunden. Det kræver her mere for hunden at finde balancen på de 4 puder fremfor på 1 stor pude. En udfordring for balance og kropsbevidsthed ved, at hunden skal søge puderne selv. Fremmeligt for bevidstheden om, hvor langt puderne er placeret fra hinanden.

Ønsker du, at udfordre din showhund endnu mere, så kan du kan vende PODS om, så der er mere vippefunktion på PODS. Hver PAW PODS har små sensoriske “Dutter” som stimulerer din hunds følesans i dens poter. Det kaldes for Proprioception eller bevægelsessansen. Se Youtube video her med.

Proprioception og PAW PODS fra FitPAWS

Oliver Sachs har udtalt: Den ubevidste sans, der giver os mulighed for at bevæge os normalt – Det gælder også for vores hund.

Proprioceptionen er den sans der opfatter, hvor hunden har sine ben placeret i forhold til omgivelserne. Din showhund og dens kropsbevidsthed er afgørende for: God balance, koordination, og dermed gode bevægelser. Den proprioceptive sans, kaldes også for muskel-ledsansen eller stillings- og bevægelsessansen.

Se YouTube video her med PAW PODS

PAW PODS til Udstillingshunden er fremstillet af et fast men fleksibelt PVC materiale med et luftfyldt kammer. PAW PODS ligger i et mesh net, og er derfor nemme at medbringe på turen. Brug PAWS PODS mere fremmeligt på gåturen, på stranden eller på skovturen. PAW PODS sendes oppustet, og bliver leveret i et Mesh net. PAW PODS til Udstillingshunden er et must og du bliver glædeligt overrasket

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 30 × 30 × 12 cm

Du kunne også være interesseret i...